Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 13:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice dál čeká na první bod, Semice mohly vyhrát vyšším rozdílem


19
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od prvních minut byla znát převaha domácího mužstva, které již od první minuty atakovali vysoko svého soupeře a nedali jim moc prostoru pro kombinaci. Jediné co tak hostům zbývalo, byli dlouhé nákopy dopředu, kde se statečně staral o naše stopery urostlý Brousek a rychlonozí Koktavý a Faktor. Právě dlouhé nákopy a následný tlak na domácí obranu byl jediný recept, který praktikovali hosté na semickém hřišti. A byli to hosté, kteří si vypracovali první větší příležitost, ale s ní si poradila celá semická obrana. Běžela 5. minuta a domácí se mohli radovat, když Zborník vysunul chytrým pasem Keclíka P., který si hrudí zpracoval balon do běhu a řítil se sám na brankáře. Hostující gólman vyběhl, Keclík ho obehrál, ale odkrytou branku netrefil, když během zakončení zaškobrtl a upadl. Nemusel smutnit dlouho, ba naopak mohl se učit. Akce jak přes kopírák, ale přihrával premiant v základní sestavě Štumpfal a tentokrát na Velemana. Ten taktéž obehrál gólmana a pohotově zakončil do odkryté branky 1:0 pro domácí. Radost domácím nevydržela příliš dlouho, protože po několika minutách hostující obránce nakopl dlouhý balon do vápna Dvořáčka, který míč sice chytil, ale následně mu vypadl. Vznikl závar ve vápně a rozhodčí přehlédli údajnou ruku hostujícího hráče a nejlepší orientaci ve vápně předvedl Horelica, který srovnal na 1:1. Při pohledu na domácí lavičku byl vidět zamračené obličeje realizačního týmu, který nebyl spokojený. Semičtí hráči od této chvíle zařadili vyšší rychlostní stupeň a začali hrát to, co od nich kormidelník Nousek očekává. Radek Veleman mohl přidat svou druhou branku, když byl Keclík vyslán Zborníkem po pravé straně, nacentroval na Šourka, který zavíral zadní tyč a učebnicově vracel pod sebe na zcela volného Velemana, který zvolil zakončení hrudí, které nemělo razanci a gólman hostí míč zachytil před brankovou čarou. Další příležitost měl i Luděk Zborník, který od spoluhráče přebral míč a nepřemýšlel a zvolil střelu ze střední vzdálenosti. Bohužel pro Semice, střela orazítkovala pouze břevno. Obraz hry se nadále neměnil a Semice praktikovali kombinační hru s nátlakem, která končila centrem ze strany. Svou první branku v zápase vstřelil Pavel Keclík, když mu nacentroval Šourek míč z levé strany, ale radost mu dlouho netrvala, protože během střely se míč dotkl jeho ruky a tak rozhodčí gól správně neuznali. Běžela 35. minuta a semický stoper Hronek se vydal na výlet na levou stranu. Předal míč aktivnímu Šourkovi, který zatáhl míč po levé straně a přihrával pod sebe na Keclíka, který ve vápně sklepl balon pod sebe na Štumpfala a ten nad ničím nepřemýšlel a propálil brankáře hostí 2:1. To byl pro něj již druhý kanadský bod v utkání. V této fázi utkání hosté již tolik nehrozili, zato domácí ano a opět akce přes levou stranu. Tentokrát došlo ke spolupráci semických útočníků Velemana a Keclíka, který po přihrávce Velemana zaznamenal svou druhou, ale první platnou branku v zápase 3:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

Druhá půle začala stejným stylem jako první poločas, ale místy se zápas stával více otevřený, protože semické hráče to táhlo spíše dopředu, když cítili, že mohou střelit více branek. To vytvářelo prostory pro rychlonohé záložníky Olešnice, kteří tak mnohdy sprintovali po lajnách a snažili se hledat své útočníky. Klid domácím dodal Lukáš Štumpfal, který se ve 48. minutě nejlépe zorientoval ve vápně a opět prostřelil brankáře a zaznamenal svůj druhý gól ve svém premiérovém startu 4:1. Již zmíněná otevřená hra se odehrávala většinu druhého poločasu a z toho také vyplynuly další brankové příležitosti. Zborník se pokoušel o lob, několik nepřesných střel si vypracoval Antony a taktéž Keclík, který přestřelil nejen branku, ale i vysokou síť za bránou. Zkušený Martin Škulina mohl taktéž skórovat, když ho Keclík vyslal na steč s brankářem, jenže nebyl úspěšný. Stejná akce se odehrála i v 75. minutě, jen si semičtí hráči obrátili role. Škulina zpracoval balon na levé straně, přihrál Keclíkovi, který si zpracoval míč na penaltě a pohotově zakončil 5:1. To už byli hosté odevzdaní a jejich obrana nefungovala tak jak by si sami hráči představovali. Dvougóloví střelci Keclík a Štumpfal mohli dovršit hattrick, jenže ani jeden nebyl úspěšný. V první případě dostal Štumfal krátkou přihrávku od Keclíka a jeho střela byla zblokovaná od hostujícího obránce. To Pavel Keclík opět obehrál brankáře, překonal ho, ale jeho zastoupil obránce, který Keclíkův pokus vyhlavičkoval. Ani následná dorážka Zborníka neskončila v bráně. Z ojedinělého útoku se podařilo korigovat hostům díky Brouskovi na konečných 5:2.

 

Diváci během zápasu mohli vidět celkem sedm branek a zejména v prvním poločase kvalitní hru domácích, která si vysloužila poločasový potlesk od náročných semických fanoušků. Druhá půle nebyla již tak zajímavá, ale šancí bylo k vidění podobně jako v první půli.

 

Zdroj: fcsemice.cz



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
FB Semice: A mužstvo splnilo povinnost, když v zápase prodloužilo sérii porážek mužstva z Olešnice. Od začátku zápasu to byli Semičtí, kteří udávali tempo hry. Hosté hrozili sporadicky z protiútoků. Hned v první desetiminutovce viděli diváci dvě branky. Na obou stranách po jedné. Za domácí střílel Radek Veleman a za hosty odpověděl Horelica. Pak už domácí přidali na obrátkách a po gólech Štumpfala a Pavla Keclíka si vytvořili dvoubrankový náskok. Po změně stran se obraz hry nezměnil a poslední dva jmenovaní přidali po jedné brance, hosté pak už jen korigovali na konečných 5:2. Zápas nabídl zajímavou podívanou, který mohl skončit vyšší výhrou Semic. Domácí hráči spálili několik zajímavých příležitostí, ale i tak jsme rádi za tříbodový zisk.




Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Keclík [-] , L. Zborník [-] , D. Šourek [-] , L. Štumpfal [-] , M. Císařovský [-] , R. Veleman [-] (58. M. Škulina [-] ) , I. Antony [-] , J. Sádlo [-] , P. Hronek [-] , J. Řezáč [-]

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , A. Pilát [-] , R. Brousek [-] , O. Husa [-] , F. Faktor [-] , S. Drtina [-] , R. Horelica [-] , M. Koktavý [-] , J. Lust [-]

ŽK: 67. M. Škulina - 33. F. Faktor , 43. M. Buřič , 66. R. Horelica , 81. J. Lust , 90. O. Husa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - NÁPRAVA Miroslav, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Marek Urazil
Tip experta: remíza

Olešnice potrápí domácí celek a budou se dělit body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích