0:4
(0:2)
3. A. Kasík
36. J. Vorel (p.)
51. M. Nedvěd
75. I. Dan
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté nedali Blatenštím šanci a v klidu si dokráčeli pro vítězství


Branky


3. A. Kasík , 36. J. Vorel (p.) , 51. M. Nedvěd , 75. I. Dan
22

Blatná po debaklu v Třeboni chtěla napravit své zaváhání. Ale v cestě jim stál prozatím jeden z nejlepších celků přeboru. Domácí nedokázali odolat silné ofenzivě Protivínských a podruhé za sebou inkasovali čtyři branky, navíc již dva zápasy neskórovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasnou převahu hosté přetavili ve dva góly, v závěru poločasu však mohli inkasovat

Zápas byl od samého počátku v jasné režii hostujícího celku, i když do první šance se dostal domácí Mišiak, leč neproměnil. Již ve 3. minutě unikl Nedvěd po levé straně v okamžiku, kdy domácí hráli v deseti. Přízemní přihrávkou hledal J. Vorla, který se však dostal již do úhlu. Volil proto přihrávku na nabíhajícího Kasíka a ten nekompromisně zavěsil, Chlanda v brance domácích neměl šanci - 0:1. Hosté i nadále hýřili aktivitou a nedali domácím vydechnout. Ve 36. minutě agilní J. Vorel hledal Kasíka, tomu střelu obránci zblokovali a při zpětné přihrávce byl faulován, rozhodčí k veliké nelibosti domácích bez zaváhání ukázal na penaltový puntík. J. Vorel si vzal míč a bezpečně proměnil - 0:2. Celý poločas se na branku soupeře valily útoky protivínských hráčů, ale buď chybělo pár centimetrů nebo přesnější finální nahrávka. Pár velkých šancí hosté neproměnili a v závěru mohl přijít trest, kdy se z jediného nebezpečného útoku domácích řítil Křivanec sám na Hanuse, ale střela o milimetry minula branku hostujícího týmu.

Třetí gól v síti domácích na začátku druhé půle definitivně zlomil jejich odpor

Protivín měl velmi dobrý nástup i do druhého poločasu. Nezastavitelný Nedvěd se v 51. minutě opět rozběhl po levé straně, domácí čekali opět přihrávku, jako u prvního gólu.  Nedvěd je ale překvapil a tentokrát to vzal na sebe. Prošel přes ledabyle bránícího Sýkoru a přehodil vybíhajícího gólmana - 0:3. Gól přinesl hostům na kopačky klid a jistotu a ti bezpečně ovládali hru. V 75. minutě po další rychlé akci zprava se dostal do náběhu I. Dan a konečně protrhl střeleckou smůlu v mistrovských zápasech - 0:4. Poté hosté zvolnili a hru bezpečně kontrolovali. Čtyři góly v domácí síti ukojily jejich hlad po gólech, a tak už žádný nepřidali. Po velmi dobré hře přišlo zasloužené vítězství, již čtvrté v řadě. Nedá se říci, že by si domácí během zápasu nevypracovali žádné šance, ale většina jejich pokusů končla v náruči hostujícího gólmana nebo mimo branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Roman Remeš, asistent trenéra: Naše šance, kterých bylo opět nespočet i za stavu, kdy ještě nebylo zdaleka o zisku tří bodů pro soupeře rozhodnuto, skončily v náručí gólmana nebo mimo branku. Neproměňování šancí je nyní to, co nejvíc sráží naše mužstvo. Protivín u nás odehrál dobrý zápas a potvrdil tak současné postavení v horní části tabulky. My jsme mu ale svými individuálními chybami cestu k zisku bodů dost ulehčili.




Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Sýkora [-] , J. Nový [-] , M. Sedláček [-] (59. P. Stulík [-] ) , K. Šejvar [-] (46. F. Čadek [-] ) - Š. Brynda [-] (7. P. Prokopec [-] ) , M. Mišiak [-] , F. Jícha [-] (59. F. Hrádek [-] ) , L. Motyka [-] , O. Křivanec [-] - M. Kůst [-] (77. M. Zíka [-] )

FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Nedvěd [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , V. Rothbauer [-] - J. Vorel [-] , M. Říha [-] (78. L. Buko [-] ) , D. Bečvář [-] - A. Kasík [-] - M. Fiala [-] (59. I. Dan [-] ) , M. Zach [-] (66. J. Vojík [-] )

ŽK: 30. M. Mišiak , 36. L. Motyka , 59. J. Sýkora , 72. F. Čadek , 82. P. Prokopec - 43. M. Fiala , 87. Z. Vorel .
Hráči zápasu: O. Křivanec - M. Nedvěd , J. Vorel .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Mach Jan - ŽEMLIČKA Tomáš, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Václav Křišťál
Tip experta: výhra hostů

V Blatné to moc neumíme, moc často tam nevyhráváme, ale teď snad udržíme vítěznou vlnu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů