2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otepka v 90. minutě vystřelil Vodňanům tři body


Branky


31. S. Šálek , 60. T. Pomije - 36. J. Moravec (p.) , 47. O. Benedikt , 90. M. Otepka
18

Velešín měl možná opticky navrch, ale nakonec odešel ze zápasu bez bodů. Utkání ovlivnilo vyloučení domácího Šálka. Co vzkazuje rozhodčímu Bočkovi?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do zápasu Velešínští vstoupili ve velkém tempu, soupeře napadali a nedali mu prostor ke kombinaci. Byli více na balónu, ale do šanci se moc nedostávali. Ve 31. minutě přišla chyba Vodňan v rozehrávce, brankář neměl šanci zachytit špatnou nahrávku, Šálek ale doběhl míč ještě před čárou, patou si balón předhodil před branku a skóroval - 1:0. Hostující tým se při situaci nestačil vrátit a nakonec rovnou čtyři dobíhajíc hráči v bráně až za míčem s nepořízenou. Po pár minutách bylo srovnáno, hráč hostl pláchl po straně, domácí hráč smolně zavadil o nohu soupeře ve vápně a pískala se penalta. A bylo vyrovnáno, Moravec se nemýlil. To domácí zaskočilo a hosté začali zlobit, ale do šance se nedostali, takže poločas skončil za stavu 1:1.

Druhý poločas

Druhý poločas zaspala kousek po začátku obrana domácích, brankář Falta situaci nezachránil, když neodhadl výběh a hosté trestali Benediktem a rázem byli ve vedení - 1:2. Od té doby domácí Velešín mačkal soupeře jak citron a byla jen otázka času, kdy vyrovná. A povedlo se mu to - po rohovém kopu se pěkně pověsil kapitán Pomije do vzduchu a hlavou vyrovnal na 2:2. Obraz hry se nezměnil ani poté a Velešín se dral za dalším gólem. Šálek byl atakován ve vápně, rozhodčí zákrok jako faul nevyhodnotil. Záložník Velešína to neunesl a hloupě se za protesty a vulgarity nechal vyloučit. Přesilovku Vodňany na poslední chvíli využily díky gólu Matěje Otepky, který skóroval na konečných 2:3!



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Šálek (vyloučený hráč): "Za vyloučení se omlouvám panu rozhodčímu, emoce nešly zastavit. Pro nás jde o ztrátu bodů, byli jsme lepší, ale hosté potrestali naše hrubky. Bohužel to je fotbal. Jede se dál, snad kluci něco uhrajou ve Lhenicích. Bohužel nebudu moct pomoci, mrzí mě to, hloupě jsem se nechal vyloučit, omlouvám se celému mužstvu."




Sestavy


FC Velešín
J. Falta [-] - D. Přibyl [-] , K. Zatloukal [-] , J. Šváb [-] , V. Biňovský [-] (78. J. Mikeš [-] ) - J. Grznárik [-] , P. Fišer [-] , M. Špát [-] , F. Zimek [-] , T. Pomije [-] - S. Šálek [-] -

FK Vodňany
J. Budín [-] - J. Moravec [-] , O. Benedikt [-] , F. Bína [-] , S. Želízko [-] , M. Otepka [-] , J. Chalupský [-] (76. P. Váverka [-] ) , F. Šťastný [-] , L. Benedikt [-] , J. Hajný [-] (71. P. Marchal [-] ) , O. Hudák [-]

ŽK: 43. T. Pomije , 66. J. Šváb , 88. J. Mikeš - 62. L. Benedikt , 64. O. Benedikt , 65. M. Otepka . ČK: 64. S. Šálek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BOČEK Petr - NÁPRAVA Miroslav, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 20:54
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 18:05

Tip experta: výhra hostů

Zde věřím, že vyhrají Vodňany a střelce tipuji Jana Moravce.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 20:40

Tip: výhra domácích