1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas měli hosté víceméně pod kontrolou, ale o svém vítězství rozhodli až ve druhé půli


Branky


20

Domácí přivítali rozjetého soupeře, který byl nakonec nad jejich síly. Sezóna se pro Rudolfovské nevyvíjí zrovna dobře a pokud se chtějí vyhnout záchranářským pracím, musejí hodně přidat. Nicméně po devátém kole je na podobné prognózy ještě brzo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ačkoli v první půli nepadly žádné branky, nehrál se úplně nezajímavý duel

Zápas začal opatrně z obou stran. Hosté působili fotbalovějším dojmem, domácí to doháněli bojovností. Lomští se snažili hrozit zejména z brejků, jejich přechod do útoku byl opravdu rychlý, domácí hráli většinou do plných. Hosté ze svých brejků vytěžili několik rohů, z těch ale branku domácích neohrozili. Velkou šanci měli hosté v 28. minutě, když se do šance prodral přes obránce důrazný Neužil, jeho střelu ale zastavila tyč. Další solidní šanci měli hosté v 32. minutě, ale opět Neužil pálil z hranice šestnáctky těsně vedle. Rudolfovští zahrozili z následného kontru, ale Janákovi chyběl krok, aby hlavou trefil letící centr a dobíhající Peiger už na míč pořádně nedosáhl. Zajímavou šanci měli hosté ve 39. minutě, kdy z takřka ideální vzdálenosti zahrávali přímý kop. Ale Neužil o kousek minul pravou šibenici domácí branky, a to byla tečka za první půlí, v níž byli hosté nebezpečnější, ale nedokázali svou převahu zužitkovat.

Hosté byli lepším týmem a po půli svou převahu stvrdili góly

Druhý poločas začal hezky zostra a hned v jeho úvodu se hráčům obou mužstev povedlo to, oč marně usilovali celou první půli – vsítit branky. Jako první se radovali ve 47. minutě hosté. Teringl nezachytil centr po rohovém kopu a v pokutovém území došlo k nepřehledné situaci, kterou nakonec vyřešil Vysušil a poslal hosty do vedení - 0:1. Ti se z něj ale netěšili příliš dlouho, odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat. O deset minut později bylo srovnáno, když Rudolfovští dokázali využít zaváhání hostujícího gólmana. Ten v 58. minutě špatně vyběhl a netrefil nákop mířící na hranici šestnáctky. Míče se zmocnil Sládek a dokázal ho dopravit do takřka opuštěné brány - 1:1. Nicméně i radost domácích měla jepičí život. O minutu později si hosté vzali vedení zpět. Ti opět předvedli svůj bleskový přechod do útoku, Janů dostal v 59. minutě přesnou nahrávku mezi beky a prostřelil domácího brankáře na vzdálenější tyč - 1:2. Domácí se nevzdávali, ale jejich útočné snahy byly spíše pozvánkou pro hbité hostující útočníky k návštěvě svého území. A z jednoho takového výletu vytěžili hosté i třetí gól. Jak může být fotbal jednoduchý, předvedli Lomští v 65. minutě. Chylík po rohu domácích lapil míč, pohotově ho hodil Šimákovi, který se rozběhl přes celé hřiště, oklamal obránce a v pohodě zvýšil na 1:3, hezký fotbalový okamžik. Domácí se snažili s pro ně nelichotivým stavem něco udělat, ale kombinačně se do blízkosti Chylíkovy svatyně prosadit nedokázali a dlouhé nákopy byly též odsouzeny k nezdaru. Hosté hru pohodlně kontrolovali a dovedli zápas do zaslouženého vítězství.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , O. Hajný [-] , M. Pexa [-] , R. Pouzar [-] (72. V. Vejvar [-] ) , V. Dvořák [-] (16. J. Tušl [-] ) - F. Peiger [-] , J. Kovačič [-] - L. Janák [-] , M. Sládek [-] - J. Gerstner [-]

TJ Sokol Lom
L. Chylík [-] - R. Trantýr [-] , O. Kosobud [-] - K. Chotovinský [-] - D. Neužil [-] - J. Rabiňák [-] (80. J. Bosnyak [-] ) , L. Janů [-] (69. R. Voneš [-] ) , J. Šimák [-] , M. Mařík [-] (75. K. Balogh [-] ) , F. Vysušil [-] , M. Jelen [-]

ŽK: 77. J. Rabiňák .
Hráči zápasu: M. Jelen , D. Neužil , J. Šimák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ALBERT Karel - ŽUREK Roman, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Karel Korec

Expert: Miroslav Strnad
Tip experta: výhra hostů

Lom je v laufu a odveze si všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích