Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Hochův parádní gól z půlky! Čimelice dokonaly obrat a neoblíbeného soupeře obraly o všechny body


Branky


20

Postavení týmů v tabulce před zápasem favorizovalo tým domácích, kteří mají s navíc Čimelicemi aktivní bilanci. A i úvod zápasu byl v režii favorita. Avšak v průběhu zápase ukázali Čimeličtí velké srdce a bojovnost a po zásluze si odvážejí domů první letošní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nádherný gól domácích a návrat hostů do zápasu

Úvod zápasu byl plně v režii domácích, kteří se záhy ujali vedení. Ve skrumáži ve vápně zahrál v 8. minutě hostující hráč rukou a sudí bez váhání ukázal na penaltový puntík. Míč si vzal domácí kanonýr a prozatím nejlepší střelec soutěže J. Říský a technickou střelou k tyči nedal brankáři hostů šanci - 1:0. Nádherný fotbalový okamžik, o kterém se bude ještě dlouho mluvit, přišel ve 14. minutě. J. Hoch si povšiml vyběhnuvšího brankáře hostů a z poloviny hřiště překonal nešťastného Hřebejka - 2:0. Tento nádherný fotbalový okamžik máme i zdokumentovaný!

Lepší vstup do utkání si domácí opravdu nemohli přát. Čimelice ale nesložily zbraně a za deset minut vykřesaly šanci na dobrý výsledek. Ve 23. minutě se po levé straně protáhnul Sigmund a přízemní nahrávkou napříč pokutovým územím vyzval ke skórování Převrátila. Ten nabídnutou šancí nepohrdl a bezpečně dopravil míč do poloodkryté branky - 2:1. Poté hra ztratila trošku na tempu vinou nepřesností na obou stranách. Ve 33. minutě předvedli hosté rychlý brejk, Hovorka dostal od domácích obránců až příliš mnoho prostoru a z hranice vápna přízemní střelou překonal domácího brankáře. Dlužno dodat, že ani gólman Budoš neměl úplně čisté svědomí - 2:2 a začínalo se od znova. Do konce prvního poločasu se skóre už nezměnilo a borci obou týmů šli do kabin za nerozhodného stavu.

Přetahovaná o vítězný gól skončila nakonec šťastně pro hosty

Do druhé půle vstoupili hosté po smazání dvougólového manka aktivněji a začali Osecké přehrávat. Avšak domácí rozhodně zbraně neskládali a za pomoci rychlých kontrů zaměstnávali brankáře domácích. Po jednom z takových kontrů zahrávali domácí v 56. minutě přímý kop. Míče se ujal J. Hoch, ale jeho střela jen těsně minula pravou tyč. Obdobnou standardní situaci zahrávali o dvě minuty později i hosté. Převrátil mířil přesněji, ale jeho střela postrádala razanci a Budoš ji bez problémů zlikvidoval. V 68. po dalším brejku domácích se dostal míč dostal k D. Řískému, který zpoza hranice vápna vyzkoušel Hřebejkovu pozornost, ale ten se překvapit nenechal. Rozuzlení sobotního dramatu přinesla 74. minuta. Čimelický Hovorka předvedl skvělou individuální akci. Na hranici ofsajdu převzal míč, nejprve ustál atak domácího obránce, dalšího obránce poté poslal na párek, aby pak s pomocí teče dalšího oseckého hráče vstřelil vítězný gól - 2:3. Tento okamžik byl pro domácí ránou do vazu, ze kterého se již nevzpamatovali. Naopak hosté si toužili vítězství pojistit a neměli k tomu daleko. V 80. minutě Hovorka po Varhanově průniku z malého vápna přestřelil a o šest minut později Varhan jen tak tak že střelou z hranice šestnáctky nevymetl pavouky v domácí brance. Jeho utěšená střela těsně minula pravý horní roh. Domácí ohrozili hostující branku v samém závěru, kdy pokus Hocha úspěšně nadvakrát zlikvidoval hostující Hřebejk. Do konce zápasu se Osečtí již na kloudnou šanci nezmohli a Čimeličtí si po velikém boji odváží všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Jaroslav Voříšek - trenér: Úvod utkání vůbec nenasvědčoval, že bychom měli vyjít bodově naprázdno. V sedmé minutě otevřel skóre z penalty J. Říský za nastřelenou ruku. Nádherný fotbalový moment přišel ve 14. min. Na polovině hřiště se k míči dostal Honza Hoch, ukázal svůj cit pro hru, když jeho dalekonosná střela skončila za zády překvapeného Hřebejka. Místo našeho doražení soupeře přišlo uspokojení. Hráči Čimelic byli aktivnější a díky našemu laxnímu přístupu do poločasu vyrovnali. Důležitý moment přišel na konci prvního a začátku druhého poločasu. To Hosnedl nedokázal ze dvou nájezdů překonat hostujícího gólmana. Za naši pasivitu přišel trest. Výborně hrající Hovorka se v 73. min prosmýkl mezi našimi obránci a zařídil tak Čimelicím zaslouženou výhru.




Sestavy


TJ Osek
M. Budoš [-] - M. Brabec [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (84. O. Mareš [-] ) , J. Kinkor [-] , J. Benda [-] , P. Rybák [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

SK SIKO Čimelice
T. Hřebejk [-] - J. Viták [-] , P. Hovorka [-] , D. Varhan [-] , T. Rambous [-] (29. M. Nekl [-] ) , J. Sigmund [-] , R. Převrátil [-] (83. L. Jizba [-] ) , M. Káš [-] , V. Hegenbart [-] , M. Bednařík [-] , M. Viták [-]

ŽK: 55. J. Říský - 43. M. Káš , 53. J. Viták , 57. R. Převrátil , 89. D. Varhan .
Hráči zápasu: J. Hoch - P. Hovorka , D. Varhan .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - MACKO Pavel, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí by měli uspět.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Věřím, že můj tým doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích