M. Volf 21.
O. Rudzan 56. (vl.)
J. Synek 89.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 10:30

10.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře zdolaly Mladou Boleslav


Branky


21. M. Volf , 56. O. Rudzan (vl.) , 89. J. Synek - 79. R. Alhassan
15

V souboji dvou mužstev ze středu tabulky byli úspěšnější domácí hráči. Jistotu tří bodů si ve vyrovnaném utkání zajistili v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli po přímém kopu do vedení

Mladá Boleslav nastoupila k zápasu posílaná o hráče áčka Ewertona, Auera a Marca Túlia. Přepeře se soupeře nezalekly a do utkání vstoupily aktivně. Ze dvou rohových kopů však zahrozit nedokázali, to samé poté ze stejné situace hosté. Domácí byli v úvodu ofenzivnější a volili jednoduchý styl hry, kdy všechny míče centrovali do vápna. Po čtvrthodině zahrozili hosté. Haškova ani Rudzanova střela ale branku domácího Truksy netrefily. Ve 21. minutě zahrávali domácí přímý kop, po kterém úspěšně zakončil Marek Volf a poslal domácí do vedení 1:0. Poté se hra dlouho odehrávala mezi vápny a žádná větší příležitost k vidění nebyla. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením domácích.

Přepeře na konci utkání pojistily vedení

Do druhé půle nastoupili lépe hosté. Měli častěji v držení míč i územní převahu. Taktiku zvolila Boleslav stejnou, jako v prvním poločase domácí, tudíž vše nakopávat do vápna. Domácí obrana však vysoké balóny v klidu odvracela do bezpečí. V 56. minutě se domácí hnali do brejku a centr před branku si nešťastně srazil Ondřej Rudzan do vlastní branky, 2:0. Po druhé brance tempo utkání oboustranně zvolnilo. V poslední čtvrthodině se hra opět rozhýbala. Boleslavští se snažili o snížení. V 78. minutě vykopával jeden z domácích beků míč z brankové čáry a zamezil tak snížení. To přišlo o chvíli později. V 79. minutě Rashid Alhassan dostal Boleslav na dostřel jedné branky. Středočeši poté přitlačili soupeře na jeho polovinu a vypracovali si velký tlak, ze kterého vyplynulo i několik šancí, které ale hosté nevyužili. V 89. minutě se do brejku dostal střídající Jakub Synek, který povedeným lobem přehodil brankáře Boleslavi Mikulce a zvýšil na 3:1. Další dvě branky přidal Synek o chvíli později v utkání béčka. Více se do konce utkání už nestalo a domácí tak slaví tři body a svého soupeře přeskočili v tabulce.

 

Zdroje: Facebook FK PřepeřeOficiální web FK Mladá Boleslav

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Přepeře
Jiří Zachariáš - trenér: Dnešní utkání bylo hodně náročné z hlediska kondice a koncentrace. Boleslav se prezentovala náročným stylem hry a vynikajícím přechodem do útočné fáze. Každá standardní situace byla od soupeře nebezpečná. Rozhodla naše větší efektivita v pokutovém území, soupeř měl také své šance, ale bohužel je neproměnil.




Sestavy


FK Přepeře
F. Truksa [-] - M. Volf [-] (80. P. Horáček [-] ) , J. Díl [-] (77. M. Ježek [-] ) , N. Hlůže [-] (60. J. Synek [-] ) , F. Jarosz [-] (80. P. Novotný [-] ) , M. Sedláček [-] , M. Pavlata [-] , P. Tvaroha [-] , J. Nesvadba [-] , M. Kvesic [-] , J. Krasnický [-]

FK Mladá Boleslav B
- . De [-] (80. D. Haladei [-] ) , D. Hašek [-] , L. Glöckner [-] , R. Kopa [-] , . Paixao [-] (60. M. Dohnalík [-] ) , M. Hönig [-] (80. N. Dib [-] ) , A. Provazník [-] (11. V. Vejr [-] ) , . Auer [-] (38. R. Alhassan [-] ) , O. Rudzan [-] , D. Komárek [-] , P. Mikulec [-]

Hráči zápasu: M. Volf .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Grimm Tomáš - PASTYŘÍK Vladimír, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 09:26
Tomáš Janovský

Expert: Dominik Bičiště
Tip experta: výhra hostů

Hosté vyhrají také 2:1.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:48

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů