A. Nágl 73. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:30

11.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Ústí nad Orlicí v duelu s rezervou Hradce Králové rozhodla diskutabilní opakovaná penalta


Branky


73. A. Nágl (p.)
13

Béčko Hradce Králové nedokázalo přetavit herní převahu v body. Domácí Jiskra rozhodla brankou z opakované penalty. Zápas byl plný emocí, hostující trenér Krejčík byl vyloučen, jeho hrající asistent Marek Plašil po zápase utkání dosti otevřeně zhodnotil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Do utkání na špatném terénu vstoupila obě mužstva opatrně a dlouho se diváci nemohli dočkat žádné šance. Hra, nebo spíše boj, se odehrávala ve středu hřiště a k vidění bylo množství osobních soubojů. Domácí měli k dispozici velké množství standardních situací, na něž  díky své fyzické převaze spoléhali. Po půlhodině hry hlavičkoval po rohovém kopu Nágl, ale branku vstřelit nedokázal. Ve 34. minutě se domácí téměř radovali z gólu. PO dalším rohovém kopu ale na poslední chvíli zastoupil gólmana Bráta Jakub Štěrba a míč vykopl z brankové čáry. O chvíli později standardka domácím nevyšla a do brejku se vydal hostující Vítek, po dlouhém sprintu s míčem ale už nenašel dost sil na zakončení a jeho slabou střelu v klidu zlikvidoval domácí brankář Krátký. V další možnosti Votroků se ocitl Mahr, jehož střelu z otočky Krátký za svá záda nepustil. Do kabin se tak odcházela za bezbrankového stavu.

Zápas rozhodla sporná opakovaná penalta

Po přestávce zahrozili první hosté. Mahr našel před brankou Samka, kterému výborně zmenšil střelecký úhel brankář krátký a hradecký ofenzivní hráč tak nedokázal skórovat. V 72. minutě přišla rozhodující situace utkání a také situace nejspornější, která ještě více rozvířila emoce na hřišti. Rozhodčí Szikszay po chvíli váhání odpískal hraní rukou jednoho z hradeckých hráčů ve vápně. K penaltě se postavil Adam Nágl, ale gólman Brát tygřím skokem na svou levou stranu penaltu chytil. Pomezní rozhodčí však ihned signalizoval opakování penalty. Dle dostupných záběrů bylo jeho rozhodnutí přinejmenším sporné. Žádný záběr neukazuje na porušení pohybu brankáře, ani na předčasné vběhnutí některého z hráčů do vápna. Opakovanou penaltu již Adam Nágl střelou po zemi k tyči proměnil a poslal domácí do vedení. Votroci reagovali hodně podrážděně a cítili křivdu nejen s tímto výrokem. Hlavní trenér Hradce Karel Krejčík obdržel dokonce červenou kartu. Hradečtí se i přes pocit křivdy nevzdávali a snažili se vstřelit vyrovnávací branku, ale přes soustředěnou obranu domácích se do žádné šance nedostali. Domácí tak získali všechny tři body.

 

Zdroj: Oficiální web FC Hradec Králové

Redakčně upraveno.

 

Komentář hrajícího asistenta trenéra Marka Plašila:

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý - trenér: V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání bez velkých šanci na obou stranách. My jsme měli pár náznaků gólových příležitostí. Ve druhém poločase byl průběh hry velmi podobný, kdy soupeř měl jednu stoprocentní šanci a my jsme byli nebezpečnější v soupeřově šestnáctce. Remízové utkání rozhodla v náš prospěch penalta za ruku v soupeřově pokutovém území.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - P. Langer [-] , A. Nágl [-] (90. J. Abrahams [-] ) , J. Chleboun [-] , O. Skalický [-] , Z. Vaňous [-] (62. D. Mayer [-] ) , F. Grepl [-] , V. Špatenka [-] , P. Falta [-] , J. Souček [-] (88. V. Pazdera [-] ) , V. Habrman [-] (86. M. Krátký [-] )

FC Hradec Králové B
J. Brát [-] - A. Nemšovský [-] , M. Plašil [-] , J. Mahr [-] , J. Locker [-] , J. Kadlec [-] , D. Bičiště [-] , J. Štěrba [-] , D. Samko [-] (76. J. Vobejda [-] ) , T. Sokol [-] , M. Vítek [-]

ŽK: 22. A. Nágl , 90. J. Krátký - 47. J. Mahr , 73. M. Plašil , 75. J. Brát , 76. J. Kadlec .
Hráči zápasu: O. Skalický , V. Špatenka - J. Brát .
Počet diváků: 410. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - JANOCH Marek, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 23:00
Tomáš Janovský

Expert: Vojtěch Habrman
Tip experta: výhra domácích

Těsná výhra domácích.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 21:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 20:31

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:20

Tip: výhra domácích