3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2019 10:15

11.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemka jasně přehrála Přepeře


Branky


13

Béčko Bohemians přivítalo Přepeře. V utkání domácí dominovali a vyhráli jasně 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klokani přetavili převahu ve vedení

V základní sestavě domácích se objevily i tři posily z áčka – Ugwu, Bederka a Vondra. V úvodu utkání byli aktivnější hosté, častěji drželi balón, ale do žádné šance se nedostali. Většinu pokusů o zakončení dokázali domácí bránící hráči zblokovat a gólman Kouba tak nemusel zasahovat. V první domácí útočně akci zahrozil Ugwu, navedl si míč na šestnáctku, ale i jeho pokus byl zblokovaný. Následný rohový kop zahrával Buneš, k hlavičce se dostal Václavík a jen těsně minul hostující branku. O chvíli později se nedohodli domácí obránci, čehož využil Volf ke střele z hranice velkého vápna. Branku Bohemky však přestřelil. Ve 41. minutě se ke střele dostal Pavel Osmančík a jeho projektil zapadl přesně k tyči. Klokani se tak dostali do vedení 1:0, které vydrželo až do poločasové pauzy.

Bohemka navýšila své vedení

Domácí do druhého poločasu vstoupili opatrně s vědomím, že nesmějí hlavně inkasovat. Hostující hráči se nemohli přes pozorně bránící hráče Bohemky prosadit a diváci dlouho čekali na zajímavější příležitost. V 59. minutě byl faulovaný Ugwu a pískal se přímý kop. Exekuce se ujal Jiří Bederka, rozhodl se pro střelu a jeho nádherná rána skončila až za zády hostujícího gólmana, 2:0. Zelenobílí kontrolovali vývoj utkání a v klidu si hlídali dvoubrankový náskok. Přepeře měly šanci snížit z přímého kopu, domácí brankář Kouba, ale ránu z přímého kopu dokázal vyrazit. V 87. minutě ještě navýšil vedení Bohemky střídající Anh Le Tuan, který se trefil krásně do šibenic a určil konečné skóre 3:0

Zdroje: Oficiální web Bohemians Praha 1905Facebook FK Přepeře

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Bohemians Praha 1905 B
Vladimír Hruška - trenér: Bylo to utkání proti nebezpečnému soupeři, který dobře bránil a podnikal nebezpečné protiútoky. Do poločasu jsme vedli 1:0 a druhý poločas jsme se snažili hrát zezadu na protiútoky. To se nám dařilo. Z trestného kopu jsme krásným gólem zvýšili na 2:0. V závěru jsme dali na 3:0. Jsem spokojený s výsledkem i s výkonem hráčů.

FK Přepeře
Jiří Zachariáš - trenér: Dnes jsme nesehráli vůbec dobré utkání, možná i zatím naše nejhorší vystoupení v soutěži. Od samého začátku byl náš výkon bez energie, nápadu a domácím jsme ke třem bodům hodně pomohli. V naší hře bylo hodně nepřesností, ztrát a zbrklých řešení ve finální části. Na rozdíl od domácích nám nešly ani standardní situace. Dnes rozhodla stoprocentní efektivita domácích. Musíme se z toho rychle oklepat a připravit se na další utkání.



Sestavy


Bohemians Praha 1905 B
M. Kouba [-] - M. Václavík [-] , J. Bederka [-] , D. Farkaš [-] , P. Osmančík [-] (67. T. Le [-] ) , J. Vondra [-] , M. Ugwu [-] , D. Nátr [-] (59. J. Havlena [-] ) , M. Buneš [-] (88. V. Zeman [-] ) , D. Vala [-] , M. Vrána [-] (83. M. Ogiomade [-] )

FK Přepeře
F. Truksa [-] - J. Synek [-] , F. Jarosz [-] (70. P. Novotný [-] ) , N. Hlůže [-] (55. J. Díl [-] ) , M. Volf [-] , V. Novotný [-] , M. Pavlata [-] , P. Tvaroha [-] , J. Nesvadba [-] , M. Sedláček [-] (80. M. Ježek [-] ) , J. Krasnický [-]

ŽK: 26. J. Bederka - 65. P. Tvaroha .
Hráči zápasu: P. Osmančík , J. Bederka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Raplík Lukáš - ŠIMEK Zdeněk, BEDNÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 23:00
Tomáš Janovský

Expert: Vojtěch Habrman
Tip experta: výhra domácích

Bohemka je doma kombinačně velice silná, tipuji podobný průběh jako u zápasu Jablonec - Živanice.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 21:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 20:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:20

Tip: výhra hostů