2:1
(1:0)
69. J. Král
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 10:15

8.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany zdolaly ve vyrovnaném utkání Boleslav B


Branky


6. D. Matějka , 75. V. Přeučil (p.) - 69. J. Král
15

Zbuzany přivítaly v souboji dvou mužstev z horní poloviny tabulky rezervu Mladé Boleslavi. Hrál se vyrovnaný fotbal a domácí nakonec vstřelili o branku více a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení

Zbuzany se již v šesté minutě utkání ujaly vedení. Trýzna  obešel bránícího protihráče a ze strany velkého vápna vyslal míč před branku, kde byl na přední tyči David Matějka, který poslal míč mezi nohy brankáře Mikulce. Boleslavští se snažili o vyrovnání, nevyužili několik rohových kopů. Poté mohl hostující Vejr běžet sám na gólmana, ale zastavil ho zvednutý praporek pomezního. Toto rozhodnutí bylo sporné a hostům se vůbec nelíbilo. Poté měli dva rohové kopy za sebou i domácí, ale z ohrožení branky se také nedostali. Ve 36. minutě hostující Kop odcentroval, ale zkušený brankář Víšek sebral míč těsně před Hönigem, který by jinak byl v obrovské příležitosti.

Boleslavští se z vyrovnání radovali jen chvíli

Hosté vstoupili do druhé půle aktivněji a měli více ze hry. Kopa však hned v úvodu pálil nepřesně. Hráči Boleslavi sice drželi míč, ale do šancí se dlouho dostat nemohli. V 69. minutě se hosté dočkali zaslouženého vyrovnání. Glöcker vrátil centrem míč před branku a Jan Král jej hlavou uklidil přesně k tyči Víškovi branky. Srovnáno 1:1. Vyrovnané skóre ale netrvalo dlouho. V 75. minutě chtěl Trýzna ve vápně centrovat, jeho pokus zastavil ve skluzu hostující Rudzan rukou a byla nařízena penalta. Tu s přehledem proměnil Vojtěch Přeučil, když poslal míč na druhou stranu, než skákal gólman. Zbuzany se tak brzy vrátily do vedení. Boleslavští se tlačili za vyrovnáním, poslali do útoku vysoké hráče, ale ani to k vyrovnání nevedlo, a tak získaly všechny body Zbuzany.

Zdroj: http://www.fkmb.cz/klub

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953, z.s.
Jindřich Jirásek - trenér: Opět jsme hráli proti béčku. Byl to velmi kvalitní a běhavý tým. Dokonce i velmi fotbalový. Krásné utkání na perfektním hřišti. Vyhrál šťastnější tým, protože utkání bylo na šance vyrovnané. Dnes jsme to štěstí měli my a vyhráli jsme 2:1.

FK Mladá Boleslav B
Milan Pechanec - trenér: Myslím, že to byl vyrovnaný zápas. Domácí dali z jejich první akce gól. My jsme se snažili vyrovnat. Vejr mohl vyrovnat, ale zastavil ho nesmyslně odmávaný ofsajd. Kopa poté trefil tyčku. Ve druhém poločase jsme měli výraznou převahu. Vyrovnali jsme Králem a poté Hönig nedal velkou šanci. Domácí poté proměnili pokutový kop. V závěru jsme hráli na tři obránce a poslali jsme dopředu vysoké hráče. Gólu jsme se ale nedočkali. Určitě jsme si alespoň remízu zasloužili.



Sestavy


FK Zbuzany 1953, z.s.
P. Víšek [-] - J. Zákostelský [-] , V. Přeučil [-] (88. M. Hanuš [-] ) , M. Lička [-] (78. D. Surmaj [-] ) , M. Maleček [-] , J. Trýzna [-] , R. Šírl [-] , D. Kostka [-] , L. Bielesz [-] , D. Matějka [-] , M. Říha [-] (61. J. Kordiák [-] )

FK Mladá Boleslav B
P. Mikulec [-] - L. Glöckner [-] , V. Vejr [-] (70. N. Moravčík [-] ) , M. Hönig [-] (84. D. Haladei [-] ) , J. Král [-] , R. Kopa [-] , . Paixao [-] (46. R. Alhassan [-] ) , O. Rudzan [-] , D. Komárek [-] , D. Pech [-] , A. Provazník [-] (46. M. Dohnalík [-] )

ŽK: 41. M. Maleček , 73. V. Přeučil - 26. R. Kopa , 76. N. Moravčík , 77. L. Glöckner .
Hráči zápasu: V. Přeučil .
Počet diváků: 176. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - ČERNÝ Ondřej, MAIELLO Francesco.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Michal Pavlata
Tip experta: výhra domácích

Tým Zbuzan se mi zdá kvalitnější, zkušenější a na domácím hřišti velmi silný. 3:1

Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

25. 9. 2019 20:10
Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích