Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Živanice po boji zdolaly Velvary


Branky


14

Domácí Živanice vedly 2:0 a 3:1. Velvary dokázaly srovnat, přesto odjíždí bez bodů, domácí rozhodli pět minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli dominovali

Domácí hráči vstupovali do utkání v roli favoritů a od začátku to potvrzovali. Ve 12. minutě odcentroval velmi přesně Nikodem do míst, kam si nabíhal David Pánek, který hlavou otevřel skóre utkání. Ve 23. minutě se po střele domácích míč odrazil do souboje Štěpánka s Rubešem. Bránící hostující hráč Pavel Rubeš nedokázal odvrátit míč do bezpečí a díky aktivnímu přístupu hráče domácích si vstřelil vlastní gól. Až do konce prvního poločasu měli domácí hru jasně pod kontrolou a zdálo se, že směřují za jasnou výhrou.

Velvary bojovaly až do konce

Hosté na nepříznivý vývoj utkání zareagovali o přestávce dvojitým střídáním. Od úvodu druhé půle byli hosté aktivnějším mužstvem a domácím se vůbec nedařilo navázat na kvalitní výkon z první poloviny utkání. Zasloužené snížení pro Velvary přišlo v 65. minutě. Krištof si narazil se spoluhráčem, obešel protihráče a krásně vystřelil na zadní tyč. Jeho střelu dokázal brankář Frydrych skvěle vyrazit, ale u dorážky byl první Jakub Šimkovský a dorazil míč do branky, 1:2. V 74. minutě se po průniku Pánka ze strany dokázal prosadit z malého vápna Pavel Štěpánek a vrátil domácím dvoubrankové vedení. To ale netrvalo ani minutu. Hned v 75. minutě přes několik hráčů přešel velvarský Dvořák a jeho střílený centr na zadní tyč ve skluzu dorazil do odkryté branky Ivan Šollar, 2:3. V 80. minutě přiletěl do domácího vápna centr z pravé strany a hostující Ladislav Vopat uklidil míč z prvního doteku pod břevno. Velvary tak oslavovaly vyrovnání, 3:3. V 86. minutě se po centru z levé strany hlavou prosadil Lukáš Vyšehrad a vrátil Živanicím vedení, 4:3. Velvarští už na další dorovnání neměli síly. Z pohledného utkání tak získaly všechny body Živanice.

Zdroj: https://sokolzivanice.webnode.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Živanice
David Petrus - hráč: Hrozně těžký zápas. Myslím, že se u nás představil jeden z nejlepších týmů. Dostali jsme se do vedeni 2:0 a to nás možná trochu uspokojilo. Ve druhém poločase soupeř ukázal, že má kvalitu. Nakonec jsme po jedné standardní situaci strhli skóre na naší stranu a soupeř už neměl odpověď. Zápas myslím měl svou úroveň, ke které přispěly oba týmy. Velvarům přeji, ať se jim daří, byly kvalitním soupeřem. Pro nás jsou tyto body nesmírně cenné.




Sestavy


TJ Sokol Živanice
L. Frydrych [-] - R. Gorol [-] , P. Motyčka [-] , M. Staněk [-] , D. Pánek [-] (84. J. Gašpar [-] ) , J. Nikodem [-] (89. S. Chocholatý [-] ) , L. Polák [-] , P. Štěpánek [-] (81. F. Pánek [-] ) , D. Petrus [-] , M. Buriánek [-] , L. Vyšehrad [-]

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - D. Krištof [-] , T. Bulíř [-] , J. Rubeš [-] , R. Dvořák [-] , D. Dolejší [-] (26. P. Valenta [-] ) , L. Vopat [-] (86. M. Müller [-] ) , J. Šimkovský [-] , J. Chábera [-] (26. J. Kafka [-] ) , P. Ippolito [-] , M. Polák [-] (87. J. Havránek [-] )

ŽK: 43. M. Staněk , 70. R. Gorol .
Hráči zápasu: L. Vyšehrad - J. Šimkovský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - MRKÁČEK Michal, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Michal Pavlata
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že domácí si vítězství pohlídají, i když to bude velice vyrovnané.
2:1

Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích