A. Kasík 69. (p.)
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 13:30

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zastihl konec podzimní části v útlumu, za bod mohou být ještě rádi


Branky


69. A. Kasík (p.) - 20. M. Sládek
16

Zápas skončil pro mnohé možná překvapivým výsledkem, ale byli to hosté, kteří měli blíže k vítezství. Protivínští rozhodně uvítají podzimní přestávku, jejich výkony měly sestupnou tendenci. Naopak hosté by možná rádi ještě nějaké to kolo odehráli, jejich forma graduje. Nebýt fantastických zákroků domácího gólmana, odvezli by si všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí držel nad vodou skvělý Hanus

Něco přes 100 diváků vidělo v Protivíně průměrný fotbal. Domácím nehráli dobře, míč jim odskakoval, vázla souhra, a pokud se dostali do šancí, byly jejich střely zblokovány nebo nepřesné. Soupeř k nim včas přistupoval, nenechal rozehrát a v prvním poločase byl lepším týmem. Domácí mohou děkovat Hanusovi, který sice jednou inkasoval, ale pak vychytal 3 tutovky. Poprvé se Hanus zaskvěl v 17. minutě, když konečky prstů vytáhl ze šibenice střelu Janáka po přetaženém centru. V 19. minutě se připomněli i domácí, bratři Vorlové způsobili ve vápně hostů zmatek, ale ani jedna střela si cestu do sítě nenašla, poslední pokus J. Vorla mířil nad. Hosté se po zásluze ujali vedení v 21. minutě. Pouzar obešel na hranici vápna Hryneviche, od zadní čáry odcentroval a posadil míč na hlavu Sládka, který s pomocí tyče a nešťastné odrážce od Hanuse skóroval - 0:1. Domácí však tento gól z letargie neprobudil a byli to i nadále hosté, kteří byli nebezpečnější. Ve 32. minutě Hanus nohama vyrazil střelu hostujícího útočníka po zaváhání domácí obrany a o šest minut později vychytal nájezd Šindeláře. Poslední slovo si ale vzali domácí, žel Z. Vorel nedokázal v malém vápně dobře trefit míč po přihrávce svého bratra a jeho slabou střelu zablokoval obránce. Více událostí první půle již nenabídla.

Hosté vedení neudrželi, zarputilí domácí vyválčili díky penaltě bod

Ve druhé části se Protivínští nadechli k náporu, vystřídali, dřeli, bojovali, ale dnes to nebyl jejich den. Nakonec se jim ale podařilo přeci jen vyrovnat z penalty Kasíkem. Od této minuty domácí zatlačili hosty před vápno, ale vždy jim míč v šanci odskočil nebo hosté stačili zblokovat   I Rudolfov měl 2,3 situace, z kterých divákům mrazilo. Například v 63. minutě Šindelář špičkou nohy tečoval centr zleva, přeloboval Hanuse, ale míč naštěstí pro domácí zastavilo břevno! V 66. minutě se připomněli i Protivínští, kdy po trestňáku Kasíka a vráceném míči před branku hlavičkoval Uhlík, gólman Pícha reflexivně vyrazil na brankové čáře. A v 68. minutě přišla již avizovaná penalta. Kasík pronikl po pravé straně, na jeho přihrávku si naběhl J. Vorel, byl faulována a z nařízené penalty Kasík vyrovnal na konečných 1:1.  Bod je pro Protivín ztráta, ale vzhledem k vývoji zápasu za něj musí být rádi. Pozitivem je, že opět dokázali alespoň dorovnat vedení soupeře. I když ztratili v posledních dvou zápasech body remízami, za celý podzim doma neprohráli.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál, vedoucí mužstva: Zápas to byl nevydařený, je aspoň bod. Řekl bych, zaplaťpánbu, že je konec, přišla krize a konec nás vysvobodil.




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Nedvěd [-] , R. Vojta [-] , D. Uhlík [-] , M. Zach [-] - D. Bečvář [-] , Z. Vorel [-] , P. Hrachovec [-] (57. I. Dan [-] ) - T. Blažek [-] (57. A. Kasík [-] ) , J. Vorel [-] , A. Hrynevich [-] (71. L. Buko [-] )

SK Rudolfov
D. Pícha [-] - Š. Prokeš [-] , J. Novotný [-] , O. Hajný [-] - V. Vejvar [-] (89. P. Bláha [-] ) - M. Sládek [-] - R. Pouzar [-] , J. Kovačič [-] , J. Šindelář [-] , L. Janák [-] , F. Peiger [-] (72. D. Keřka [-] )

ŽK: 79. D. Uhlík , 80. L. Buko , 90. J. Vorel - 44. V. Vejvar , 65. R. Pouzar .
Hráči zápasu: M. Hanus , J. Vorel - R. Pouzar .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Kotalík Petr - POLÁK Jiří, PANSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 08:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 01:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 09:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 09:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 11:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 07:52
Karel Korec

Expert: Kryštof Šejvar
Tip experta: výhra domácích

Protivín se po minulé prohře v Oseku bude určitě chtít revanšovat a zakončit podzimní část vítezstvím.

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 05:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 19:21

Tip: remíza