M. Benda 26.
M. Vlk 28.
2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 10:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vítěze nenašel, každému z týmů patřil jeden poločas


Branky


26. M. Benda , 28. M. Vlk - 59. P. Keclík , 61. D. Šourek
18

Očekávaný souboj. Předsezónní favorit celé I.A Roudné versus semické překvapení. Oba celky měly před duelem na svém kontě stejně bodů a duel mohl napovědět, jak jsou rozloženy síly v boji o titul...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do šlágru kola nastoupili s větší chutí Malšané, dařilo se jim hrát s míčem a Semice se uchýlili k obranné hře. A zaslouženého vedení 1:0 dosáhli svěřenci trenéra Tomáška ve 26. minutě, kdy rychlonohý Benda utekl svému strážci a Dvořáček kapituloval po přesném zakončení. O pár vteřin později už to bylo o dvě branky. Dvořáčkem vyraženou střelu zužitkoval po Bendově přiťuknutí jednoduchým skórováním Vlk. Domácí dál tlačili, Bendovo zakončení do odkryté brány hosté vykopli na poslední chvíli. Zatímco Kučera se v bráně vícemeně namáhat nemusel, Dvořáček byl v permanenci, lapil Hálův pokus i příležitost Kadlece.

 

 

 

Druhý poločas

Druhý poločas, to už byla ze strany Semic jiná písnička. Roudné už se nedostávalo ke své hře a Semice udeřily ze své optické druhopoločasové převahy hned při první velké šanci v 59. minutě. To se prosadil už sedmigólový Pavel Keclík. A opět přišel rychlý navazující úder. Semický útok skončil u dorážejícího Šourka a bylo to 2:2. Šourek mohl být hrdinou zápasu, jenomže jeho poslání míče do sítě nebylo uznáno jako regulérní. Pak už se oba týmy soustředily především na obranu a moc prostoru k dalšímu gólu nebylo ani na jedné straně. Šlágr kola skončil remízou a na první místo tabulky se tak dostaly Trhové Sviny.

 

 



Ohlasy k zápasu



FC AL-KO Semice
fb Semice: Zápas rozdílných poločasů přinesl nejprve jasnou dominanci domácích, kteří proměnili jen dvě svoje šance. Druhá půle byla přesným opakem. Díky gólům P.Keclíka a Šourka jsme vyrovnali a měli i další šance k úplnému otočení skóre, ale druhý gól Šourka nebyl uznán a na druhé straně nás opět podržel Dvořáček, takže souboj o čelo tabulky neměl vítěze.



Sestavy


TJ Malše Roudné
P. Kučera [-] - M. Vlk [-] , M. Zachař [-] , V. Kadlec [-] , M. Neckář [-] (85. D. Zíka [-] ) , A. Goretki [-] (51. M. Bartoš [-] ) , J. Hála [-] , P. Cepák [-] , M. Benda [-] (82. M. Fatura [-] ) , D. Vogl [-] (46. D. Hrouda [-] ) , O. Cahyna [-] (63. D. Kodras [-] )

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Keclík [-] , L. Zborník [-] , D. Šourek [-] , S. Zoch [-] , M. Císařovský [-] , I. Antony [-] , J. Sádlo [-] , P. Hronek [-] , J. Keclík [-] , J. Řezáč [-] (46. R. Veleman [-] )

ŽK: 32. J. Hála - 80. S. Zoch , 84. P. Hronek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel - KOLLMANN Jaroslav, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 20:54
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 18:05

Tip experta: výhra domácích

Zde si myslím, že to bude velmi vyrovnaný zápas, ale podle mého názoru je Roudné kvalitnějším týmem a vyhraje. Každopádně to bude vyrovnaný zápas, protože Semice jsou nepříjemným soupeřem.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 20:40

Tip: remíza