2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice pokračují na vítězné vlně


Branky


22

Rudolfovští sbírají především remízy a na datumu jejich posledního vítězství se pomalu usazuje prach. Ani v tomto zápase se příliš nepředvedli, a tak odjíždějí s prázdnou. Jejich soupeř se naopak dostává do formy a od začátku si šli pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mnoha šancí domácí vytěžili jen jeden gól

Úvod zápasu byl ve znamení opatrného vzájemného oťukávání. Jako první se osmělili hosté. Š. Prokeš hledal v 6. minutě centem kolegu V. Vejvara, ale jeho hlavička ze záklonu cestu mezi tři tyče nenašla a skončila nad. Poté domácí začali pomalu přebírat otěže do svých rukou a diktovat tempo hry. Časté nepřesnosti však srážely jejich snahy o útočné akce, které končily v uctivé vzdálenosti od branky hostů. K prvnímu vážnějšímu ohrožení hostující branky se dostali až v 16. minutě, ale Sigmundova zpoza vápna postrádala gólové parametry a prosvištěla vedle pravé tyče. Nicméně tato akce byla jen předehrou k dalším útočným akcím, které vyvrcholily vedoucím gólem. Ve 20. minutě nastřelili domácí Hovorkou břevno, když se nejvýše vyskočil na dlouhý aut. V té samé minutě pak T. Teringl zneškodnil přízemní pokus agilního Sigmunda. Ve 21. minutě zkoušel z dobré pozice štěstí Hegenbart, z hranice šestnáctky ale brankáře hostů nepropálil. Hostující obrana byla v těchto chvílích přetížená a bylo jen otázkou času, kdy neustojí neustálé ataky domácích. Ten okamžik přišel ve 24. minutě. Po další ztrátě Rudolfovských na polovině hřiště přišel rychlý kontr domácích, J. Sigmund dostal přihrávku na střed hřiště a technickou střelou z dobrých 20 metrů překonal T. Teringela - 1:0, krásný fotbalový okamžik. Rudolfovští se pokoušeli s výsledkem něco udělat, ale jejich přihrávky si s přesností netykaly a všechny jejich pokusy domácí spolehlivě pacifikovali. Do konce poločasu se ještě ke dvěma pokusům dostal nezastavitelný Sigmund, ale své minisouboje s hostujícím brankářem tentokrát prohrál. Do kabin se šlo za zaslouženého vedení domácích.

Opatrný úvod, hodně nepřesností na obou stranách. Následnou převahu domácí zúročili až v samotném závěru

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté a T. Hřebejk musel hned řešit několik ošemetných situací. Nejdříve si poradil s Kovačičinovým pokusem z úhlu. Poté se to zajímavé šance dostával Hovorka, ale nehlavičkoval z dobré pozice, jeho pokus branku minul. V rozmezí několika minut pak hosté zahrávali 3 rohové kopy, z nich měl největší šanci v 55. minutě střídající Kryeziu, ale jeho trknutí hlavou z poměrně velkého úhlu Hřebejk s námahou vyrazil na roh. S takovým přístupem si domácí koledovali o vyrovnání. V 65. minutě po pohledné akci domácích hlavičkoval Hovorka, ale v obtížné pozici minul. V těchto chvílích zápasu začali domácí opět kontrolovat hru. V 75. minutě to už mohlo být o dva góly. Krásný centr z pravé strany poslal Hovorka z těsné blízkosti prudkou hlavou do země a odtud se balón odrazil těsně nad branku. Hosté měli stále o co hrát, ale Čimeličtí je drželi na distanc. Rozuzlení tohoto dramatu přišlo v 88. minutě, kdy domácí zahrávali standardní situaci ze střední vzdálenosti. Míč si vzal pod patronát R. Převrátil a milimetrově přesnou ranou poslal hostujícímu brankáři nechytatelný pozdrav. Ten se jen mohl smutně dívat, ale balón míří přesně do šibenice. Zápas se pak již jen dohrával a domácí jej dovedli do zaslouženého vítezství. 



Sestavy


SK SIKO Čimelice
T. Hřebejk [-] - J. Mezera [-] (79. V. Nosek [-] ) , L. Jizba [-] , J. Viták [-] , P. Hovorka [-] , D. Varhan [-] (90. F. Pavlíček [-] ) , J. Sigmund [-] , R. Převrátil [-] , M. Káš [-] , V. Hegenbart [-] , M. Viták [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - V. Dvořák [-] (46. P. Kryeziu [-] ) , J. Novotný [-] , O. Hajný [-] , M. Pexa [-] - F. Peiger [-] , V. Vejvar [-] (73. D. Keřka [-] ) , J. Kovačič [-] , J. Tušl [-] , Š. Prokeš [-] - J. Šindelář [-] -

ŽK: 90. J. Sigmund - 86. J. Tušl .
Hráči zápasu: J. Sigmund - T. Teringl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Přibyl Jan - KOTALÍK Petr, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Václav Křišťál
Tip experta: výhra domácích

Bude to boj, ale předpokládám, že domácí konečně prolomili střeleckou smůlu a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích