Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 10:15

11.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonecké béčko vyhrálo popáté v řadě, porazilo Živanice 3:2


13

Jablonecká rezerva přivítala v souboji dvou mužstev ze špičky tabulky druhé Živanice a po výhře se na ně bodově dotáhla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jablonec byl aktivnější

Vstup do utkání vyšel lépe domácím. V 7. minutě odcentroval z pravé strany Štěpánek a Nikolas Daníček střelou z první prostřelil hostujícího gólmana Frydrycha, 1:0. V 18. minutě bylo srovnáno. Hostující Jan Nikodem využil více prostoru, který dostal před vápnem a přesnou střelou k tyči vyrovnal na 1:1. O chvíli později zahrozila domácí, po centru Haitla hlavičkoval nevysoký Daníček, ale branku netrefil. Po půlhodině hry pálil aktivní Daníček a hostující obrana dokázala jeho střelu zblokovat vedle branky. Za hosty kontroval zkušený Ondřej Herzán, i jeho střela byla tečovaná a prolétla nad jabloneckou brankou. V další šanci domácích se ocitl kdo jiný, než Daníček. Opět se dostal k hlavičce, tentokrát centroval Dočekal, a nejaktivnější hráč na hřišti branku opět netrefil. V nastaveném čase byl faulovaný Velich a domácí dostali možnost zahrávat přímý kop z dvaceti metrů. K míči se postavil Ondřej Rozkovec a svou střelu vymetl šibenici Frydrychovy branky. Určil tak poločasové skóre 2:1 pro Jablonec.

Živanice se snažily o vyrovnání marně

První čtvrthodina druhé půle nic zajímavého nenabídla. Hrálo se daleko od obou branek. Po hodině hry se ke střele dostal hostující Polák a jeho rána proletěla těsně nad břevnem domácí branky. V 65. minutě zahrával Jablonec rohový kop. Míč se dostal až na zadní tyč, kde byl zcela volný Michal Štěpánek, který zblízka uklidil míč do sítě, 3:1. V 74. minutě dokázali hosté snížit. Míč se ve vápně dostal ke zcela volnému hráči, kterým byl střídající Martin Hundák a ten nedal Vajnerovi k brance Jablonce šanci, 3:2. Živanice vycítily šanci urvat body a vrhly všechny síly do útoku. Domácí otevřené hostující obrany využívali k nebezpečným brejkům, hra tak tak přelévala ze strany na stranu. V závěru utkání hosté nevyužili dvě možnosti na srovnání skóre. Štěpánek poslal míč z úhlu vedle branky a Herzán poslal svou střelu těsně nad břevno. Jablonec tak výhru uhájil a získal tři body.

 

Zdroj: Oficiální web FK Jablonec

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Jablonec B
Jaroslav Vodička - trenér: Trochu mě mrzí, že když už máme výborný vstup do utkání a dáme gól, tak místo aby nás to nakoplo, tak my přestaneme hrát to, co chceme. Před vyrovnáním přišla naše zbytečná ztráta a takhle kvalitní soupeř nás z toho hnedle potrestal. Vypadli jsme z toho. Něco jsme si řekli v kabině, malinko jsme to změnili a myslím si, že druhý poločas byl lepší. Nedokážu moc posoudit druhý inkasovaný gól, kdy se nám tam zjevil zakončující hráč sám ve vápně. Celkově si ale myslím, že jsme vyhráli zaslouženě

TJ Sokol Živanice
David Petrus - hráč: Zápas rozhodla produktivita, soupeř proměnil každou svou šanci. Nám se zápas úplně nevyvedl,přesto myslím, že uhrát alespoň bod bylo v našich silách. Důležitý druhý gól do šatny jsme dostali po brejku, ze kterých jsme právě my chtěli v zápase vycházet a třetí po rohovém kopu, přestože jsme o síle domácích při rohových kopech věděli. Je to škoda, musíme dát hlavy nahoru a doma s Boleslaví se pokusit vrátit na vítěznou vlnu.



Sestavy


FK Jablonec B
T. Vajner [-] - M. Štěpánek [-] (77. V. Helm [-] ) , D. Skuhravý [-] , J. Peřina [-] (46. M. Kinčl [-] ) , P. Haitl [-] (80. S. Munzar [-] ) , N. Daníček [-] , D. Breda [-] (71. D. Macháček [-] ) , T. Dočekal [-] , O. Velich [-] (89. J. Buchlovský [-] ) , O. Rozkovec [-] , F. Koblížek [-]

TJ Sokol Živanice
L. Frydrych [-] - O. Herzán [-] , P. Motyčka [-] (71. J. Gašpar [-] ) , M. Staněk [-] , D. Pánek [-] (58. M. Hundák [-] ) , J. Nikodem [-] , L. Polák [-] , P. Štěpánek [-] , D. Petrus [-] (46. R. Gorol [-] ) , M. Buriánek [-] , L. Vyšehrad [-]

ŽK: 79. P. Haitl - 45. L. Vyšehrad , 67. O. Herzán .
Hráči zápasu: N. Daníček .
Počet diváků: 277. Rozhodčí: Vít Petr - ARNOŠT Zdeněk, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 23:00
Tomáš Janovský

Expert: Vojtěch Habrman
Tip experta: výhra domácích

První poločas bude vyrovnaný, ale Živanicím v Jablonci ve druhém poločase dojdou síly a Jablonec toho naplno využije. Výhra domácích.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 21:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 20:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:20

Tip: výhra domácích