2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2019 10:15

11.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chlumec si připsal v domácím prostředí výhru nad Zbuzany


Branky


20. R. Čáp , 38. T. Bastin - 13. M. Lička
13

Fotbalisté Chlumce nad Cidlinou přivítali Zbuzany. Souboj kanonýrů Bastina proti Přeučilovi vyhrál domácí šutér, který sám krásně skóroval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů, obrat domácích

Od úvodu utkání drželi míč domácí a tlačili soupeře. Do zakončení se jim však moc dostávat nedařilo. Ve 13. minutě se do útoku dostali hosté. Ve středu hřiště převedli pěknou akci na jeden dotek, přihrávku za domácí obranu poté dostal Přeučil, kterému se nepodařilo míč dobře zpracovat. To však hosty mrzet nemuselo, protože situaci dobíhal kapitán Mario Lička, který prokázal své zkušenosti, chladnokrevně přeloboval vybíhajícího gólmana Dundu a poslal Zbuzany do vedení 1:0. Domácí však obdržená branka nepoložila a nadále pokračovali v aktivní hře. Ve 20. minutě dostal šutér Bastin míč za hostující obranu, ale nezpracoval si jej ideálně, zvolil tak přihrávku do strany na nabíhajícího spoluhráče, který vrátil míč na střed hřiště, kde z hranice velkého vápna Roman Čáp střelou po zemi k tyči srovnal na 1:1. Zasloužený obrat domácí dokonali ve 38. minutě. Po centru z levé strany se do střely zády k brance položil Tomáš Bastin a jeho akrobatické polonůžky skončily ve zbuzanské brance, 2:1. Do konce poločasu již branka nepadla, domácí tak zúročili svou převahu a vedli o jednu branku.

Domácí udrželi vedení

Ve druhém poločase se obraz hry vůbec nezměnil. Zbuzanům se téměř nic nedařilo a domácí určovali tempo utkání. Chlumečtí se již netlačili tolik do útoku a hráli ze zabezpečené obrany. Bezzubí hosté nebyli schopní soupeře zatlačit a pokusit se o vyrovnání. Jediným mužstvem, které si vytvářelo šance, byl Chlumec. Domácí ale už žádnou možnost ke skórování nevyužili a nedokázali si tak výsledek pojistit. Přesto získávají zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Roman Čáp - hráč: Myslím si, že dneska jsme byli od začátku lepší, měli jsme zase jako v každým zápase spoustu šancí. Zbuzany jsme kromě gólu a jedny standartky v podstatě do ničeho moc nepustily. Kdyby to skončilo větším rozdílem, nikdo by se nemohl divit.

FK Zbuzany 1953
Jindřich Jirásek - trenér: Zápas se nám herně vůbec nepovedl. Šli jsme sice brzy do vedení, ale naše hra se na vícero postech. Soupeř byl lepší, vytvořil si hodně šancí a hlavně díky našemu gólmanovi je výsledek jenom 2:1. Po jedenácti kolech jsme dnes selhali. Nedokázali jsme se srovnat a nátlakovou hrou soupeře. Zasloužená prohra.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
R. Dunda [-] - T. Bastin [-] (90. T. Sedláček [-] ) , M. Kopáč [-] (88. J. Labík [-] ) , R. Čáp [-] , J. Špidlen [-] , T. Labík [-] , R. Korba [-] (75. D. Koubek [-] ) , M. Trávníček [-] , J. Jarkovský [-] , J. Havel [-] , P. Veselka [-] (81. J. Novotný [-] )

FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - D. Matějka [-] , M. Lička [-] , D. Surmaj [-] (73. M. Říha [-] ) , M. Maleček [-] (63. P. Ježdík [-] ) , R. Šírl [-] (33. D. Kostka [-] ) , J. Trýzna [-] , V. Přeučil [-] , M. Hanuš [-] (81. L. Bielesz [-] ) , J. Kordiák [-] , P. Čapek [-]

ŽK: 49. M. Kopáč , 79. J. Jarkovský - 28. M. Maleček .
Hráči zápasu: T. Bastin , R. Čáp .
Počet diváků: 422. Rozhodčí: Tesař Tomáš - BENEDIKT Ladislav, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 23:00
Tomáš Janovský

Expert: Vojtěch Habrman
Tip experta: remíza

Zápas bez favorita, alespoň co se týče postavení v tabulce. Zbuzany jsem ještě hrát neviděl, takže kdyby bylo na mě, volil bych remízu.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 21:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 20:31

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:20

Tip: výhra domácích