0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas góly nepřinesl, oba soupeři rozešli smírně


Branky


21

Domácí hrají v pohodě a pomalu stoupají tabulkou vzhůru. Ve 13. kole přetlačili Blatnou na jejím vlastním hřišti a doma chtěli potvrdit body zveku. I mladíci z Junioru se po rozpačitém začátku zvedli, což naposledy odnesly Čimelice. Nicméně favoritem zápasu byli domácí, kterým se však zápas ne úplně povedl a remíza je pro oba týmy spravedlivá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poměrně vyrovnaná hra, hosté byli nebezpečnější

Úvod utkání byl z obou stran opatrný bez ohrožení branky. V 10. minutě Bálek dlouhým nákopem pořádně vystrašil domácího golmana Hučíka, který musel balon vyškrábnout z pod břevna. Ve 23. minutě založil Junior pěknou akci po ose Máška-Bálek-Petráň. Posledně jmenovaný nacentroval do vápna, kam si naběhl Zelenka a jeho střelu Hučík nadvakrát zkrotil. Ve 30. minutě se do první vážnější akce dostali domácí, když umístěnou hlavičku Smékala bravurně vytáhl Lízal na rohový kop. O minutu později se M. Šrámek s Bálkem prokombinovali až před domácího brankáře, který ale zavčasu vyběhl a střelu Bálka za svá záda nepustil. Ve 41. minutě Bálek vysunul do brejku Mášku, který prudce vystřelil a opět domácí Hučík jeho střelu stačil vyrazit. První poločas byl v poli vyrovnaný, nicméně více brankových příležitostí si vypracovali hosté.

Mladíci z Junioru byli zdatným soupeřem, domácí v závěru nastřelili tyč

Druhý poločas se na dlouhé minuty obešel bez vážnějších brankových příležitostí. Teprve až v 69. minutě předvedli Strakoničtí mladíci nejhezčí akci zápasu. Aktivní Bálek vysunul do křídla V. Šrámka, který z z první dával do vápna na nabíhajícího Němečka, který bohužel trefil jen padajícího Hučíka. Závěr utkání byl ale plně v režii domácích, kteří si vytvořili dvě brankové příležitosti. Nejprve v 82. minutě šel do brejku Lovička a naštěstí pro hosty zakončil zbrkle unáhlenou střelou mimo branku. V 86. minutě domácí Popelka po pěkné akci trefil tyč Lízalovy branky. Utkání skončilo spravedlivou remízou, se kterou byli oba týmy spokojeni.

 

Autor: Jiří Cibulka

 

Za galerii k zápasu děkujeme Natálii Kočerové!



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Petr Maxa, vedoucí týmu: S domácím hřištěm a našimi fanoušky jsme se chtěli rozloučit vítězně, ale nepodali jsme optimální výkon. Hra byla celkem vyrovnaná, ale hosté byli více nebezpeční. Jednu tutovku si vytvořili v první půli, druhou ve druhé, ovšem v obou případech nás skvěle podržel brankář Hučík. My byli bez šťávy a mnoho jsme toho směrem dopředu neměli. Až v posledních deseti minutách. Nejprve selhal Lovička a potom ve velké šanci trefil tyč Popelka. Junior si prohrát nezasloužil, my musíme remízu brát a v posledním zápase roku v Čimelicích předvést lepší výkon.




Sestavy


SK Jankov
M. Hučík [-] - V. Bürger [-] , J. Honner [-] , F. Lošek [-] , J. Zajíc [-] - M. Popelka [-] , M. Kollár [-] , M. Kroneisl [-] , L. Fajtl [-] (46. M. Lovička [-] ) , P. Beránek [-] (66. P. Klíma [-] ) - T. Smékal [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Říha [-] , M. Kostka [-] , M. Šrámek [-] , J. Máška [-] (66. V. Šrámek [-] ) , D. Petráň [-] (71. M. Boukalík [-] ) , L. Němeček [-] (87. L. Moudrý [-] ) , T. Zelenka [-] , D. Bálek [-] (82. J. Zušťák [-] ) , V. Peroutka [-] , R. Kočí [-]

ŽK: 53. V. Bürger , 85. T. Smékal - 56. D. Petráň , 58. M. Říha , 64. D. Bálek , 82. M. Kostka .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: BROM Josef - KRČÍN Jan, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Ladislav Šebek
Tip experta: výhra domácích

Jankov stoupá tabulkou vzhůru a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích