1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 10:15

7.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápy vyhrály i v Chlumci a nadále vedou tabulku.


Branky


90. T. Labík - 13. P. Hašek , 35. P. Hašek
14

Chlumec nad Cidlinou přivítal na svém hřišti Zápy. Utkání mělo jednoho hlavního hrdinu, který byl téměř u všeho, co se odehrálo. Byl jím hostující Pavel Hašek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hašek nedal penaltu, poté dal dvě branky

Ve 12. minutě zahrával hostující Hakl přímý kop, nacentroval do vápna, kde Havel postrčil soupeře a sudí odpískal pokutový kop. Exekuce se ujal syn Ivana Haška Pavel, ale ke smůle hostů domácí brankář Radek Petr vystihl směr střely a skokem na svou pravou stranu míč vyrazil a jeho spoluhráč jej odklidil na rohový kop. Z následného rohového kopu Pavel Hašek napravil neproměněnou penaltu a nevysoký hráč skákal na malém vápně zcela nehlídaný a neměl problém uklidit míč hlavou do sítě. Běžela 13. minuta a hosté se dostali do vedení 1:0. V dalším průběhu zahrozili i domácí. Střela z přímého kopu z pětatřiceti metrů před gólmanem nebezpečně skočila a ten jí raději vyrazil na roh. Ve 35. minutě si dlouhý centr do vápna zpracoval na prsa Koutenský a po nedůrazu domácí obrany se objevil sám před gólmanem. Ten ještě jeho zakončení dokázal vyrazit, ale míč se po odrazu od bránícího Trávníčka dostal do místa, kde byl osamocený Pavel Hašek, na kterém už bylo pouze dorazit jej do prázdné branky, 2:0 pro Zápy. Opaření domácí se nemohli dostat do hry a aktivní Hašek zprava odcentroval do vápna, kde se k hlavičce prosadil Koutenský a brankář Petr musel zasahovat. Na konci poločasu zahrozili i domácí. Jarkovský našel Jana Labíka, ten ještě posunul míč na Čápa, který v dobré střelecké pozici ještě vracel míč před branku, kde na něj Bastin nedosáhl.

Chlumec snížil pozdě

Domácí do druhého poločasu nastoupili s touhou s výsledkem ještě něco udělat. První střela z dálky minula branku, druhá, kterou vyslal Čáp, mířila nad. Zápy kontrovaly rychlým protiútokem, který akrobatickou střelou zakončil přímo do rukou brankáře kdo jiný, než všudybyl Hašek. V 90. minutě se domácí dočkali snížení. Centr do vápna vypadnul hostujícímu gólmanovi z rukavic a Tomáš Labík dokázal dotlačit balón do sítě. Na další branku už ale domácí čas neměli, a tak si Zápy odvážejí tři body.

Zdroje: https://www.chlumecky-fotbal.com/http://www.skzapy.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Jan Kraus - trenér: V prvním poločase jsme nepohlídali dva centry a díky našemu nedůrazu jsme prohrávali 0:2. Celkově byla v první půli hra moc rozkouskovaná a i díky tomu jsme se vůbec nedostali do tempa. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, dostali hosty pod tlak, ale z našich šancí jsme bohužel proměnili až tu v 91. minutě a to už bylo na vyrovnání pozdě.

SK Zápy
Miroslav Doležal - trenér: Vítězství se nerodilo lehce a jsme za něj moc rádi. V Chlumci se moc vyhrávat nebude. Bylo to dopolední utkání, která je osobně nemám moc rád. Hráli jsme proti těžkému soupeři s dlouholetými zkušenostmi ze třetí ligy. Utkání moc fotbalové krásy nepobralo, bylo to spíše bojovné. Hrálo se velkém tempu. Vytěžili jsme z minima maximum. Přežili jsme tlak domácích a byli jsme šťastnější a radovali jsme se z výhry. Do ideálu mělo utkání daleko, ale o to je to vítězství cennější.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
R. Petr [-] - T. Bastin [-] (64. R. Korba [-] ) , J. Labík [-] (46. J. Kučera [-] ) , R. Čáp [-] (90. O. Žahourek [-] ) , J. Novotný [-] , T. Labík [-] , D. Koubek [-] , M. Trávníček [-] , J. Jarkovský [-] (69. M. Kopáč [-] ) , J. Havel [-] , J. Špidlen [-]

SK Zápy
L. Soukup [-] - T. Matějka [-] (81. M. Kubů [-] ) , P. Putz [-] (67. R. Skuhravý [-] ) , K. Janko [-] (75. M. Matoušek [-] ) , M. Jelínek [-] , J. Eliáš [-] , V. Hron [-] (87. . Koumba [-] ) , F. Hakl [-] , L. Koutenský [-] (84. M. Pávek [-] ) , J. Duben [-] , P. Hašek [-]

ŽK: 12. J. Havel , 21. R. Čáp , 60. R. Petr , 67. J. Jarkovský - 32. P. Putz , 65. J. Duben , 85. M. Kubů , 89. J. Eliáš .
Hráči zápasu: P. Hašek , F. Hakl .
Počet diváků: 348. Rozhodčí: Ježek Václav - PILNÝ Marek, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Jiří Duben
Tip experta: výhra hostů

Vítězství hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů