Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbal v podání domácích opět bavil, přispěli k tomu i nebojácní hosté


Branky


17

Otázka, kdo dokáže Olešníku sebrat všechny body, zůstává i nadále nezodpovězena. Diváci byli potěšeni ofenzivními manévry obou celků. V zápase, který se hrál nahoru dolů, mohlo padnout mnohem více branek. Nicméně i devět zásahů je na krajský přebor nadstandardních.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí diktovali tempo hry, jejich herní výpadek po vyrovnávajícím gólu hosté nepotrestali

Úvod první půle byl spíše opatrnější, domácí byli více na míči, ale první střelu na bránu vyprodukovali až v 7. minutě, ta ale již měla gólové parametry. Šíma se po levé straně probil do šestnáctky hostů a střelou k tyči prověřil reflexy brankáře Tesaře. Ten s námahou vytěsnil na roh. Nicméně Šíma se dočkal o tři minuty později. Nýdl poslal v 10. minutě přízemní přihrávku napříč šestnáctkou, která doputovala až Šímovi, který dopravil míč za brankovou čáru - 1:0. Domácí byli při chuti a ve 12. minutě vypálil nebezpečně Nýdl, jeho projektil však minul pravou šibenici. Druhý gól domácích doslova visel ve vzduchu, ale pak jako blesk z čistého nebe přišlo vyrovnání hostů. Centr z pravé strany posunul elegantně patičkou Rauscher na nabíhajícího Sedláčka, který zkušeně obstřelil Studničku - 1:1. A nechybělo mnoho, mohlo být o pár minut později i vyrovnáno. Hosté vysoko napadali a brankář Studnička poslal pod tlakem prachmizernou přihrávku, které se na hranici pokutového území zmocnil Hušek. Ten si navedl míč dovnitř pokutového území a tvrdě vypálil. Brankář Studnička však své zaváhání napravil a skvělým zákrokem míč vyrazil na roh. Hezký fotbalový moment přišel ve 25. minutě. Grobár vypálil levačkou z dobrých 25 metrů a Tesař se musel hodně natahovat, aby střelu vyrazil na roh. Více klidu na domácí kopačky přinesla 29. minuta. Domácí zahrávali standardní situaci, po které se míč snesl do vápna, tam se odrazil ke Kaláškovi, který se snažil propálit hradbu těl. Jeho střelu těsně před brankářem tečoval domácí snajpr Dudek a strhl vedení na stranu svého týmu - 2:1. Hosté se snažili ještě reklamovat ofsajd domácích, ale neúspěšně. Do konce půle měli domácí územní převahu, ale do vyložených šancí se díky dobře hrajícím hostům, nedostávali. Pokoušeli se ohrožovat gólmana hostů pokusy ze střední vzdálenosti, ale k úspěchu to nevedlo, a tak se šlo do kabin za hubeného vedení Olešníku.

V druhé půli řádil hráč minulého kola David Tomášek

Do druhé půle vstoupili domácí razantně a třemi góly v úvodních patnácti minutách rozhodli o osudu zápasu. Dlužno dodat, že k prvnímu zásahu jim více než výrazně dopomohli hosté. Šíma poslal do vápna přízemní centr a nikým neatakován Bízek do něj šel v malém vápně skluzem a usměrnil míč do vlastní brány - 3:1. Na obranu Bízka se sluší dodat, že za ním byl na čekané osamocený Dudek, a tak hostující hráč zasahovat musel, leč asi to šlo provést šikovněji. Poté přišly velké chvíle domácího obránce Tomáška. Nejdříve se v 50. minutě trefil hlavou pro rohovém kopu - 4:1. Stejná situace jako přes kopírák se opakovala i v 53. minutě. Roh zprava, gól hlavou a slavící Tomášek - 5:1. Tento vývoj musel hosty hodně bolet, nehráli do té doby úplně špatně. Bylo jasné, že body si již neodvezou, a tak bojovali alespoň za důstojný výsledek. Domácím ale Lažiští otvírali okénka v obraně a ti se rádi vrhali do nebezpečných kontrů. Ale namlsáni vývojem skóre již hráli spíše na krásu ve snaze dávat míče do prázdné kasy, a to se jim moc nedařilo. Další oku lahodící fotbalový okamžik přišel v 69. minutě, a to z kopaček hostujícího týmu. Linhart se parádně trefil z přímého kopu z dobrých 25 metrů. Studnička plachtil vzduchem marně - 5:2. Domácí si čtyřgólový náskok vzali zpět v 79. minutě, když do rozhozené obrany pronikli rychlý výpad Šahajda s Grobárem. Prvně jmenovaný zatáhl míč po levé straně a přihrávkou našel ve vápně osamoceného Grobára, který podél vyběhnuvšího brankáře zakončil svůj skvělý výkon v zápase gólem - 6:2. Domácí poté zazdili několik gólovek, a tak poslední slovo si nakonec vzali hosté. Nadvakrát v 89. minutě překonal Studničku Sedláček a upravil na konečný hokejový výsledek 6:3.

 

Zde je ke shlédnutí přehled všech branek:

 



Sestavy


FK Olešník
J. Studnička [-] - J. Kalášek [-] , T. Pecka [-] (61. S. Rožboud [-] ) , L. Dudek [-] (56. J. Toth [-] ) , D. Tomášek [-] , M. Nýdl [-] (63. M. Šálený [-] ) , M. Grobár [-] , M. Šíma [-] , M. Studnička [-] , M. Šahajda [-] , D. Heller [-]

FK Lažiště
D. Tesař [-] - D. Sedláček [-] , J. Rauscher [-] (56. J. Linhart [-] ) , P. Bízek [-] , J. Albert [-] - M. Sedláček [-] , J. Macek [-] , J. Hušek [-] , J. Volmut [-] , J. Makoš [-] - J. Rauscher [-] (87. M. Vašura [-] )

ŽK: 16. M. Studnička - 66. J. Macek , 71. J. Rauscher .
Hráči zápasu: M. Šíma , M. Grobár - M. Sedláček .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - POLÁK Jiří, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Miroslav Grobár
Tip experta: výhra domácích

Přeji si útočný a kombinační fotbal od obou celků, u kterého se fanoušci nebudou nudit, a navíc věřím v naši výhru. Zápasy proti nováčkům soutěže jsou ale vždy ošemetné.

Tip: výhra domácích

Jednoznačná záležitost!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích