K. Šejvar 48. (vl.)
T. Pecka 53.
L. Dudek 86.
D. Lafata 90.
4:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uvnitř video - Favorit přetlačil hosty z Blatné až po přestávce


Branky


48. K. Šejvar (vl.) , 53. T. Pecka , 86. L. Dudek , 90. D. Lafata - 63. M. Mišiak
19

V Olešníku se čekala jednoznačná partie. Domácí, ač v posledním zápase horko těžko zachraňovali bod na hřišti vzduchotechniků, jsou jinak takřka nezastavitelní. Naopak hosté dostávají v posledních kolech gólové příděly a podobný scénář se očekával i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se favorita nezalekli a sehráli s ním vyrovnanou partii

Kdo čekal, že domácí hosty převálcují, musel být zejména v první půli zklamán. Hosté se prezentovali zejména skvělým pohybem a domácí takřka k ničemu nepoušteli. Ti byli všude druzí a jen díky gólmanovi Studničkovi neinkasovali. Nicméně do vedení mohli jít jako první domácí, když hostující brankář při výkopu nastřelil napadajícího Koubu a pak jen trnul, zdali odražený míč nezaplachtí do sítě, nakonec těsně minul levou tyč. Domácí byli sice více na míči, ale nic z toho vytěžit nedokázali. Obrovskou šanci hostů zlikvidoval ve 23. minutě reflexivním zákrokem Studnička, když zneškodnil střelu Čadka po samostatném úniku. Ve 34. minutě došlo k nepříjemnému a nezaviněnému zranění hostujícího Křivance, vypadá to na poškozené vazy v koleni. Tímto smutným okamžikem byly zajímavé okamžiky první půle vyčerpány a ta skončila překvapivým, leč spravdlivým průběžným bezgólovým stavem.

Střídající hráči rozhodli zápas

Těžkou soudit, co se dělo v šatně domácích o přestávce, ale na trávník vyběhlo úplně jiné mužstvo. Trenér domácích na hřiště poslal čersvé síly Nýdla a Dudka, což se zejména u prvně jmenovaného ukázalo jako klíčové. Druhá půle začala každopádně pro hosty hodně smolně, když se ve 48. minutě od Šejvara odrazil centr do vlastní sítě, to bylo pro hosty kruté - 1:0. Domácím, kterým spadlo vedení do klína, narostla křídla a druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. V 53. minutě přitlačil Pecka svou střelu z hranice vápna k tyči, brankář hostů se natahoval marně - 2:0. Hosté ale zbraně nesložili a dál se rvali o dobrý výsledek a i o sebevědomí. Dočkali se v 63. minutě, když Nový z přímého kopu nejprve orazítkoval obě tyče a dorážku zvládl Mišiak - 2:1 a utkání získalo nový náboj. Domácí se museli o vítězství strachovat takřka až do konce zápasu. Měli více ze hry, ale hosty několikrát podržel Chlanda. Nakonec kapituloval v úplném závěru. Nejprve v 88. minutě zblízka prostřelil Dudek - 3:1. A o dvě minuty později už v nastavení dílo zkázy dokonal Lafata, který běžel sám na Chlandu, obešel ho a z velmi ostrého úhlu dokázal trefit - 4:1.  Hosté předvedli srdnatý výkon a porážka je pro ně příliš krutá. Pokud se budou podobným výkonem prezentovat i v dalších kolech, budou každému týmu nepříjemným soupeřem.

 

Zde ke shlédnutí sestřih všech gólových situací:



Ohlasy k zápasu



TJ Blatná
Roman Remeš, asistent trenéra: Odehráli jsme hodně dobré utkání. Olešník je sice lídrem soutěže, ale krom závěru utkání jsme s ním drželi krok a byli jsme mu více než vyrovnaným soupeřem. Prohra o tři branky je pro nás tentokrát docela krutá. Kluky musím pochválit, že utkání zvládli především po taktické stránce. Krom malých drobností konečně zase dokázali hrát to, co jsme po nich požadovali, byť to pro ně bylo hodně fyzicky náročné. Domácím gratuluji k zisku tří bodů.



Sestavy


FK Olešník
J. Studnička [-] - D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , T. Pecka [-] , D. Tomášek [-] , T. Kouba [-] (57. J. Toth [-] ) , M. Šálený [-] (46. L. Dudek [-] ) , M. Šíma [-] , M. Studnička [-] (46. M. Nýdl [-] ) , M. Šahajda [-] (71. S. Rožboud [-] ) , D. Heller [-]

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Sýkora [-] (60. M. Mišiak [-] ) , L. Motyka [-] , F. Hrádek [-] , K. Šejvar [-] , M. Sedláček [-] - F. Jícha [-] (60. P. Prokopec [-] ) , F. Čadek [-] (73. J. Levý [-] ) , O. Křivanec [-] (37. O. Míka [-] ) - M. Kůst [-] (82. M. Hlaváč [-] ) , J. Nový [-]

ŽK: 32. M. Šálený , 62. J. Kalášek , 81. J. Toth - 62. M. Kůst .
Hráči zápasu: M. Nýdl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HAVLÍK Martin, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 09:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 19:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 17:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 12:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 10:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 10:40

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Jiří Cibulka
Tip experta: výhra domácích

Blatná musí už konečně zabrat. Odehraje solidní zápas, ale na body nedosáhne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích