1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk po Špátově vyloučení hrál v přesile. Místo rozhodnutí ale sám inkasoval!


Branky


22

Velešín zvládl důležitý souboj a urval tři body. V zápase byl daleko nebezepčnějším celkem, což ovšem nebylo nijak složité - Šumavan si totiž nevytvořil jedinou pořádnou šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Ze začátku se soupeři oťukávali, nikdo nechtěl udělat chybu. Hosté se snažili hodně držet balón, domácí zase čekali na na svoje šance. A dočkali se. Hned dvakrát šel sám na brankáře Vlka Šálek -  poprvé mu střela vůbec nesedla a brankář neměl problém míč chytit, pak přišla řada na sólo od půlky a brankář reflexivně vyrazil nohou na roh. Hosté se snažili hodně kombinovat, ale dařilo se jim to jen po šestnáctku, tam všechno končilo špatnou nahrávkou nebo špatným centrem. Domácí obrana fungovala spolehlivě a tak skončil první poločas bez branek.

 

Druhý poločas

Domácí začali druhou půli ve velkém tempu, tlačili se za gólem a hostům se přestalo dařit držet míč, prohrávali souboje a Velešínští se hnali za gólem. Špát sám před brankářem loboval a brankář Vlk skvěle zakončení vytěsnil na roh. Před brankou Vimperku bylo hodně závarů, ale brankář Vlk jej držel ve hře o body. Pak ale z čistého nebe přišel brejk, kdy domácí obrana byla vysunutá, přišla jedna nepozornost a hráč Vimperka pelášil sám na brankáře. Špát chtěl odehrát míč, ale byl pozdě u míče a srazil hráče k zemi. A tak následovala spravedlivá červená karta v 68. minutě a celká výhoda pro hosty. Jenomže Vimperku se nedařilo v druhém poločase nic. Po dobře rozehrané standardce Grznárika si mazácky David Přibyl počkal na odražený balón a napálil k tyči a překonal výborně chytajíciho brankáře hostů. Pak domácí celek zkušeně hrál od půlky a tři minuty před koncem mohl rozhodnout definitivně o výsledku Šálek. Položil si obránce na zadek, ale na zakončení už mu nezbyla síla a trefil ležícího Vlka do nohou. Pak už si domácí výhru pohlídali. 



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Šálek (útočník): Řekl bych, že jsme bojovnosti šli vítězství naproti, ještě, že jsme vyhráli, protože bych si jiný výsledek dával hodně za vinu. Měl jsem tři obrovské příležitosti a selhal jsem. Děkuju týmu za supr výkon. Za nás byl chtěl pochválit celý tým, všichni hráli suprově, za hosty byl hráčem zápasu jednoznačně brankář Vlk.

TJ Šumavan Vimperk
Jiří Formánek (trenér): "Dnes jsme si nevytvořili jedinou gólovou šanci a zaslouženě prohráli. I když jsme po většinu utkání byli více na balonu, tak domácí tým byl nebezpečnější. Domácím na vítězství stačila bojovnost, a proto nám dali vítězný gól “jen” v 10 lidech. Od většího přídělu nás zachránil výborně chytající Jakub Vlk, který byl náš jednoznačně nejlepší hráč."



Sestavy


FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - D. Přibyl [-] , K. Zatloukal [-] , J. Šváb [-] , T. Jirský [-] - J. Grznárik [-] , T. Pomije [-] , M. Špát [-] , F. Zimek [-] , P. Fišer [-] - S. Šálek [-] (89. V. Biňovský [-] ) -

TJ Šumavan Vimperk
J. Vlk [-] - S. Schvarz [-] (63. J. Děd [-] ) , M. Šíp [-] , O. Rod [-] , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , M. Císař [-] , O. Málek [-] , J. Blahout [-] , P. Vondrášek [-] (83. M. Uhlík [-] ) , D. Samec [-]

ŽK: 25. J. Grznárik , 42. K. Zatloukal , 72. P. Fišer - 82. D. Samec . ČK: 69. M. Špát .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Slepička Vít - PRŮCHOVÁ Nikola, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: David Šourek
Tip experta: remíza

V tomto zápase tipuju remízu vzhledem k výhodě domácího prostředí Velešína a zkušenosti Vimperka, který ji však nepřetaví ve vítězství.

Tip: výhra hostů