0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 10:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra nezažívá zrovna povedené období a domácí zápas s Čimelicemi to jen potvrdil


Branky


26. J. Viták , 45. M. Bednařík , 67. P. Hovorka (p.) , 90. L. Jizba
22

Čimelice potvrdily v Třeboni svou rostoucí formu, ale asi nikdo nečekal tak jednoznačný výsledek. Po nezvládnutém utkání s Juniorem to byla další rána do sebevědomí domácích. V příštím kole v Jankově bude pro  ně ale těžké vydolovat nějaké body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím nevycházelo vůbec nic

V 7. kole KP zavítali fotbalisté Čimelic do Třeboně. Domácí na svém hřišti body většinou nerozdávají, a tak se očekávalo, že u toho zůstanou. Avšak tentokrát domácí nárok neměli. Čimeličtí byli od počátku aktivnější a ve 3. minutě je mohl poslat do vedení Hovorka. Avšak Sigmundův přesný centr poslal jen těsně vedle Skálovy svatyně. Domácí se snažili vyrovnat hru, což se jin částečně dařilo, ale pouze za pomoci nakopávaných míčů, které hosté snadno sbírali. Ve 22. minutě prověřil Skálovu pozornost ranou J. Viták, ale domácí gólman se zaskočit nenechal a střelu vyrazil na roh. Další minisouboj s J. Vitákem už ale J. Skála prohrál. Běžela 26. minuta a hosté zahrávali jeden z mnoha rohových kopů. Do vzduchu se nejvýše vyšrouboval zmíněný J. Viták, jenž přesnou hlavičkou poslal hosty do zaslouženého vedení – 0:1. Domácí se logicky snažili nepříznivý vývoj zápasu zvrátit. Jejich snaha ale vyústila jen v několik rohových kopů, ale ty ke gólu nevedly. V samotném závěru první půle, už v nastaveném čase, zahrávali hosté standardní situaci z levé strany. K exekuci se postavil agilní J. Sigmund a jeho centr si ve vápně našel hlavu pohotového M. Bednaříka, který rozesmutněl domácí podruhé – 0:2.  Gól do šatny bylo asi to poslední, co Třeboňští potřebovali.

Hosté zápas kontrolovali, domácím toho moc nedovolili

Druhý poločas opět lépe začali Čimeličtí, ačkoli by se dal očekávat opak. V 56. minutě se do výborné šance dostal D. Varhan, ale jeho pokus skončil nad brankou domácích. V 64. minutě centroval do vápna J. Sigmund. Dráhu míče však tečí pozměnil jeden z obránců a balón se dostal k překvapenému M. Kášovi, který svou příležitost nevyužil, jeho pokus skončil vedle branky domácích. O dvě minuty později ale domácí inkasovali potřetí. V 66. minutě byl v pokutovém území faulován P. Hovorka a sám postižený se postavil k exekuci pokutového kopu. S vedením v zádech se takové situace mnohem snáze proměňují a ani tato penalta nebyla výjimkou, a tak se P. Hovorka mohl radovat ze třetího gólu v síti domácích – 0:3. Třeboňským nešla upřít snaha, ale evidentně to nebyl jejich den. Navíc se těžko dohání třígólové manko, když do konce utkání zbývá necelá půlhodina. Poslední ránu domácím zasadil jejich soupeř opět v nastavení. Po veliké chybě a nedůrazu domácích se dostal po narážečce k míči L. Jizba a z úhlu na vzdálenější tyč překonal bezmocného J. Skálu – 0:4. Hosté si tak po zásluze odváží všechny body, Třeboňským po dnešním výkonu přibyla na čele nejedna vráska.

 

Autor: Josef Ťupa



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - V. Týnavský [-] (73. T. Tůma [-] ) , J. Vranovský [-] (46. F. Navrátil [-] ) , T. Lonsmín [-] , M. Franěk [-] (19. J. Kubata [-] ) , M. Průcha [-] , K. Holzepl [-] (85. D. Bartl [-] ) , J. Matoušek [-] , P. Koktavý [-] (38. D. Doležal [-] ) , M. Cimerhanzl [-] , P. Švejda [-]

SK SIKO Čimelice
T. Hřebejk [-] - J. Viták [-] , P. Hovorka [-] , D. Varhan [-] , J. Sigmund [-] (90. J. Mezera [-] ) , M. Káš [-] (76. M. Nekl [-] ) , P. Listopad [-] , V. Hegenbart [-] , M. Bednařík [-] , M. Viták [-] (55. R. Převrátil [-] ) , L. Jizba [-]

ŽK: 15. J. Matoušek , 67. P. Švejda - 33. P. Hovorka , 69. J. Viták , 86. R. Převrátil .
Hráči zápasu: J. Viták , J. Sigmund .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Koranda Tomáš - KOTALÍK Petr, PANSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Karel Korec

Expert: Karel Holzepl
Tip experta: výhra domácích

Věřím v naše vítězství, protože se nám letos na domácím hřišti daří, ale nebude to vůbec lehký zápas. Hlavně musíme napravit poslední porážku z minulého zápasu a navázat na stabilní výkony.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích