5:1
(2:0)
90. D. Hovsepyan (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 10:15

9.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec jede na vlně euforie, tentokrát deklasoval Brozany


Branky


25. T. Bastin , 30. J. Jarkovský (p.) , 61. R. Čáp , 65. T. Bastin , 75. R. Korba - 90. D. Hovsepyan (p.)
11

Fotbalisté Chlumce nad Cidlinou po vyřazení ligových Bohemians 1905 v poháru neusnuli na vavřínech a doma si poradili s posledními Brozany. Na utkání zavítal i současný záložník Olomouce Václav Pilař.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení domácích

Od začátku utkání prokazovali domácí mnohem větší herní pohodu než Brozany. Chlumečtí fotbalisté drželi balón a byli aktivnější. Ve 25. minutě nacentroval do vápna z přímého kopu Čáp na zadní tyč, jeden z domácích hráčů vrátil míč z prvního doteku na malé vápno, kde Tomáš Bastin v klidu dorazil balón do odkryté branky, 1:0. Ve 30. minutě fauloval ve vápně hostující Luzin Veselku a byl nařízen pokutový kop. Ten proměnil Jakub Jarchovský, přestože podklouzl, 2:0. Do konce první půle již další možnost k vidění nebyla, a tak šli domácí do kabin s dvoubrankovým náskokem.

Chlumec rozhodl po hodině hry

První čtvrthodina branku nenabídla, ale poté se domácí rozstříleli. V 61. minutě si vysoký míč do vápna zpracoval na prsa, zády k bráně Bastin, udržel na zádech bránícího protihráče a přihrál přímo do míst, kde si nabíhal Roman Čáp, který zachoval klidnou hlavu, položil si brankáře a poslal míč přes něj do branky, 3:0. V 65. minutě po centru z levé strany nejprve trefil osamocený střídající Novotný tyčku, od té se balón odrazil a pozorný Tomáš Bastin hlavou doklepl do sítě, 4:0. V 75. minutě Čáp z pravého rohu vápna odcentroval, na zadní tyči našel spoluhráče, který vrátil míč před branku, kde byl nikým nehlídaný Radek Korba, který upravil skóre střelou do odkryté branky na 5:0. Poté domácí koncentrace na utkání trochu polevila. V 90. minutě toho chtěli hosté využít a vydali se do otevřené obrany. Hovsepyan byl ve vápně faulovaný a byla nařízena penalta. Té se chopil sám faulovaný Davit Hovsepyan, počkal si na pohyb brankáře Petra a poté střelou doprostřed branky upravil skóre na konečných 5:1 ve prospěch domácího Chlumce nad Cidlinou.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Tomáš Hrabík - asistent trenéra: Do zápasu jsme dobře vstoupili, ale úvodní šance jsme ještě neproměnili. Do poločasu jsme poté dvakrát skórovali ze standardních situací. I ve druhé půli jsme byli jasně lepší a hosté skóre upravili až v poslední minutě z penalty. Jsme rádi, že po náročném utkání s Bohemkou, kluci zvládli dobře přepnout na ČFL. Poděkování celému kolektivu i fanouškům.

SK Sokol Brozany
Michal Obrtlík - hráč: Soupeř nás přehrál ve všech fotbalových činnostech a zaslouženě zvítězil. Zápas si užívali a výsledek je pro nás ještě milosrdný. My jsme v zápase ve všem propadli.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
R. Petr [-] - T. Bastin [-] (71. R. Korba [-] ) , M. Kopáč [-] , R. Čáp [-] (76. J. Kučera [-] ) , P. Veselka [-] (62. J. Novotný [-] ) , T. Labík [-] (84. O. Žahourek [-] ) , D. Koubek [-] , M. Trávníček [-] , J. Jarkovský [-] , J. Havel [-] , J. Špidlen [-]

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - M. Obrtlík [-] , M. Mešič [-] (81. M. Walter [-] ) , A. Luzin [-] , K. Jakš [-] , R. Cibulka [-] , D. Hovsepyan [-] , J. Hruštinec [-] , . Bories [-] (75. P. Výborný [-] ) , T. Aljinovic [-] (69. F. Turek [-] ) , T. Bubeníček [-]

ŽK: 83. T. Labík - 83. R. Cibulka , 85. A. Luzin .
Hráči zápasu: T. Bastin , R. Čáp .
Počet diváků: 264. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - GRIMM Tomáš, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Michal Obrtlík
Tip experta: výhra hostů

Chlumci přeji úspěch v poháru a věřím, že si zápas s Plzní užijí, ale my musíme začít bodovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích