1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhenicím stačila proti Plané jediná branka


Branky


21

Domácí, Lheničtí se po třech vstupních utkáních v nové sezóně ocitli pouze s jedním získaným bodem na chvostu tabulky (po prohrách v Roudném 3:0, v Prachaticích 2:1 a plichtě doma s „Čtyrákem“ 2:2). Vědomi si proto nutnosti plného bodového zisku vstoupili doma do zápasu s Planou zodpovědně, bojovně i s patřičným nasazením. Prohlédněte si fotky od Jana Kleina!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Běžela šestá minuta, kdy Iliev v úvodním tlaku a účinném presinku vystihl stopérovu rozehrávku, našel před brankou volného Balicu, který uklidil balón do sítě a poslal domácí do vedení (1:0). V 8.´ to byli zase hosté, co po rohovém kopu poprvé nebezpečně ohrozili Dvořákovu branku, naštěstí pro domácí tým s nepřesným zakončením. Poté následovaly další brankové možnosti Lhenických k navýšení jejich jednogólového náskoku. Ve 14.´ P.Prenner vyslal uličkou za obranu Ilieva, jehož střelu z úhlu k tyči stačil gólman Hotový vytěsnit.

 

Následně (v 17.´) se v šanci po Balicově centru do velkého vápna  ocitl Mahák, vyslaný míč z jeho kopačky stačili ale beci zblokovat. Stejně v šestnáctce (ve 30.´) dopadl se střeleckou koncovkou i Iliev. A když ve 36.´ mezi tyče nezapadla ani Ryšánkova střela z trestného kopu za předchozí faul, odcházely oba týmy do přestávky za nejtěsnějšího vedení domácích.

Druhý poločas

I v druhém dějství utkání pokračovali Lheničtí v neproměňování brankových možností. V 56.´se do jedné takové vyložené dostal Iliev, co platil na obranu Plané, ale na gólmana Hotového nevyzrál. V 68.´ jej sice po vybídnutí P.Prennerem k brejku již překonal, avšak k překvapení gól pro sporný ofsajd uznán nebyl. Když v 74.´ v další „ložence“ Hotového nepřekonal Mahák, mohlo poté (v 82.´) platit „otřepané“ nedáš – dostaneš, neboť super „gólovku“ k vyrovnání si vytvořili Plánští „rychlíkem“ Šteyerem, kdy po průniku do šestnáctky měl i on, stejně jako domácí střelci, vychýlenou záměrnou.

 

O zklidnění vygradovaného závěru se mohl v 85.´ postarat  rozhodující gólovou trefou na 2:0 Beran, který však po předložené Ryšánkově nahrávce do jasné gólové pozice gólmana Hotového, za jeho bravurního reflexivního zákroku, zblízka nepřekonal. I přesto domácí, Lheničtí závěrečnou snahu hostujícího týmu po zplichtění konečného výsledku zápasu takticky úspěšně eliminovali a dovedli utkání, i přes prodloužení,  k zaslouženému plnému bodovému zisku.

 

AUTOR: JAN BUMBA



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): „Začali jsme aktivně, tak jak jsme chtěli. Brzy jsme se prosadili Balicou, kterému to do prázdné připravil Iliev a měli v průběhu poločasu i další dobré situace ve vápně soupeře, které jsme určitě měli vyřešit lépe. Hosté hrozili zejména standardními situacemi a toho jsme se chtěli do druhé půle vyvarovat. To se celkem podařilo, co mě ale mrzí, že jsme z min. tří vyložených příležitostí skóre nenavýšili, když hosty výrazně podržel brankář a my mohli být v závěru potrestáni, kdy se za naši obranu dostal rychlonohý Šteyer.Těší mě zasloužené tři body i nula vzadu.“

SK Planá
Jan Pintér (trenér): Utkání nám nevyšlo, tak jak jsme očekávali. chtěli jsme domu odjet s nějakým bodovým ziskem což se nám nepodařilo. Utkání to bylo takové bojovné, upracované a domácí byli o ten gól šťastnější. My jsme nakonec mohli ještě vyrovnat, kdy hosté předtím nevyužili svoje veliké příležitosti a nás v nich podržel brankář Hotový! Gól jsme žádný nedali, domácí jeden dali a tak berou tři body. Ještě jednou bych vyzdvihnul v bráně výkon Kuby Hotového a za domácí velmi dobře Iliev.



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Kiš [-] , J. Prenner [-] , D. Trojan [-] , F. Funda [-] - M. Mahák [-] , P. Prenner [-] , T. Tůma [-] , T. Balica [-] (80. J. Beran [-] ) - R. Iliev [-] (86. P. Bumba [-] ) , K. Ryšánek [-] (88. M. Chromý [-] )

SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , D. Kořínek [-] (60. J. Lašák [-] ) , D. Kneys [-] , J. Šteyer [-] (66. L. Balogh [-] ) , P. Šteyer [-] , T. Pintér [-] , L. Kitzler [-] (78. J. Szabó [-] ) , R. Lengyel [-] , M. Píchal [-] (46. S. Bukharin [-] ) , J. Falc [-]

ŽK: 59. M. Mahák , 90. J. Dvořák - 74. J. Falc .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Votava Pavel - LEIŠ Filip, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Marek Urazil
Tip experta: remíza

Tady tuším remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích