J. Hrbek 77.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 15:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vynikající start Oseka do nové sezóny


Branky


19

Po vysoké výhře nad rezervou Táborska vyrazil Osek na půdu nevyzpytatelného Lažiště. Hosté potvrdili vynikající střeleckou fazónu a uštědřili domácím vysokou porážku. FK Lažiště si po nadějné remíze z úvodního kola musí na další body ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběh první půle byl spíše remízový.

Na hřišti FK Lažiště na sebe narazily týmy, které se příliš neznaly, a tak se dal očekávat opatrný začátek zápasu. Nicméně opak byl pravdou a domácí snad zůstali myšlenkami ve své šatně. V prvních pěti minutách si hosté vypracovali 3 výborné šance. Domácí obrana byla vyloženě v nedbalkách a zejména samostatný nájezd D. Říského jen tak tak, že neskončil gólem. Domácí poté přeci jen vyrovnali hru a byli Oseku více než vyrovnaným soupeřem, ale všechny jejich útočné snahy končily před šestnáctkou hostů. Nicméně před odchodem do šaten hosté udeřili a strhli vedení na svoji stranu. Ve 42. minutě se po rohovém kopu dostal k odraženému míči J. Říský a zkušeně propálil domácího brankáře – 0:1.

Hosté zúročili své zkušenosti a využili šance.

Úvod druhého poločasu patřil domácím, kteří se hnali za vyrovnáním. Ale jejich finální přihrávky postrádaly přesnost a rozbíjely se o dobře fungující obranu hostů. Poté přišla 67. minuta a v ní druhý gól hostů, který na jejich kopačky přinesl klid. Po standardní situaci dokázal brankář Vojtíšek skvělým zákrokem vytáhnout Cardovu hlavičku na rok, ale z následného rohu je již Carda nemýlil a na jeho pokus byl již Vojtíšek krátký – 0:2. Ale ani za tohoto stavu hosté nepřestávali dobývat branku Lažiště a odměnou jim byl další zásah v 72. minutě. Hosnedl vyhrál důležitý souboj a ideálně předložil míč nabíhajícímu D. Řískému. Ten se dlouhou kličkou uvolnil a již pro něj nebylo problém uklidit míč do prázdné brány – 0:3.

 

 

Domácí však nechtěli prodat kůže lacino a jiskřičku naděje pro ně vykřesal v 77. minutě zkušený Hrbek. Doslova si vychutnal hostující obranu a mazácky zakončil na zadní tyč – 1:3. Poté se ještě dostal do dvou slibných šancí, ale štěstí mu již tolik nepřálo. Nicméně hosté drama nepřipustili. J. Říský obratně převzal dlouhý pas od Hocha, povodil si domácí obranu a nekompromisně zavěsil 1:4.

 

 

Konečný výsledek je pro domácí poněkud krutý, nebyli o tolik horším soupeřem. Spíše se projevila zkušenost hostujícího celku, který si po zásluze odvezl všechny body.



Ohlasy k zápasu



TJ Osek
Jaroslav Voříšek, trenér: Soupeř byl pro nás velká neznámá, nicméně jsme chtěli uspět a pokračovat ve výkonu, který jsme předvedli v prvním kole doma. Už v prvních pěti minutách jsme se dostali do třech slibných příležitostí a zvlášť samostatný nájezd D. Říského volal po gólu. Naše brejkové výpady udržovaly domácí obranu neustále ve střehu, naopak jejich aktivní útočnou snahu jsme dokázali eliminovat. Přesto musím konstatovat, že domácí byli směrem dopředu silní, ale dokázali jsme jejich nebezpečné hráče vesměs ohlídat.



Sestavy


FK Lažiště
Z. Vojtíšek [-] - J. Macek [-] , P. Bízek [-] , J. Albert [-] , J. Rauscher [-] , M. Hojdekr [-] (70. J. Hrbek [-] ) - D. Sedláček [-] (55. O. Málek [-] ) , J. Volmut [-] (81. P. Ostádal [-] ) , J. Rauscher [-] , J. Makoš [-] - J. Linhart [-]

TJ Osek
M. Budoš [-] - M. Brabec [-] , D. Říský [-] (81. J. Lávička [-] ) , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (88. J. Hájek [-] ) , J. Kinkor [-] , J. Benda [-] , P. Rybák [-] (15. M. Čapek [-] ) , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 13. M. Hojdekr , 52. D. Sedláček , 67. P. Bízek , 72. J. Rauscher , 85. J. Linhart , 86. J. Makoš - 25. J. Benda , 34. M. Brabec , 87. S. Hosnedl , 89. M. Budoš .
Hráči zápasu: J. Hrbek - J. Říský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - LEPIČ Jiří, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů