M. Carda 90.
1:2
(0:2)
7. P. Rybák (vl.)
28. J. Sýkora
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bojovném utkání po zásluze všechny body získali hosté.


Branky


90. M. Carda - 7. P. Rybák (vl.) , 28. J. Sýkora
20

Osek po dvou vysokých výhrách přivítal Blatnou, která výsledkově zatím tápe. Očekávaná výhra domácích se ale nekonala, hosté si díky svému odhodlání a bojovnému přístupu odváží všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté díky svému nasazení výsledkově ovládli první půli, a to v součtu obou poločasů stačilo na vítězství.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a již ve druhé minutě spálil solidní šanci Jakub Říský,  ale jakoby tak předznamenal trápení domácích. Hosté byli aktivní, důrazně napadali a nepouštěli domácí do kombinace. Ti neměli dobrý pohyb a od toho se odvíjel ráz jejich hry. Za svou laxnost byli potrestání již v sedmé minutě, kdy si Rybák nešťastně srazil do vlastní brány  střílený centr hostujícího útočníka 0:1. Ani tento úder však neprobudil domácí z letargie a ti byli i nadále horším týmem na hřišti. Jejich nedůraz se podepsal pod druhý gól hostů. Ti se ve 28. minutě podruhé radovali po umístěné střele pod břevno, jejímž autorem byl Sýkora. Tomu domácí obrana ponechala trestuhodně mnoho času na zakončení a hostující útočník tuto nabídku přetavil v dvoubrankové vedení hostů – 0:2. Do konce půle se již skóre nezměnilo a domácí odcházeli do šaten se sklopenými hlavami.

Druhá půle přinesla více bojovnosti než fotbalového umu. Gól domácích v závěru na body nestačil.

Druhá půle se nesla v duchu té první. Hosté byli dostatečně důrazní a nepouštěli Osek do zakončení. Domácím hráčům nešla upřít snaha, ale nebyl to evidentně jejich den. Hra se vesměs odehrávala mezi oběma šestnáctkami a divákům mnoho fotbalové krásy nenabídla. O vzruch se domácí postarali až v samotném závěru zápasu, když se jim přeci jen podařilo vsítit branku. V 90. minutě J. Říský centroval do ohně, Carda si našel jeho nahrávku a bezpečně svou šanci proměnil – 1:2. To však bylo ze strany domácích pohříchu vše a Blatná své vedení bezpečně ubránila.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Jaroslav Voříšek: Ve 2. minutě netrefil ze solidní situace Jakub Říský a jakoby tím předznamenal vývoj celého utkání. Hosté z Blatné byli od začátku bojovnějším týmem, dobře napadali. Nám naopak chyběl pohyb, vázla kombinace a zakončení. Inkasovali jsme po rychlé akci, kdy si střílený centr umístil hlavou Rybák do vlastní sítě.Náš laxní přístup potrestal Sýkora střelou pod břevno, když na zakončení měl až příliš mnoho času. Naše snaha o korigování nepříznivého stavu ve druhém poločasu vedla pouze ke snížení po centru J. Říského a hlavičce Cardy. Blatná díky svému nasazení a srdci zaslouženě zvítězila.

TJ Blatná
Michal Brabec: Jeli jsme k zápasu s respektem, Osek má výborné mužstvo a za první dva zápasy dal devět gólů. Tomu jsme přizpůsobili hru – chtěli jsme hrát odzadu na brejky, což se nám dařilo. S první půlí jsem byl spokojený, kluci snad poprvé hráli přesně to, co jsme si řekli. Fungoval nám konečně střed zálohy, hráli jsme celkem pohledný fotbal. Ve druhé půli se do hry dostali dorostenci a kluci z béčka, fungovali velmi dobře. Celkově jsem byl spokojený, kromě inkasované branky v samém závěru, kdy jsme byli nedisciplinovaní.



Sestavy


TJ Osek
M. Budoš [-] - L. Blatský [-] (50. J. Hoch [-] ) , M. Brabec [-] , M. Čapek [-] (46. J. Hájek [-] ) , D. Říský [-] , J. Říský [-] , S. Hosnedl [-] (85. J. Lávička [-] ) , J. Benda [-] , P. Rybák [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - L. Motyka [-] , J. Nový [-] , M. Sedláček [-] , J. Sýkora [-] - O. Křivanec [-] (32. P. Stulík [-] ) , Š. Brynda [-] , P. Prokopec [-] , M. Mišiak [-] - O. Míka [-] (52. F. Hrádek [-] ) , M. Kůst [-] (90. M. Uldrich [-] )

ŽK: 58. P. Rybák , 78. M. Krejčí - 15. P. Prokopec , 33. J. Nový , 53. P. Stulík , 53. M. Mišiak , 55. J. Sýkora , 58. M. Kůst , 58. M. Sedláček .
Hráči zápasu: J. Nový , J. Sýkora .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kroutl Vít - ŽEMLIČKA Tomáš, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích