1:1
(1:1)
17. T. Vakoč (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté udrželi neporazitelnost, jsou průběžným králem remíz


Branky


13. P. Hovorka - 17. T. Vakoč (p.)
23

Domácí, kteří doposud nezískali ani bod, nutně potřebovali svou tristní situaci vylepšit. Soupeřem jim ale byl tým s dobrou defenzivou, který ještě neokusil hořkost porážky. A protože se střelci na obou stranách doposud neprobudili z letního spánku, nečekaly se žádné gólové hody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konečnou podobu skóre stanovila již první půle

Domácí se do svého soupeře od úvodního hvizdu zakousli a nedali jim vydechnout. Snad jim k úvodnímu tlaku dopomohly i zkušenosti navrátivšího se Tomáše Rambouse. Důrazným napadáním získávali balóny, které okamžitě posílali na svá křídla. Tato aktivita jim vynesla ovoce v podobě úvodního gólu. Po dlouhém autu přímo do vápna se odrazil míč před vápno. Zde se ho ujal Káša, nezazmatkoval a zkušeně nahrál do strany volnému Sigmundovi Ten se nerozpakoval, namířil si to dovnitř pokutového území a přízemní střelou vybídnul ke skórování Hovorku, který se ve skluzu nemýlil. Běžela 13. minuta a domácí vedli 1:0. Jenže ke smůle domácích hosté rychle přispěchali s odpovědí. V 17. minutě nejdříve zahrávali standardní situaci, kterou domácí odvrátili. Následně se míč vrátil zpět do ohně a ve skrumáži hráčů byl na hranici šestnáctky sražen hostující útočník - penalta. Hostující Vakoč si postavil míč na puntík a nedal Hovorkovi šanci - 1:1. Hra se po vyrovnávacím gólu postupně vyrovnala. Přelévala se mezi šestnáctkami, ale žádný ze soupeřů si již nějakou větší šanci do konce poločasu nevypracoval.

Boj na hřišti vítěze neměl

Druhá půle začala přesně tam, kde skončila ta první. Domácí se aktivní hrou snažilo držet na balónu, ale vzduchotechnici podnikali nebezpečné brejky, ze kterých se však do vyložených šancí nedostávali. Všechny jejich pokusy bezpečně zlikvidoval domácí brankář Hřebejk. Nehrálo se zcela v rukavičkách a občas se od kopaček i zajiskřilo. Ale sudí dlouho nemusel sahat do kapsičky pro žlutý kartonek. Až v závěru zápasu přeci jen musel některé horké hlavy zchladit žlutým napomenutím. Všech 5 žlutých karet padlo až v posledních 20 minutách mače. Obě mužstva musel stát zápas hodně sil, ale žádné z nich již nedokázalo vsítit vítězný gól, a tak si Milevští odváží z Čimelic třetí remízu ze čtyř zápasů.



Sestavy


SK SIKO Čimelice
T. Hřebejk [-] - M. Bednařík [-] , T. Rambous [-] , J. Mezera [-] , P. Hovorka [-] , M. Nekl [-] , D. Varhan [-] , J. Sigmund [-] , M. Káš [-] , P. Listopad [-] , L. Jizba [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - M. Hejl [-] , M. Volf [-] , M. Málek [-] - J. Barda [-] , L. Sedlák [-] (90. V. Mácha [-] ) , M. Kálal [-] (83. J. Sedláček [-] ) - J. Marvan [-] , J. Hadáček [-] (86. P. Novotný [-] ) - M. Petr [-] , T. Vakoč [-]

ŽK: 76. P. Hovorka , 77. M. Káš - 70. L. Sedlák , 82. M. Kálal , 86. P. Dvořák .
Hráči zápasu: T. Hřebejk , T. Rambous - T. Vakoč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klátil Michal - MACH Jan, IZUGRAFOV Svyatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích