0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior překvapivě loupil v Rudolfově a získal první bod v sezóně.


Branky


20

Nováček si z horké rudolfovské půdy zaslouženě přivezl domů bod a nebýt střelecké nemohoucnosti, a trošku i smůly na kopačkách, mohl pomýšlet i na plný bodový zisk. Nicméně předvedený výkon určitě vlil hostům optimismus do dalších bojů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov dvakrát od pohromy zachránila tyč

Hosté, posíleni o zkušené borce T. Kostku a Zušťáka, nenechávali od prvních minut nikoho na pochybách, že to s bodovým ziskem myslí opravdu vážně a výkon mladého mužstva oproti předchozím kolům byl diametrálně odlišný. Junior zaskočil domácí svou aktivní hrou a dostali se do prvních dvou vážnějších akcí. Ve 20. minutě se po rohovém kopu Kostky dostal odražený balón k Říhovi, který v pádu pálil do tyče. O dvě minuty později, po pěkném průniku po pravé straně a následném centru, hlavičkoval přímo do náruče brankáře hostující Bálek. Druhé razítko na stejnou tyč přidali hosté v 35. minutě. Po pěkné kombinaci na pravé straně se k míči dostal před vápnem Kostka a pohotovou přihrávkou vybídl ke skórování Němečka, branková konstrukce však byla proti. Branku Junioru výrazněji ohrozili domácí až v 37. minutě, když zahrávali standardní situaci z takřka ideální vzdálenosti. Ale slabou Kovačičinovu přízemní střelu, která si našla cestu ve zdi hostů, bezpečně brankář kryl.

Přetahovaná obou celků nakonec skončila smírem

I do druhé půle vstoupili aktivněji a sebevědoměji hosté, i když první závar v pokutovém území po rohovém kopu patřil domácím, ale nevytěžili z toho nic. V 60. minutě mohli hosté strhnout vedení na svou stranu. Němeček předvedl skvělou individuální akci, přešel přes dva hráče a nahrál do strany nabíhajícímu Petráňovi, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Poté nastaly veliké chvíle domácích, kteří si během 15 minut vytvořili tři výborné šance. V 64. minutě Vejvara po centru hlavičkoval z malého vápna mimo. V 68. minutě dostal Vejvara šanci na reparát, ale z takřka shodného místa poslal balón, tentokrát nohou, vysoko nad. Střeleckou nemohoucnost domácích korunoval pak v 79. minutě střídající Šindelář, když opět z malého vápna poslal nepochopitelně míč vedle prázdné branky. A tak měli poslední slovo hosté, v 83. minutě vybídl střílející Máška v perfektnímu zákroku brankáře domácích Teringla. Ten umístěnou střelu k tyči vytáhl na rohový kop.

 

Ačkoli skončil zápas bez branek, diváci se rozhodně nenudili a viděli mnoho zajímavých akcí na obou stranách. Vzhledem k průběhu západu byla dělba bodů spravedlivá.

 

Autor: Jiří Cibulka



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - V. Dvořák [-] , J. Novotný [-] , O. Hajný [-] , J. Hrbáč [-] - V. Vejvar [-] , J. Kovačič [-] , J. Gerstner [-] , J. Tušl [-] (65. J. Šindelář [-] ) , Š. Prokeš [-] - M. Sládek [-] -

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Říha [-] , M. Šrámek [-] , J. Zušťák [-] (40. D. Juhaňák [-] ) , J. Máška [-] (90. M. Boukalík [-] ) , D. Petráň [-] , T. Kostka [-] , L. Němeček [-] , T. Zelenka [-] , D. Bálek [-] , V. Peroutka [-]

ŽK: 75. D. Bálek , 85. M. Říha , 88. D. Juhaňák .
Hráči zápasu: J. Gerstner - T. Zelenka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vican Miroslav - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Junior to bude mít v Rudolfově těžké. Doposud nezískal ani bod a ani tentokrát to na bodový zisk nevypadá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zkušený tým Rudolfovských domácí zápas zvládne a nedovolí strakonickému nováčkovi získat první body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích