Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 15:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvalitativně nadprůměrné utkání pro sebe v závěru rozhodli domácí


Branky


20

V Protivíně proti sobě nastoupila mužstva s dobrou formou. Lažiští dvě kola po sobě neokusili hořkost porážky, avšak domácí krom zaváhání v Olešníku byli vždy stoprocentní. Navíc jejich útočná síla je obdivuhodná, a tak se čekal zajímavý duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní manévry skončily poločasovým smírem

Oba týmy přistoupily k zápasu, jak nejlépe mohly, a to velmi ofenzivně. Protivínští vsadili na kombinační hru, hosté se snažili hrát co nejjednodušeji pomocí dlouhých nákopů. Těmi hledali hbité krajní záložníky, či vysoké hrotové hráče. Taktika hostů nesla své ovoce zejména v úvodu zápasu. Hned v první minutě poslali ostrý přízemní centr do vápna, který nešťastně zasáhl Z. Vorel, ale domácí brankář Hanus dokázal reflexivně míč nohama vyrazit, fantastický zákrok. Domácí brankář se zaskvěl i ve 13. minutě, kdy dobře přečetl situaci a včasným výběhem a skluzem zachránil před dobíhajícím hostujícím útočníkem. Domácí výrazněji ohrozili hostující branku až v 18. minutě a hned z toho byl vedoucí gól. Rothbauer poslal centr do šestnáctky hostů, k odraženému míči se dostal D. Bečvář, pohotovou kličkou se zbavil obránce a přesně zamířil k pravé tyči za bezmocného J. Rauschera, který pro tento zápas zaskočil v brance za zraněného hostujícího gólmana. – 1:0. Pro doposud aktivně hrající hosty to byla studená sprcha. Tento okamžik domácí nakopl a ti přidali na obrátkách. Již o minutu později po rychlé kombinaci Protivínských, se po přistrčení J. Vorla zjevil za obránci Hrynevich a poprvé vyprášil betony Rauschera, ten se nezmohl na jediný pohyb. O pár minut později už ale hostující brankář kapituloval podruhé. Ve 25. minutě aktivní Rothbauer vhodil dlouhý aut za obránce na M. Říhu, který z úhlu nekompromisně propálil brankáře – 2:0. Avšak Lažiští se nenechali zlomit a ještě do hvizdu stihli vyrovnat. Návrat do zápasu načal ve 38. minutě skvělý Bízek, který si nejlépe naskočil na dlouhý nákop po rozehrání standardní situace z poloviny hřiště a nechytatelnou hlavičkou přiblížil vyrovnání -  2:1. Ve 43. minutě se domácí díky Kasíkovi radovali potřetí, ale zdvižený praporek rozhodčího změnu skóre nepřipustil, situaci předcházel milimetrový ofsajd. A tak se hosté mohli radovat z avizovaného vyrovnání. Gól do šatny dal domácím, kteří se již asi viděli v kabině, Sedláček. Po centru zprava vyslal téměř z hranice velkého vápna velmi přesnou hlavičku, na kterou Hanus nedosáhl – 2:2.

Domácí dokázali zužitkovat svůj sílící tlak, vítězství jim vystřelil v závěru utkání J. Vorel

Po půli se obraz hry příliš nezměnil. Domácí se nenechali vyrovnávacím gólem zlomit a neustále zaměstnávali obranu hostů. Ti ale nechtěli zůstat pozadu a byli domácím důstojným soupeřem. Hra se přelévala ze strany na stranu a diváci se určitě nenudili. Domácí mohl vítězství přiblížit v 57. minutě Buko, který dostal zpětnou nahrávku od Kasíka. Ale příliš se střelou váhal a domácí obránce stihl pak jeho pokus zablokovat. Další příležitost promarnili Protivínští v 67. minutě. V podobné situaci jako při vyrovnávacím gólu hostů pálil Říha po dlouhém nákopu od rozehrávajícího Z. Vorla do stojícího brankáře. Domácí dále zahazovali šance jednu po druhé. V 74. minutě osamocený Hrbek v malém vápně netrefil míč ideálně a zařízení minul. O dvě minuty později Kasík dosprintoval dlouhý míč, ale s vybíhajícím gólmanem přehodil i branku. Nakonec domácí osvobodil J. Vorel, který v 81. minutě zužitkoval trestný kop nařízený za sražení své osoby. Z 20 m obstřelil zeď a radost v táboře Protivínských mohla propuknout – 3:2. Domácí mohli své hubené vedení pojistit, ale hráči již neměli přesně seřízená mířidla. V 83. minutě Hrbek nedokázal mezi tři tyče usměrnit prudkou nabídku J. Vorla. V 88. minutě šli hosté bohužel do deseti. J. Vorel vysunul Kasíka, který se snažil přehodit gólmana. Ten však bohužel zasáhl míč mimo pokutové území a musel do sprch. Do branky se postavil Hrbek, ale následná exekuce standardní situace, které se ujal  J. Vorel, jeho branku neohrozila a nemusel tak předvést své brankářské dovednosti. Domácí posléze dovedli zápas do zaslouženého vítězství, ale uznání a respekt patří i jejich soupeři, který předvedl velmi dobrý výkon.



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - V. Rothbauer [-] , R. Vojta [-] , M. Nedvěd [-] , Z. Vorel [-] - M. Říha [-] , D. Bečvář [-] , P. Hrachovec [-] (74. J. Vojík [-] ) , J. Vorel [-] - A. Kasík [-] - A. Hrynevich [-] (27. L. Buko [-] )

FK Lažiště
J. Rauscher [-] - J. Makoš [-] , M. Hojdekr [-] , P. Bízek [-] , J. Albert [-] (63. O. Málek [-] ) - T. Vokatý [-] (68. J. Hrbek [-] ) , J. Volmut [-] , J. Macek [-] , J. Hušek [-] , D. Sedláček [-] (54. J. Linhart [-] ) - J. Rauscher [-] -

ŽK: 63. D. Bečvář , 69. J. Vorel - 12. J. Macek , 44. D. Sedláček , 54. J. Makoš , 57. T. Vokatý . ČK: 88. J. Rauscher .
Hráči zápasu: M. Hanus , J. Vorel - P. Bízek , J. Rauscher .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Polák Jiří - PANSKÝ Michal, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Protivín zúročí svou útočnou sílu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ofenzivní síla domácí přetlačí nebojácného a zatím dobře hrajícího nováčka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích