1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

6.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápům stačil k výhře nad Votroky jeden gól.


Branky


12

V souboji dvou týmů ze špičky tabulky se hrál vyrovnaný fotbal, který rozhodla jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z rohu pro domácí

Utkání začala obě mužstva opatrně a soustředila se především na obranu. Ani jedno mužstvo nechtělo inkasovat první branku. Hra se odehrávala především v blízkosti středového kruhu. Brankáři nemuseli předvést žádný těžký zákrok, pouze sbírali centry ze stran. Ve 21. minutě zahrávali domácí rohový kop, k zakončení se dostal kapitán Martin Jelínek a hlavičkou v pádu překonal brankáře Macha. Domácí se tak ujali vedení 1:0. Ani úvodní branka ale hru do vyššího tempa nedostala, a tak to bylo jediná zajímavá situace v prvním poločase.

Domácím docházely síly, hosté toho nevyužili

Zápy do druhého poločasu nastoupily stále se stejnou taktikou a to neinkasovat. Hosté ale nechtěli nechat v Zápech všechny body. Obrana domácích byla téměř po celý zápas bezchybná a hradecké útoky odrážela. Domácím borci začali dvacet minut před koncem utkání odcházet fyzicky. To umožnilo Votrokům, aby si vypracovali nějaké šance. Pro hosty byl ovšem problém trefit branku. Marek Plašil i Mahr pálili vedle domácí svatyně. Zápy si žádnou příležitost nevytvořily. Utkání tak nabídlo pouze jedinou branku, která zajistila domácím tři body. Fanoušci však odcházeli ze stadionu rozpačití. K vidění bylo málo šancí a spíše boj než kombinační fotbal.

 

Zdroj: https://www.fchk.cz/index.asp

Redakčně upraveno.

 

Ohlas trenéra Hradce Králové B Karla Krejčíka:



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Miroslav Doležal - trenér: Střetli jsme se s doposud nejlepším soupeřem. Hradec se jako jedna z mála juniorek sžil s třetiligovým fotbalem. Soupeř byl hodně houževnatý a výborně zahrával standardní situace. Strašně důležité tři body pro nás. Utkání nebylo jednoduché. Bylo to hodně bojovné. Posledních dvacet minut nás soupeř zatlačil. Byli jsme rádi, že jsme tlak přežili. Chci klukům poděkovat za bojovný výkon.




Sestavy


SK Zápy
L. Soukup [-] - T. Matějka [-] (84. M. Kubů [-] ) , P. Putz [-] (18. L. Koutenský [-] ) , K. Janko [-] (68. D. Nzembi [-] ) , M. Jelínek [-] , J. Eliáš [-] (88. M. Matoušek [-] ) , V. Hron [-] (76. R. Skuhravý [-] ) , F. Hakl [-] , M. Pávek [-] , J. Duben [-] , P. Hašek [-]

FC Hradec Králové B
O. Mach [-] - T. Sokol [-] (76. J. Štěrba [-] ) , M. Plašil [-] , J. Locker [-] , J. Kadlec [-] , M. Rajnoch [-] , D. Bičiště [-] , F. Čech [-] (62. M. Langr [-] ) , J. Vobejda [-] , D. Samko [-] (86. A. Nemšovský [-] ) , J. Mahr [-]

ŽK: 53. P. Hašek , 67. M. Jelínek , 81. R. Skuhravý , 83. T. Matějka - 40. T. Sokol , 83. J. Kadlec .
Hráči zápasu: M. Jelínek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krejsa Josef - VYHNANOVSKÝ Milan, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Ladislav Mužík
Tip experta: výhra domácích

Zápy doma neprohrávají a jinak tomu nebude ani v tomto kole.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích