R. Pouzar 70. (p.)
M. Sládek 74.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 10:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí urvali cenné vítězství, Jiskra vyhlíží zimní přestávku


Branky


70. R. Pouzar (p.) , 74. M. Sládek - 64. M. Průcha
21

Rudolfovští v minulém kole utrpěli debakl od suverénního Olešníka a chtěli si spravit chuť s Jiskrou. Té se vůbec nedaří a nic na tom nemění ani její vydřené domácí vítězství nad Osekem.  Souboj týmů ze dna tabulky nakonec pro sebe rozhodli domácí. Asi nebyli lepším týmem, ale tím šťastnějším.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra tvořila hru, ale neproměňování šancí ji nakonec stálo zápas

Kvalitu zápasu výrazně ovlivnila hustá mlha, která zahalila stadión takřka neproniknutelným příkrovem. Domácí chtěli potvrdit roli favorita, ale proti dobře organizované hře hostujících hráčů se dlouho nemohli prosadit. Jiskra brzo převzala inciativu a diktovala tempo hry. Vytvořila si několik gólových situací, ale její slabinou byla nulová produktivita. Nakonec se jim podařilo vsítit branku, ale ta k jejich smůle uznána nebyla kvůli údajnému útočnému faulu. Dalo by se říci, že hosté Rudolfovské za celou půli k ničemu nepustili a ti byli hodně rádi za průběžný bezbrankový stav.

Rudolfovští se ve druhé půli zlepšili a dokázali otočit nepříznivý stav

Druhá půle přinesla o něco zajímavější podívanou a hlavně góly, nepříznivému počasí navzdory. Několik úvodních minut byli domácí nastěhováni na polovině soupeře, ale bez jakéhokoli efektu. Hosté trpělivě bránili a čekali na svoji šanci. Ta přišla v 64. minutě, kdy domácí obrana trestuhodně ponechala ve vápně bez dozoru střídajícího Průchu, který nikým neobtěžován poslal hosty do překvapivého vedení - 0:1. Hosté se pak opět zatáhli do obranné ulity a čekali, s čím na ně vyrukuje soupeř. Jeden ze zlomových momentů utkání přišel v 70. minutě. Po souboji s hostujícími obránci upadl v pokutovém území Pouzar a sudí bez váhání ukázal na penaltový puntík. Exekuce se ujal sám postižený a bezpečně proměnil, brankář si vybral opačnou stranu - 1:1. O tom, že hosté odjedou s prázdnou, rozhodlo v 74. minutě duo Sládek, Šindelář. Prvně jmenovaný převzal geniální nahrávku od svého parťáka mezi stopery, dostal se sám před brankáře a prostřelili ho mezi nohy - 2:1. Jiskra pak opět logicky převzala iniciativu a tlačila se do brány. Velikou šanci na vyrovnání měli hosté v 84. minutě, kdy se po pěkné individuální akci dostal do šance Matoušek, ale jeho ránu brankář domácích skvěle vyrazil. Další výraznější šanci si hosté již nevypracovali, a tak domácí uhájili pro ně tolik důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň
Karel Kladenský, trenér: Slušná první půle a převaha, kterou jsme brankově nevyjádřili. Druhý poločas jsme slevili z výkonu, přesto jsme šli do vedení Průchou. Místo, abychom těžce nabyté vedení udrželi, dostali jsme v krátkém sledu gól z penalty a po průnikové přihrávce. Tato prohra je hodně trpká.



Sestavy


SK Rudolfov
D. Pícha [-] - Š. Prokeš [-] , J. Novotný [-] , O. Hajný [-] - - M. Sládek [-] - J. Šindelář [-] , M. Pexa [-] (61. L. Janák [-] ) , J. Gerstner [-] , R. Pouzar [-] , J. Kovačič [-] , J. Hrbáč [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - F. Navrátil [-] , D. Bartl [-] , D. Doležal [-] (81. J. Kubata [-] ) , T. Lonsmín [-] , M. Franěk [-] (46. M. Průcha [-] ) , K. Holzepl [-] , J. Matoušek [-] , P. Koktavý [-] , M. Cimerhanzl [-] (81. P. Švejda [-] ) , J. Schneider [-]

ŽK: 82. R. Pouzar - 31. M. Franěk , 36. J. Kopecký , 81. F. Navrátil , 86. T. Lonsmín .
Hráči zápasu: J. Šindelář , R. Pouzar - M. Průcha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Polák Jiří - HERZOG Radek, ALBERT Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Ladislav Šebek
Tip experta: výhra hostů

Třeboň je pro mě překvapení, kde se nachází, přesto věřím, že v Rudolfově vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza