1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice porazily Chlumec gólem Petruse. Rozhodčí Zadinová podle domácích utkání hrubě ovlivnila.


Branky


12

Podrobnosti připravujeme. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Živanice
David Petrus - hráč: Zápas, ve kterém se podle mě hrál fotbal tak třicet minut z devadesáti. Rozkouskovaný neustálým pískáním paní rozhodčí. Myslím, že zápas nebavil ani nás, ani soupeře a už vůbec nemohl bavit diváky. Poté, co jsme šli do deseti jsme se soustředili prakticky jen na obranu a chtěli využít nějaký brejk nebo standardku. To se nám jednou povedlo a pak jsme díky obětavosti, dobré obraně a díky Luďkovi, který chytil i penaltu, výsledek ubránili. I přes výhru jsem neodešel ze zápasu s radosti. Přesně takovýto zápas bere hodně sil fyzických a zejména bere do fotbalu chuť.

FK Chlumec nad Cidlinou
Jan Kraus - trenér: Podali jsme velmi solidní výkon, ale nemáme ani bod. Vše devalvovala naše koncovka i malý důraz v soupeřově pokutovém území. Kopali jsme řadu nebezpečných standardek, včetně penalty, ale dnes nám prostě nebylo souzeno vstřelit branku. Je to škoda, dnes to bylo jednoznačně na výhru. Věřím, že si formu udržíme i příští týden, kdy hostíme vedoucí Zápy.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
L. Frydrych [-] - J. Nikodem [-] (92. J. Gašpar [-] ) , L. Polák [-] , P. Štěpánek [-] (65. R. Gorol [-] ) , D. Petrus [-] (84. M. Staněk [-] ) , M. Buriánek [-] , O. Herzán [-] , D. Pánek [-] (88. F. Pánek [-] ) , P. Motyčka [-] , L. Vyšehrad [-] , S. Langr [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
R. Dunda [-] - T. Bastin [-] , J. Labík [-] (46. M. Trávníček [-] ) , R. Čáp [-] , J. Novotný [-] (76. R. Korba [-] ) , T. Labík [-] , D. Koubek [-] , O. Žahourek [-] (46. J. Kučera [-] ) , M. Kopáč [-] , J. Havel [-] (73. J. Jarkovský [-] ) , P. Veselka [-] (67. J. Špidlen [-] )

ŽK: 12. L. Polák , 14. S. Langr , 24. M. Buriánek , 26. D. Petrus , 41. D. Pánek - 32. J. Labík , 62. M. Trávníček . ČK: 26. S. Langr .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Zadinová Olga - RADINA Marek, VOKOUN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Ladislav Mužík
Tip experta: výhra domácích

Živanice napraví zaváhání z minulého kola a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích