1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 13:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhenice se Sousedovicemi se o body podělily


Branky


22

Druhá uhraná plichta Lhenickými v řadě, tentokrát ale na domácím hřišti, znamená pro ně, vzhledem k postavení na chvostu tabulky, další bodovou ztrátu. Sousedovická Westra se ve Lhenicích představila za bojovnosti a nováčkovského entuziasmu s dobře organizovanou důraznou defenzivou, ze které vyrážela k ofenzivním výpadům při nebezpečí především z jejích standardních situací. Na zápase fotil Jan Klein!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí, Lheničtí za úvodní převahy několikrát ohrozili sousedovickou branku. Hned ve 3.´ Ilievem po Ryšánkově uvolnění za obranu, který ale pro nedobré zpracování míče o přesné zakončení přišel, stejně jako o dvě minuty později Mahák a následně znovu Iliev, jehož střelu z odkryté branky vykopl jeden z beků. Poté se hra vyrovnávala, odvíjejíc se od šestnáctky k šestnáctce, aby to ve 25.´ byl hostující tým, co po rozehrané standardce nebezpečně hlavičkou ohrozil Dvořákovu branku, její strážce ji ovšem s přehledem ochránil. Ve 29.´a 31.´odpověděli domácí po nahrávkách Ryšánka, nejprve po jeho centru Mahákem hlavou vedle tyče, poté jím založenou akcí přes Prennera k Dom.Kišovi, co v zakončení zamířil nad břevno. Ve 31.´se po trestném kopu a úniku „po lajně“ dostala do gólové možnosti před Dvořáka Westra, kterou domácí se štěstím přežili. Vzniknuvší prvopoločasové neproměněné brankové příležitosti uzavřel ve 42.´velkou šancí Iliev, když netrefil před gólmanem Šilhanem balón naplno, a tak se do přestávky odcházelo bezbrankově smírně.

Druhý poločas

            Počátek druhého poločasu, obdobně jako ten první, patřil Lhenickým. V něm nejprve Prenner ze středu pole našel vlevo Bumbu, kterému po váhání stačila obrana jeho střelu zblokovat, aby poté v 54.´, v gólově slibném úniku, Mahák zvolil místo přihrávky na neobsazeného Balicu přímou střelu z úhlu, skončila však jen v boční síti. V 57.´ kombinační akci zakončoval z levého křídelního prostoru Bumba přízemním centrem před Šilhanovu branku, na který naběhl Mahák a přesnou trefou zblízka poslal domácí do vedení (1:0).

 

Hned nato (v 59.´) proniknuvší Iliev za obranu nestačil ve skluzu zakončit mezi tyče další útočnou akci. Z rozdílové branky se Lheničtí neradovali dlouho, neboť v 64.´ inkasovali vyrovnávací gól. Domácí obrana po centru odvracela hlavou balón, ale jen po hranici šestnáctky, odkud jej Benedikt pohotově „zprvní“ uklidil do sítě a srovnal na 1:1. Lheničtí znovu usilovali o stržení vedení na svou stranu, ale jejich snažení se rozbíjelo o pevný soupeřův obranný val nebo končilo nepřesným řešením finálových útočných situací. Ovšem v 73.´ jim pořádně zatrnulo, když po centru zprava skončil míč z kopačky nepokrytého protihráče v jejich brance. Pomezní ale posoudil jeho postavení jako ofsajdové, a tak se průběžné smírné skóre neměnilo.

 

To nedoznalo změn ani při závěrečném tlaku domácích, neboť Mahák v šanci opět upřednostnil před nahrávkou na zcela volného Balicu střelbu, ta však skončila zblokována a neproměněna, jako i v 85.´“super gólovka“ Ilieva, při které dorážku po vyraženém míči po Ryšánkově střele gólmanem poslal z malého vápna k úžasu všech mimo tyče. A tak z tohoto mače bral tým domácího lhenického SK místo potřebných tří bodů pouze jediný.

 

AUTOR: JAN BUMBA (LHE)



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): „Chtěli jsme získat tři body, to je jasné, to chceme vždy. Věděli jsme, že přijede soupeř organizovaný, důrazný, že musíme být trpěliví, aktivní a musím říct, že kluci zápas odmakali, nemůžu jim upřít snahu, ale bohužel nám v některých nadějných situacích chybí víc kvality, možná i klidu a jednoduchosti, nevím. Celkově to bylo docela svižné utkání, nepouštěli jsme hosty do šancí, sami si nějaké vytvořili, ale nakonec v závěru netrefíme branku ani z malého vápna, i to je samozřejmě fotbal a nám nezbývá, než jít zápas od zápasu a pokusit se to zlomit hned v tom následujícím, i když v Nové Vsi to určitě nebude snadné, ale věřím klukům, že se dobře připravíme a přivezeme dobrý výsledek.“

FC Znakon Sousedovice
Jiří Slabý (trenér): První poločas byl v režii dobře kombinujících a fotbalově zdatných domácích, jejich zakončení však bylo buď nepřesné nebo si sním poradil náš gólman, nám se za zmínku povedla akce po ose Krejčí, Zoubek a nadvakrát zakončující M.Glazunov - bez úspěchu. Po poločase už byl vidět vyrovnanější fotbal se šancemi na obou stranách, v 55´ se na pravé straně prosadil Zoubek, jeho centr však Linhart v dobré pozici do sítě nedopravil, v 57´ nás potrestali domácí, po pěkné akci středem dali na 1:0. V 62´ pohotovou střelou z otočky vyrovnal k tyči Benedikt, v 69´ po pěkné akci Marcinka na centr nedosáhl Benedikt. V 81´ neudržel Šilhan prudkou střelu, ale dobíhající hráč minul branku, v 84´ jsme otočili výsledek Zoubkem - zatočená střela na zadní tyč, ale přesní rozhodčí gól neuznali pro postavení našeho hráče v ofsajdové pozici, kterou ovlivnil brankáře ve výhledu, přesto jsme si odvezli cenný bod.



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Kiš [-] (46. T. Balica [-] ) , D. Kiš [-] (71. D. Trojan [-] ) , F. Funda [-] , T. Tůma [-] - P. Bumba [-] , K. Ryšánek [-] , P. Prenner [-] , J. Beran [-] (77. J. Pokorný [-] ) - M. Mahák [-] , R. Iliev [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - J. Benedikt [-] , D. Zoubek [-] , O. Brynda [-] , M. Linhart [-] (90. F. Vávra [-] ) , M. Glazunov [-] , F. Duba [-] , P. Masák [-] , J. Hrach [-] , P. Krejčí [-] , P. Vojtíšek [-] (65. D. Marcinko [-] )

ŽK: 28. J. Benedikt , 89. M. Linhart .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jarolím Jiří - PEČENKA Miroslav, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: David Šourek
Tip experta: výhra domácích

Lhenice se hledají po minulé poměrně vydařené sezóně. Sousedovice ale venku nejsou tak silné a Lhenice ty 3 body urvou.

Tip: výhra domácích