Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Svépomoci byl k vidění zajímavý souboj, který po zásluze ovládli domácí


Branky


19

Na Svépomoci se sešly dva celky s naprosto odlišnou formou. Zatímco domácí poráží jednoho soupeře za druhým, hosté jsou ve zcela opačné situaci. Na jejich poslední výhru pomalu usedá prach a Jiskra se pozvolna propadá tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle mnoho dechberoucích situací nenabídla

První nesmělý pokus na branku vyslali v 6. minutě hosté, ale Průchova hlavička po přímém kopu nebyla nebezpečná. Hosté vycházeli ze zabezpečené obrany, dobře zahušťovali prostor a snažili se vyrážet do rychlých kontrů. Domácí poprvé ohrozili Kopeckého branku v 10. minutě, kdy se hezky uvolnil Neužil a střelou z uctivé vzdálenosti vystrašil vyběhnutého gólmana, střela je těsně minula levou tyč branky. V 15. minutě se domácí již radovali z vedoucího gólu. Šimák precizní střelou k tyči využil standardní situaci, brankář se za střelou jen ohlédl - 1:0. Domácí uklidněni vedením se dále snažili zatlačit soupeře, ale hostující obrana hrála spolehlivě. Ve 22. minutě předvedli hosté rychlý kontr, ale v rozhodující chvíli Průchovi utekl míč a Chylík ho ukryl ve své náruči. V následujících fázích zápasu oba gólmani moc práce neměli, většina akcí končila před pokutovým územím obou celků, popřípadě byly zakončeny nepřesnou střelou. A jelikož se žádná pořádná akce do konce poločasu již nezrodila, odešly oba celky do kabin za jednogólového vedení domácích.

Vzepjetí Jiskry trvalo jen chvilku, její naděje utnul skvělý Neužil

Druhá půle v zajímavých situacích a gólech zvysoka předčila tu první. Nejprve hosté v úvodu první půle přežili šanci důrazného Neužila, který si naběhl na vysoký centr, ale v souboji s brankářem nedokázal přesně zacílit. Hosté se stále více ve svých útočných výpadech osmělovali až v 52. minutě udeřili. Holzepl z celkem ostrého úhlu obstřelil Chylíka a zařídil svému celku vyrovnání - 1:1. Bohužel pro hosty vydržel nerozhodný stav jen pár minut. Agilní Neužil v 60. minutě strhl vedení na stranu svého týmu, když se dostal k odraženému míči, obešel obránce a technickou střelou dal na 2:1. A o pět minut později bylo pro hosty ještě hůře. V 65. minutě Rabiňák předvedl svou rychlost, obešel obránce a pod padajícím brankářem zvýšil na 3:1. Hosté nebyli dopředu moc nebezpeční a domácí prakticky stoprocentně využívali své šance. Na dostřel se hosté dostali v 69. minutě, ale obtížný kop z hranice vápna poslal střídající Voneš mimo. A tak udeřili na druhé straně počtvrté domácí. Běžela 70. minuta, když se Neužil efektně uvolnil na hranici vápna, namířil si to přímo na branku a pohodlně korunoval svůj skvělý výkon v utkání druhým gólem - 4:1. Domácí poté zamkli hosty na své polovině, ale ti se s vypětím všech sil následným atakům ubránili. A nakonec to byli oni, kdo měl v zápase poslední slovo. V 84. minutě střelou na bližší tyč korigoval výsledek Navrátil. Více gólů a zajímavých situací již utkání nenabídlo, a tak zápas skončil zaslouženou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom
Lukáš Zeman, asistent trenéra: Třeboň u nás odehrála velmi dobré utkání. V obraně hráli kompaktně a dobře nás napadali. My jsme si během utkání vytvořili minimum brankových příležitostí. V jiných zápasech těch šancí máme více. V tomto utkání jsme v zakončení byli ale velmi efektivní. Se svými šancemi postupně výborně naložili Šimák, Neužil (2x) a Jirka Rabiňák. Třeboni se podařilo na začátku druhého poločasu vyrovnat, my jsme ale dokázali během deseti minut vstřelit tři góly a tím jsme utkání rozhodli. Kluky musím pochválit, že po inkasovaném gólu nezačali panikařit a byli trpěliví a čekali na svojí příležitost.




Sestavy


TJ Sokol Lom
L. Chylík [-] - R. Trantýr [-] , O. Kosobud [-] - K. Chotovinský [-] (75. R. Voneš [-] ) - D. Neužil [-] - J. Rabiňák [-] (88. M. Špičák [-] ) , L. Janů [-] (65. J. Bosnyak [-] ) , J. Šimák [-] (73. D. Do Trung [-] ) , M. Mařík [-] (25. K. Balogh [-] ) , F. Vysušil [-] , M. Jelen [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - D. Doležal [-] (83. J. Vranovský [-] ) , V. Týnavský [-] , T. Lonsmín [-] , J. Kubata [-] , M. Průcha [-] (83. D. Bartl [-] ) , K. Holzepl [-] , J. Matoušek [-] , P. Koktavý [-] , M. Cimerhanzl [-] (69. F. Navrátil [-] ) , P. Švejda [-]

ŽK: 32. M. Jelen , 68. F. Vysušil - 57. M. Průcha , 73. D. Doležal .
Hráči zápasu: J. Šimák , D. Neužil - K. Holzepl .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Žurek Roman - KAŠTÁNEK Libor, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 09:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 19:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 17:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 12:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 10:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 10:40

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Karel Korec

Expert: Jiří Cibulka
Tip experta: výhra domácích

Jiskra je z formy, na domácí stačit nebude a prohraje o více než dva góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích