4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

8.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí nad Orlicí vedlo v Zápech 2:0, domácí však vyhráli 4:2


Branky


33. M. Pávek (p.) , 45. J. Duben , 54. T. Matějka , 85. J. Eliáš - 15. F. Grepl , 23. V. Špatenka
14

Utkání mužstev z opačných pólů tabulky mělo překvapivý úvod, ale očekávaný konečný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli o dvě branky, domácí dokázali vyrovnat

Očekávaný úvodní tlak domácích se nekonal. Naopak byli aktivnější fotbalisté hostující Jiskry a v 15. minutě se ujali vedení. Mayer nacentroval před branku a Filip Grepl zblízka neměl problém skórovat. O dvě minuty později si Mayer centr zopakoval, ale Nágl Grepla nenapodobil a branku přestřelil. Hostující aktivita pokračovala. Ve 23. minutě Špatenka přihrál kapitánovi Vaňousovi, ten uličkou vrátil míč a Vojtěch Špatenka sám před brankářem zvýšil na 2:0 pro hosty. Trenér domácích sáhl už po půlhodině hry ke střídání. Nevýrazného Janka nahradil Koutenský. Střídající hráč hru domácích oživil. Zápy si vypracovaly několik standardních situací v blízkosti vápna. Ve 33. minutě po jedné z nich došlo k závaru v pokutovém území Ústí a odpískaný faul hostujícího mužstva znamenající penaltu. Exekuce se chopil Michal Pávek a s přehledem proměnil, 1:2. Ve 41. minutě zahrozili hosté. Po centru Langera hlavičkoval Nágl v dobré pozici nepřesně. Na úplném konci poločasu ve 45. minutě vyrazili do útoku domácí, zpětnou přihrávku převzal Jiří Duben a jeho nekompromisní rána skončila pod břevnem, bylo srovnáno 2:2.

Zápy dokonaly obrat

Domácím vlil vyrovnávací gól do šatny krev do žil a na začátku druhé půle to bylo znát. Hosty naopak branka na 2:2 srazila a nemohli se dostat zpět do utkání a začali chybovat. V 53. minutě zahrávali domácí roh, míč doputoval v Haškovi, který vyslal zpětnou přihrávku a Tomáš Matějka přesnou střelou skóroval. V 63. minutě se situace ústecké Jiskry ještě zhoršila. Po druhé žluté kartě byl vyloučen Nágl. V 85. minutě hostující brankář Jeřábek špatně odkopl míč a domácí založili bleskový protiútok, na jehož konci byl Josef Eliáš, který zblízka definitivně utkání rozhodl.

Zdroj: http://www.jiskraustifotbal.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Miroslav Doležal - trenér: Utkání pro nás začalo přímo katastroficky, kdy jsme zaspali dvě situace hostů, kdy nás dobře vykombinovali a my udělali taktické chyby v postavení. To udělalo Ústí hezky a dvakrát dokombinovali do prázdné branky. Věděli jsme o momentální nepohodě Ústí a toto pro nás byla facka, protože jsme doma chtěli získat tři body. Musel jsem reagovat střídáním, i když takhle brzy často nestřídám. Střídání nám pomohlo, oživili jsme hru. Apeloval jsem na kluky, abychom byli trpěliví, že máme ještě dost času. Do poločasu se nám podařilo vyrovnat, což pro nás bylo vstání z mrtvých. Vyrovnání nám psychicky pomohlo, dali jsme ve druhé půli gól a poté i potvrzující branky. Jedeme na vítězné vlně, ale takhle se zápasy neustále otáčet nedají.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý - trenér: Začali jsme velmi dobře a z brejku se dostali do vedení a vzápětí přidali i druhý gól. Bohužel soupeř brzy z penalty snížil a ještě do poločasu vyrovnal na 2:2. Ve druhém poločase soupeř prokázal svoji sílu a kvalitu. Z rohu se dostal do vedení 3:2 a po naši špatné rozehrávce zvýšil na 4:2. My už jsme na to bohužel nedokázali zareagovat.



Sestavy


SK Zápy
L. Soukup [-] - T. Matějka [-] (83. M. Kubů [-] ) , K. Janko [-] (30. L. Koutenský [-] ) , P. Putz [-] (85. D. Nzembi [-] ) , M. Jelínek [-] , J. Eliáš [-] (89. B. Palmeria [-] ) , V. Hron [-] (79. M. Matoušek [-] ) , R. Skuhravý [-] , M. Pávek [-] , J. Duben [-] , P. Hašek [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jeřábek [-] - J. Chleboun [-] , O. Skalický [-] , D. Mayer [-] (79. V. Pazdera [-] ) , P. Falta [-] , F. Grepl [-] (68. V. Habrman [-] ) , A. Nágl [-] , V. Špatenka [-] , J. Souček [-] , P. Langer [-] , Z. Vaňous [-] (68. J. Abrahams [-] )

ŽK: 70. R. Skuhravý - 6. F. Grepl , 55. A. Nágl , 82. J. Souček . ČK: 62. A. Nágl .
Hráči zápasu: L. Koutenský , J. Duben - F. Grepl .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Šimeček Libor - NEDVĚD Vít, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Michal Pavlata
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou stabilně na špičce tabulky již několikátým rokem a doma body téměř nepouští. 3:1

Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích