K. Yu 14.
1:4
(1:2)
5. P. Tvaroha
24. J. Díl
64. M. Ježek
78. M. Volf (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 10:15

7.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liberec vysoko prohrál s Přepeřemi


Branky


14. K. Yu - 5. P. Tvaroha , 24. J. Díl , 64. M. Ježek , 78. M. Volf (p.)
14

Na půdu libereckého béčka zavítaly Přepeře. Očekávalo se vyrovnané utkání, ale hosté zápas ovládli a nakonec zvítězili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přepeře byly efektivnější

Snový vstup do utkání zaznamenali hosté. V 5. minutě zahrávali rohový kop a nacvičený signál se povedl na jedničku. Brankáře Vliegena překonal Pavel Tvaroha a poslal Přepeře do vedení. Domácí chtěli co nejdříve vyrovnat. To se jim podařilo ve 14. minutě, kdy individuální akci po pravé straně s přesným zakončením předvedl Kanghyun Yu. Libereckým hráčům vlila vyrovnávací branka krev do žil a soupeře tlačili. Vrabcovo zakončení trefilo tyč a v další šanci domácí trestuhodně neskórovali ani z malého vápna. Za neefektivitu přišel trest ve 24. minutě. Hosté nečekaně rychle rozehráli standardní situaci a Jan Díl mířil přesně. Přepeře tak vedly 2:1, což se nezměnilo až do konce prvního poločasu.

Nápor Slovanu se nekonal

Po první půli se dal očekávat útok domácích alespoň na bod, ale opak byl pravdou. Přepeře většinu času držely míč a soupeř jim k tomu pomáhal řadou nepřesností. Libereckým mladíkům se nedařilo téměř nic, byli málo agresivní a ztráceli i jednoduché balóny. V 64. minutě tak mohl pohodlně zvýšit hostující vedení Martin Ježek. Zmar domácích dokonala 78. minuta, kdy byla proti Slovanu nařízena penalta, kterou s přehledem proměnil Martin Volf a stanovil konečné skóre na 4:1 ve prospěch hostů. 

 

Zdroj: https://www.fcslovanliberec.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Liberec B
Petr Papoušek - trenér: Do zápasu jsme nevstoupili koncentrovaně a hned ve čtvrté minutě nás soupeř obelhal signálem z rohu a prohrávali jsme 0:1. Rychle jsme se otřepali a po pěkné akci na pravé straně srovnal Yu. Záhy trefil, po další pohledné akci, Vrabec tyč, zápas se pak zlomil v situaci, kdy jsme nedali tisíciprocentní šanci a z malého vápna netrefili prázdnou bránu. Soupeř naopak rozehrál díky naší nepozornosti standardní situaci a bylo z toho vedení Přepeř 2:1. Do konce prvního poločasu jsme si už nic nevytvořili. Druhá půle byla z naší strany asi doposud nejhorší... Chyběl nápad, agresivita i sebevědomí. Kromě Yua nebyl nikdo, kdo by chtěl se zápasem něco udělat. Je to ostuda a zklamání.

FK Přepeře
Jiří Zachariáš - trenér: Určitě jsou to dnes cenné tři body po týmovém výkonu hlavně díky druhému poločasu. Vstup do utkání byl z naší strany výborný, využili jsme hned první standartní situaci a ujali se vedení. Bohužel jsme následně udělali hrubku ve středu hřiště a soupeř nás za to potrestal vyrovnávací brankou. Domácí promarnili zhruba v patnácti minutách tři tutovky, kdy jsme měli ve třech situacích velké štěstí a potom nás podržel i náš brankář. Po tomto pro nás hodně pasivním úseku hry, kdy nás domácí přetlačili po stranách hřiště, jsme se oklepali a druhou standardkou se dostali do vedení. V druhém poločase jsme to ještě více zatáhli se snahou eliminovat domácí kombinaci a být více na míči, hned v úvodu mohl Ježek náš tým v jasné příležitosti uklidnit, ale jeho řešení postrádalo kvalitu. Vše si vynahradil po krásné kombinaci a navýšil skóre na 3:1. Domácí to otevřeli a svoji nedůsledností v rozehrávce nám pomohli utkání definitivně rozhodnout.



Sestavy


FC Slovan Liberec B
O. Vliegen [-] - M. Vrabec [-] , M. Beran [-] (79. P. Gabko [-] ) , M. Šíma [-] (67. J. Blažek [-] ) , D. Gembický [-] (46. J. Šulc [-] ) , K. Yu [-] - M. Dvořák [-] - P. Baláž [-] , J. Daněk [-] (58. Y. Kim [-] ) , A. Aussi [-] (60. V. Kratochvíl [-] ) , K. Michal [-] -

FK Přepeře
F. Truksa [-] - M. Volf [-] , M. Ježek [-] (79. N. Hlůže [-] ) , J. Díl [-] (86. J. Elbel [-] ) , V. Novotný [-] , F. Jarosz [-] , M. Pavlata [-] , P. Tvaroha [-] , J. Nesvadba [-] , M. Sedláček [-] , J. Krasnický [-]

ŽK: 30. P. Baláž , 52. K. Michal - 22. J. Krasnický .
Hráči zápasu: P. Tvaroha , J. Díl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - SEVERÝN Vojtěch, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Jiří Duben
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Liberec utkání vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích