3:4p.
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 10:15

10.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany odehráli s posílenou Bohemkou vyrovnané utkání, prohrály až po penaltách


Branky


2. M. Lička , 43. V. Přeučil , 90. V. Přeučil (p.) - 13. M. Ugwu , 19. M. Ugwu , 44. M. Buneš
16

Zkušené Zbuzany přivítali rezervu Bohemky, která přijela posílená o šest hráčů ze soupisky áčka. Napínavé utkání plné zvratů došlo až do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v první půli

Domácí předvedli raketový start do utkání. Zkušený domácí kapitán Mario Lička ve 2. minutě překonal vybíhajícího gólmana Le Gianga a poslal domácí do vedení 1:0. Poté převzali iniciativu hosté. Střelu Osmančíka ještě dokázal chytit veterán Víšek v domácí brance, o chvíli později ve 13. minutě odcentroval Nátr a Michael Junior Ugwu si míč zpracoval na prsa a pěknou ranou pod břevno vyrovnal na 1:1. V 19. minutě hosté opět centrovali do vápna, tentokrát Köstl, Michael Junior Ugwu střelou z první opět umístil míč pod břevno a poslal Bohemku do vedení 2:1. Jeden z áčkařů v dresu vršovického mužstva Ugwu měl i další šanci, tentokrát ho však vychytal Víšek. Vyrovnat mohl exklokan Kostka, ale jeho zakončení z malého vápna dokázal Le Giang fantasticky vykopnout nohou. Ve 43. minutě se prosadil přesnou střelou na zadní tyč domácí střelec Vojtěch Přeučil a bylo srovnáno. Hned po rozehrávce ve 44. minutě vrátil Bohemce vedení Matyáš Buneš, který skóroval střelou na přední tyč po přistrčení od Osmančíka. Na branky úrodný poločas tak skončil výsledkem 2:3.

Vyrovnání přišlo v nastavení z penalty

Domácí vstoupili do druhé půle aktivně a snažili se vyrovnat. Obraná hra hostů ale fungovala na jedničku a domácí se do větších příležitostí dlouho nemohli dočkat. Zkušený Přeučil pálil pouze na břevno. Klokani hráli na brejky a po jednom takovém mohl skórovat Záviška, ale branku netrefil. V další příležitosti domácích se ocitl opět Přeučil, ale Le Giang jeho hlavičku po rohovém kopu s vypětím všech sil vytěsnil nad břevno. Jednou hosté dokonce brankáře Víška překonali, ale radost jim zkazil obránce Maleček, který míč na brankové čáře vykopnul. V nastaveném čase přišel diskutabilní moment. Rozhodčí nařídil proti Bohemce penaltu, s čímž hosté vůbec nesouhlasili. Vojtěch Přeučil nezaváhal a pokutový kop proměnil, 3:3.

Zkušení domácí hráči selhali

V první sérii se zaskvěli oba brankáři. Le Giang si připsal skalp Maria Ličky a Víšek Buneše. Poté uspěli jak domácí Trýzna a Matějka, tak hostující Bederka s Köstlem. Ve čtvrté sérii Le Giang skvěle vychytal Přeučila, zatímco Le Tuan zařídil Bohemce výhodu. Domácí ještě v poslední sérii vyrovnali, ale poté šel kopat Ogiomade, který rozhodl o druhém body pro hosty.

Zdroje: Oficiální web Bohemians 1905Oficiální web FK Zbuzany 1953

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
Jindřich Jirásek - trenér: Bohemka přijela posílená hráči z áčka, což bylo vidět. Ugwu byl nadstandardní hráč. Poločas jsme prohráli 2:3 a Bohemka byla lepší. Věděli jsme, že jim ve druhé půli dochází síly. Neměli jsme ale tolik šancí jako Bohemka. V nastavení se nám podařilo vyrovnat. Trošku nás sráží penalty, vyhráli jsme jeden rozstřel ze čtyř. S hrou a s bodem jsme spokojení.

Bohemians Praha 1905 B
Vladimír Hruška - trenér: Sehráli jsme dobré utkání. Odpověděli jsme na jejich branku krásnými dvěma akcemi. Bohužel jsme neproměnili další šance. Ve druhé půli domácí tlačil, ale i my jsme si vytvořili šance. Co k tomu říct, 96. minuta a penalta. Co k tomu dodat? Pro nás je to ztráta bodu.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - M. Koudelka [-] (46. J. Kordiák [-] ) , D. Surmaj [-] , M. Lička [-] , M. Maleček [-] , J. Trýzna [-] , R. Šírl [-] , D. Kostka [-] (46. P. Čapek [-] ) , L. Bielesz [-] (46. M. Hanuš [-] ) , D. Matějka [-] , V. Přeučil [-]

Bohemians Praha 1905 B
. Lé [-] - M. Václavík [-] , M. Ugwu [-] (90. P. Vala [-] ) , D. Farkaš [-] (89. P. Jirsa [-] ) , P. Osmančík [-] (64. T. Le [-] ) , J. Vondra [-] , J. Záviška [-] (79. M. Ogiomade [-] ) , D. Nátr [-] (72. M. Vrána [-] ) , M. Buneš [-] , D. Köstl [-] , J. Bederka [-]

ŽK: 42. R. Šírl .
Hráči zápasu: V. Přeučil - M. Ugwu .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - NEJEDLO Tomáš, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 09:26
Tomáš Janovský

Expert: Dominik Bičiště
Tip experta: výhra domácích

Zbuzany využijí domácího prostředí a zvítězí 2:1.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 16:44
Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:48

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích