5:4
(3:0)
51. J. Sova
77. J. Šandera
79. J. Sova (p.)
82. T. Tesař
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Sviny, spartakovci drží první místo! Tatran zabral až po zpackané první půli. Trápí nás dvě věci, hodnotí kapitán Kováč


Branky


22. J. Macák , 40. L. Gažák , 42. J. Macák , 52. L. Gažák , 78. J. Troup - 51. J. Sova , 77. J. Šandera , 79. J. Sova (p.) , 82. T. Tesař
19

Tři nula po půli, to už vypadalo na jednoznačný proces ve prospěch lídra tabulky.  Pak ale hosté zapli a nakonec měli blízko k bodu. Zajímavostí duelu byla pasáž mezi 77. a 82. minutou, kdy v tomto rozmezí padly neskutečné čtyři góly!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Karel Brůha (brankář): Úvod do zápasu se nám povedl. Ve 22. minutě jsme vstřelili vedoucí gól a do konce poločasu jsme přidali další dva. V poločase jsme tedy vedli 3:0, a to byl nejspíš kámen úrazu, protože si myslím, že jsme šli do druhé půle s pocitem, že máme vše v kapse. Opak byl ale pravdou. Inkasovali jsme po zbytečných chybách, ale naštěstí se nám dvakrát podařilo ihned z rozehrávky skórovat. Nakonec z toho bylo ještě velké drama, ale na to lidi chodí. Věřím, že si z toho vezmeme do příště příklad a ponaučení.

FK Tatran Prachatice
David Kováč (kapitán): "Výsledek podle mého mluví za vše. První půle od nás byla katastrofální, kdy jsme šli do kabin za stavu 3:0 pro domácí. Nezbývalo nám nic jiného než s tou ostudou něco udělat. Tento úkol jsme alespoň splnili. Bohužel jsme nesplnili úkol bodovat a zapomenout na minulý zápas na Čtyráku. Nedokážu říct, jestli jsme si alespoň bod zasloužili. Možná za bojovnost ve druhé půli ano. Od začátku sezóny se s námi táhne malá účast na trénincích a troufám si říct i málo hráčů v kabině. Tento stav se odráží v naší hře a i výsledcích."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - L. Gažák [-] , O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] (56. M. Valut [-] ) , J. Macák [-] (73. M. Chromčák [-] ) , M. Kodras [-] , J. Zatloukal [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , Z. Šafránek [-] (68. J. Troup [-] ) , O. Hruška [-]

FK Tatran Prachatice
O. Vašura [-] - J. Sova [-] , M. Fischer [-] , J. Tesař [-] , J. Fürbach [-] (14. M. Gramblička [-] ) , J. Šandera [-] , D. Kapuscinský [-] (66. J. Hrbek [-] ) , P. Škopek [-] , R. Mráz [-] , J. Růžička [-] , D. Kováč [-] (79. T. Tesař [-] )

ŽK: 64. O. Hruška - 54. J. Sova , 90. P. Škopek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - VICAN Miroslav, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Karel Brůha
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas pro nás bude velmi náročný. Prachatice minulé kolo sice ruply s papírově slabším soupeřem, avšak nesmíme zapomenout na to, že ještě předtím porazili mančaft Roudného 3:0. V tomto zápase ale nemohu dát nic jiného než jedničku, protože jsme momentálně ve skvělé formě a fakt, že jsme minulé kolo vyhráli těžký zápas s Novou Vsí, nám dodává sebevědomí. Věřím, že Prachatice přejedeme a soupeř tak pojede domů s prázdnou.