P. Zifčák 9.
L. Mužík 45. (p.)
J. Miker 54. (p.)
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

6.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pardubice zdolaly Brozany. Domácí kopali tři penalty.


Branky


9. P. Zifčák , 45. L. Mužík (p.) , 54. J. Miker (p.) - 4. T. Aljinovic
12

Domácí do sestavy zařadili několik méně vytěžovaných hráčů z áčka a tyto posily pomohly porazit Brozany, které spadly na poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brozany se z vedení dlouho neradovaly

Outsider z Brozan vstoupil do utkání nečekaně dobře. Ve 3. minutě se se k míči dostal Toni Aljinovic a střela chorvatského legionáře zapadla přesně k tyči, 0:1. Domácí dokázali na nečekaný úvod utkání rychle zareagovat a v 9. minutě bylo srovnáno. Sláma odcentroval z levé strany a Pavel Žifčák dopravil balón do sítě, srovnáno 1:1. Poté domácí začali potvrzovat roli papírového favorita a soupeře přehrávali. Miker ale ve dvou slibných příležitostech vždy branku přestřelil, Lněnička po půlhodině hry orazítkoval svou střelou zadní tyč a Kovář odražený míč poslal mimo tři tyče. Ve 40. minutě se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu po pádu Žifčáka, ale píšťalka sudího zůstala zatím němá. To neplatilo v samém závěru poločasu. Ve 45. minutě byl ve vápně faulovaný Mužík a nařízenou penaltu sám Ladislav Mužík proměnil.

Neúspěšná i úspěšná penalta Pardubic

Druhý poločas začali lépe domácí. V 52. minutě přišel další faul ve vápně a byla z toho další penalta. Zákrok na Sokola chtěl potrestat Ladislav Mužík, ale gólman hostů Lipš jeho střelu vytáhl na rohový kop. O chvíli později v 54. minutě Lipš podrazil ve vápně Sokola a kopala se tak penalta číslo tři pro Pardubice. Exekuce se tentokrát ujal Jiří Miker a střelou k tyči zvýšil na 3:1. Domácí i nadále kontrolovali balón a hosty do žádné větší nepustili. Pohlídali si tak vítězství a tři body do tabulky.

Zdroje: http://fkpardubice.cz/http://www.sokol-brozany.cz

Redakčně upraveno.

 



Ohlasy k zápasu


FK Pardubice B
Kamil Řezníček - trenér: Utkání se pro nás nevyvýjelo dobře, neboť jsme již ve třetí minutě inkasovali branku. Důležité bylo, že jsme na tento gól soupeře dokázali zareagovat a brzy jsme vyrovnali. Dále jsme byli aktivní a vytvářeli jsme si velké množství šancí, ale stále se nám nedařilo skórovat. Až v poslední minutě první půle, po velkém závaru v pokutovém území, soupeř fauloval a Láďa Mužík penaltu proměnil. Ve druhém poločase byl obraz hry podobný. Byli jsme pohyblivější, soupeře jsme přehrávali kombinačně a vytvářeli jsme si další šance. Z této naší aktivity pramenili další dva penaltové fauly hostů, přičemž jsme proměnili pouze jeden pokutový kop a to když skóroval Jirka Miker. Tato branka nám dodala potřebný klid. Ve zbytku zápasu jsme měli ještě několik dalších příležitostí, které však ke změně skóre již nevedly. Cíl, se kterým jsme do utkání šli a to získat tři body, jsme splnili a naše hráče musím pochválit za kvalitně odehrané utkání.

SK Sokol Brozany
Petr Čermák - trenér: Utkání jsme začali velice dobře, dostali jsme se do vedení, ale hned vzápětí jsme udělali chyby, které domácí potrestali. Opět jsme se dostali do té stejné letargie. Nedařilo se nám zachytávat nástupy domácích hráčů. Je pravda, že Pardubice měly v týmu nějakých osm hráčů A týmu, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Je to o přístupu každého jednotlivce, o té osobní zodpovědnosti na hřišti. To se musí změnit a hlavně se musí změnit myšlení hráčů.



Sestavy


FK Pardubice B
Š. Hrnčíř [-] - J. Sláma [-] , J. Miker [-] (73. J. Park [-] ) , L. Zukal [-] , P. Sokol [-] , T. Lněnička [-] , P. Zifčák [-] (85. L. Zelenka [-] ) , L. Mužík [-] , D. Kovář [-] (62. S. Lee [-] ) , F. Čihák [-] , T. Kepl [-] (87. A. Rambousek [-] )

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - M. Obrtlík [-] , V. Pavlíček [-] , T. Bubeníček [-] , D. Hovsepyan [-] (73. K. Jakš [-] ) , J. Hruštinec [-] , R. Cibulka [-] (84. F. Turek [-] ) , . Bories [-] , A. Luzin [-] (55. D. Hloušek [-] ) , T. Aljinovic [-] , P. Výborný [-]

ŽK: 15. D. Kovář , 33. J. Miker , 83. P. Zifčák - 52. A. Luzin , 58. V. Pavlíček , 67. R. Cibulka , 67. M. Obrtlík , 75. P. Výborný . ČK: 71. V. Pavlíček .
Hráči zápasu: P. Zifčák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - KVÍTEK Michael, LINHART Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Ladislav Mužík
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí dobrý druhý poločas v minulém kole a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích