J. Špidlen 23. (vl.)
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 10:15

10.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec Králové zdolal po penaltách Chlumec nad Cidlinou


Branky


23. J. Špidlen (vl.) - 63. T. Bastin
16

V utkání nedošlo na souboj otce, funkcionáře Chlumce Martina Firbachera a jeho syna Filipa hájícího barvy Votroků. Mladší z uvedené dvojice totiž zrovna úspěšně reprezentoval v dresu devatenáctky. I tak mělo utkání náboj a nabídlo divákům řadu zajímavých momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vytěžili z převahy jednu branku

Domácí hráči vstoupili do utkání aktivně a jejich rychlá a přesná kombinační hra dělala obraně Chlumce problémy. Votroci byli jasně lepším mužstvem a po několika náznacích šancí uspěli ve 23. minutě, kdy Mahr obehrál Trávníčka, nacentroval do vápna, kde odvedl skvělou práci se skrumáži Bičiště a chlumecký bek Jakub Špidlen si vstřelil vlastní gól. Královéhradečtí fotbalisté dále pokračovali ve své kombinační hře s přesnými přihrávkami, ale do šancí se dostávali těžko. Na úplném konci poločasu tak zahrozili hosté. Přímý kop Tomáše Labíka vyrazil brankář Mach před sebe a z klubka hráčů míč vyletěl k levé tyči hradecké branky, brankovou konstrukci však pouze tečoval z vnější strany, a tak se do poločasu odcházelo za stavu 1:0.

Opačný průběh poločasu

Domácím se nepovedl nástup do druhé půle a byli pouze stínem mužstva z poločasu prvního. I díky zvýšenému důrazu a pohybu hostů Votrokům vázla kombinace. V 63. minutě zahrávali hosté přímý kop, oblouček před branku dokázal chytře tečovat Tomáš Bastin a míč skončil až v Machově brance, vyrovnáno 1:1.  O chvíli později již mohli hosté jít do vedení, ale Čáp v obrovské možnosti svou střelou knockoutoval zkušeného domácího beka Plašila. V 75. minutě nevyužili fotbalisté Chlumce ani velkého závaru v soupeřově pokutovém území. V nervózním závěru utkání mohl rozhodnout Mahr, ale jeho střela brankou neskončilo, a tak přišly na řadu penalty.

Domácí se na čtvrtý pokus dočkali výhry v penaltách

Domácí hráči byli stoprocentně úspěšní, a protože hosté hned v prvních dvou kopech zaváhali, stačily čtyři série a bylo rozhodnuto. Hradec si zajistil druhý bod.

Zdroje: Oficiální web FC Hradec KrálovéFacebooková skupina FK Chlumec nad Cidlinou

Redakčně upraveno.

 

Ohlas trenéra FK Hradec Králové B Karla Krejčíka



Ohlasy k zápasu



FK Chlumec nad Cidlinou
Jan Kraus - trenér: V prvním poločase jsme nepodali optimální výkon. Hráli jsme pomalu, špatně dostupovali hráče a nakonec si dali vlastní gól. Po přestávce už to bylo lepší. Udávali jsme tempo hry, zaslouženě vyrovnali a další tři šance bohužel zůstaly neproměněny. Penaltovou loterii jsme nezvládli. Bod bereme, ale mohlo jich být i víc. Za týden v neděli přijedou silné Zbuzany a chceme udělat vše pro to, aby jsme tento zápas zvládli.



Sestavy


FC Hradec Králové B
O. Mach [-] - T. Sokol [-] (69. A. Nemšovský [-] ) , M. Plašil [-] , J. Mahr [-] , J. Locker [-] , D. Doležal [-] (69. J. Štěrba [-] ) , J. Kadlec [-] , D. Bičiště [-] , F. Durdevič [-] , D. Procházka [-] , D. Soukeník [-] (46. M. Rajnoch [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
R. Petr [-] - T. Bastin [-] , M. Kopáč [-] , R. Čáp [-] , J. Novotný [-] (39. P. Veselka [-] ) , T. Labík [-] , D. Koubek [-] (46. J. Jarkovský [-] ) , M. Trávníček [-] , R. Korba [-] (83. J. Labík [-] ) , J. Havel [-] , J. Špidlen [-]

ŽK: 62. J. Kadlec , 85. M. Plašil , 90. J. Locker , 90. D. Bičiště - 79. R. Korba , 84. P. Veselka , 90. J. Labík .
Hráči zápasu: O. Mach - T. Bastin .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - VYHNANOVSKÝ Milan, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 09:26
Tomáš Janovský

Expert: Dominik Bičiště
Tip experta: remíza

Tady to skončí do devadesáti minutách 1:1.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:48

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích