0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí v podprůměrném zápasu na své druhé vítězství nedosáhli


Branky


19

Junior toužil konečně po dlouhé době naplno bodovat, ale v cestě mu stál nepříjemný soupeř, který rozhodně neprodá kůži lacino a na zápase to bylo znát. Víc než fotbalového umu si diváci užili nervózní utkání s minimem šancí, které skončilo bez gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči nenabídli divákům žádné vzrušující okamžiky

Domácí se v úvodu utkání snažili hosty zatlačit, ale příliš se jim to nedařilo. Hosté hráli vzadu pozorně, Junioru chyběl na kopačkách potřebný klid. Nicméně ani hosté nepředváděli žádné ofenzivní manévry. Když už se náhodou nějaká šance zrodila, zabilo ji mizerné zakončení. Navzdory krásnému a teplému počasí zvlhnul všem útočníkům střelecký prach. Za zmínku snad stojí akce domácích z 22. minuty, kdy Moudrý zpoza obránce vypálil štiplavou ránu, kterou brankář hostů dokázal vyrazit k nohám Mášky. Ale ten se své šance nejspíše zalekl a dorážku nezvládnul. Velkou šanci strhnout vedení na svou stranu nevyužili domácí v samotním závěru poločasu. Ve 45. minutě se po velikém závaru ve vápně hostí dostal k míči Zušťák, ale jeho střelu mu v poslední chvíli hostující obrana zablokovala. Do šaten se tedy šlo za bezgólového stavu.

Z kopané diváky bolely oči, vysvobodil je až závěrečný hvizd rozhodčího

Druhá půle byla bohužel kopií té první. Nervózní zápas, který se zvrhával do množství osobních soubojů, které často byly oceněny žlutým kartonkem v ruce sudího. Alespoň v tomto ohledu byli domácí úspěšnější a svého soupeře předčili v poměru 6:4. Domácí se ve druhé půli takřka do žádné šance nedostali a byli to nakonec oni, kdo mohli v závěru inkasovat. V 82. minutě se po přetaženém centru do vápna domácích dostal do veliké šance Makoš, ale stejně jako domácí hráči ani on neměl přesně seřízená mířidla a hlavou rozvlnil jen boční síť. Závěrečný hvizd rozhodčího byl vysvobozením pro všechny zúčastněné. Domácí získali bod v zápase, ve kterém rozhodně neexcelovali. Nicméně v zápasech kdy hráli lépe, žádné body nezískali, a tak je v konečném součtu je zisk bodu malým vítězstvím. Pro hosty je vzhledem k jejich dobré formě zisk bodu spíše ztrátou, uvidíme, jak se jim povede v příštím kole proti rozjetým Čimelicím.



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Kostka [-] , M. Říha [-] , M. Šrámek [-] , J. Zušťák [-] , J. Máška [-] , L. Moudrý [-] (81. T. Kostka [-] ) , D. Petráň [-] (43. M. Boukalík [-] ) , L. Němeček [-] , D. Bálek [-] , R. Kočí [-]

FK Lažiště
D. Tesař [-] - D. Sedláček [-] , P. Bízek [-] , J. Macek [-] , J. Makoš [-] - M. Sedláček [-] , J. Volmut [-] (56. J. Linhart [-] ) , J. Hušek [-] , J. Albert [-] (56. J. Rauscher [-] ) , J. Rauscher [-] - T. Vokatý [-] (79. J. Hrbek [-] )

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kotalík Petr - POLÁK Jiří, PANSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 09:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 19:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 17:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 10:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 10:40

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Karel Korec

Expert: Jiří Cibulka
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že se naši chlapci vzchopí a překvapí favorita. Je to v našich silách.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů