2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 13:30

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí žehrali na svou bídnou koncovku, hosté zejména v první půli vytěžili z minima maximum


Branky


6. P. Hovorka , 90. J. Mezera - 32. P. Klíma , 41. T. Smékal , 68. T. Smékal , 90. P. Hovorka (vl.)
16

Hosté přijeli na půdu neoblíbeného soupeře s cílem napravit své zaváhání z předchozího kola s Juniorem. Domácí dle očekávání v minulém kole nestačili na vedoucí Olešník a před pauzou se chtěli spravit sebevědomí s týmem, proti kterému se jim doma vždy dařilo. Leč tentokrát se předpoklady nenaplnily a produktivnější hosté si odváží všechny body. Dlužno dodat, že jim k tomu výraznou měrou dopomohli domácí, kteří v první půli spálili, co mohli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod domácích a zmrtvýchvstání hostů

Domácí začali náporem a přišpendlili hosty k jejich šestnáctce. A již v 6. minutě se radovali z prvního gólu. Hostující gólman namazal presujícímu P. Hovorkovi, pro kterého již nebyl problém dostat míč do sítě - 1:0. Tento okamžik paradoxně nakopl hosty, ti přidali na důrazu a vymanili se na chvilku z tlaku domácích. Ale byli to Čimeličtí, kdo počítali své šance. Ve 20. minutě nedokázal Bednařík z malého vápna procpat míč do sítě. O minutu později na druhé straně z dobré pozice pálil nad Smékal. Ještě v téže minutě hlavičkoval ve vápně osamocený P. Hovorka, ale zařízení netrefil. Domácí v těchto fázích zápasu ostřelovali branku hostů ze všech možných pozic, ale neměli přesně seřízená mířidla a míče létaly těsně kolem hostující svatyně. A když už nějaká střela mezi tyče mířila, jako například v případě Hegenbarta z 30. minuty, šla přímo do míst, kde stál brankář. A tak hosté vyučovali Čimelické z produktivity. V 32. minutě uklidil P. Klíma do brány odražený míč po zahrání standardní situace - 1:1. Domácí pokračovali ve festivalu zahozených šancí, tentokrát v 38. minutě v jasné šanci selhal Sigmund, a tak zákonitě musela přijít další lekce hostů. Ti ve 41. minutě zahrávali standardní situaci z relativně veliké vzdálenosti. Přetažený centr vrátil jeden z Jankovských před bránu na osamoceného T. Smékala, který pohodlně poslal hosty do vedení - 1:2. A to byl konec za první půli.

Hosté se herně zvedli a zkušeně dovedli zápas do vítězství

Do druhé půle vstopili aktivněji hosté, přeci jen by se jim určitá laxnost, kterou předváděli v první půli, nemusela vyplatit. Hned zkraje půle zahrozili z rohového kopu, ale domácí brankář se vytasil s pohotovým zákrokem. Domácí ale rozhodně nevyklidili pole, a tak byli diváci svědky zajímavé partie, před oběma brankami se stále něco dělo. V 63. minutě utekl po levé straně  Smékal a centrem hledal ve vápně Popelku, ten ale důrazný souboj s Noskem prohrál. Jankovští ale nemuseli truchlit dlouho, neboť vzápětí své vedení pojistili. V 68. minutě podnikli rychlý výpad do rozvrácené obrany, Lovička nejdříve nastřelil tyč a odražený míč poté poslal do sítě Smékal - 1:3. To už byla pro domácí kritická situace. V 74. minutě se do solidní pozice dostal Sigmund, ale jeho ránu zblokovali hostující obránci. Hosté chodili do velmi nebezpečných přečíslení, ale selhávali ve finální fázi útoku. Rozuzlení tohoto dramatu přinesla 90. minuta. Hosté zahrávali rohový kop a tečovaný míč trefil P. Hovorku a od něj se odrazil do branky, marně se po něm ještě Nosek natahoval - 1:4. Konečnou podobu výsledku dal v nastaveném čase J. Mezera, který u tyče doklepl do sítě přízemní centr do vápna - 2:4. 

 

Za fotogalerii k zápasu děkujeme Natálii Kočerové.



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Stanislav Grossmann, trenér: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a brzy se ujali vedení. Byli jsme hodně aktivní a hosty zatlačili do defenzívy, bohužel se nám po řadě velkých šancí nepodařilo vstřelit další branky. Jankov ještě do poločasu vývoj zápasu otočil, nepohlídali jsme dvě standardky. Ve druhé půli jsme se snažili něco vymyslet, ale to už hráli hosté koncentrovaně v obraně a mnoho šancí nám nenabídli. Byli jsme nuceni riskovat a hru otevřít, přešli na tři útočníky a toho soupeř po brejkových situací využil. Výsledek asi úplně neodpovídá průběhu hry, ale fotbal se hraje na branky a v tom byl Jankov prostě efektivnější.

SK Jankov
Petr Maxa, trenér: Do utkání jsme nevstoupili ideálně a již v 5.minutě jsme po naší chybě prohrávali. Celkově jsme celý první poločas byli horším týmem, přesto jsme před odchodem do kabin skóre otočili. To bylo pro domácí kruté. Druhý poločas byl z naší strany mnohem lepší, naše vedení jsme kontrolovali a přidali jsme další dvě branky. Za toto vítězství jsme hrozně rádi, v Čimelicích se nám nikdy moc nedaří.



Sestavy


SK SIKO Čimelice
V. Nosek [-] - K. Řezáč [-] (67. J. Mezera [-] ) , P. Hovorka [-] , D. Varhan [-] , J. Sigmund [-] , R. Převrátil [-] , M. Káš [-] (46. M. Nekl [-] ) , P. Listopad [-] , V. Hegenbart [-] , M. Bednařík [-] , L. Jizba [-]

SK Jankov
J. Komárek [-] - M. Popelka [-] , F. Lošek [-] , J. Zajíc [-] , V. Jirkovský [-] - P. Klíma [-] (85. P. Beránek [-] ) , M. Lovička [-] (78. L. Fajtl [-] ) , M. Kollár [-] (88. M. Hüttner [-] ) , M. Kroneisl [-] , V. Bürger [-] - T. Smékal [-] (90. D. Kočer [-] )

ŽK: 17. V. Hegenbart , 90. J. Sigmund , 90. J. Mezera - 84. P. Klíma , 90. J. Komárek , 90. V. Bürger .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kroutl Vít - MACKO Pavel, IZUGRAFOV Svyatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 08:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 01:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 09:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 09:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 11:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 07:52
Karel Korec

Expert: Kryštof Šejvar
Tip experta: remíza

Čimelice doma neprohrají a budou brát alespoň bod.

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 05:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 19:21

Tip: výhra domácích