3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 10:15

5.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pardubice dotáhly dvougólové manko a Zbuzany po penaltách porazily


Branky


70. L. Zukal , 73. L. Mužík - 10. D. Surmaj , 78. D. Kostka
11

Mužstvo Zbuzan přijelo do Pardubic a neudrželo zde vedení 2:0. Odjíždí domů alespoň s bodem za prohru po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbuzany se dostaly do vedení

V sobotním deštivém dopoledni přilákal zápas pouhých osdesát diváků. Ti viděli brzký gól hostů. Domácí Mužík upadl po souboji, míče poté doputoval do míst, kde byl připravený David Surmaj, který otevřel skóre utkání. Domácí se vehementně dožadovali odpískání faulu před vstřelenou brankou, ale marně. Poté se hra změnila spíše v boj o území. Hosté několik svých šancí nevyužili  a žádná možnost domácích dlouho nepřícházela. Až těsně před poločasem měl obrovskou příležitost domácí Žifčák, ale trefil pouze gólmana. Poločas tak skončil 1:0 pro Zbuzany.

 

Pardubice se po druhé brance nevzdaly a vyrovnaly

Pardubice vstoupily do druhé půli mnohem aktivněji a převzaly otěže zápasu. Hned po pěti minutách měl velkou šanci na vyrovnání Lee, ale Kostka vykopl míč mířící do branky na brankové čáře. Hosté na nic nečekali a vyrazili do protiútoku, který úspěšně zakončil hrdina posledních okamžiků Dominik Kostka, který v 51. minutě zvýšil vedední hostů na 2:0. Pardubice však zápas nezabalily. Domácí byli agresivnější a přesnější než soupeř, kterému pomalu docházely síly. V 70. minutě se po trestném kopu hlavou prosadil Lukáš Zukal a dostal Pardubice na dostřel. V 73. minutě přišlo bleskové vyrovnání. Ladislav Mužík si vzal míč a po jeho krásné individuální akci skočil kulatý nesmysl ve zbuzanské brance. Do konce utkání se už žádná šance neurodila, a tak musely o vítězi rozhodnout penalty.

Pardubice byly úspěšnější

Hrdinou penaltového rozstřelu se stal domácí brankář Šmíd, který dva kopy zlikvidoval a jednou mu pomohlo břevno. Domácí tak vybojovali dva body do tabulky.

 

Zdroje: http://fkpardubice.cz/http://www.fotbal-zbuzany.cz

Radakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Pardubice B
Kamil Řezníček - trenér: Zbuzany se u nás představili jako dosud nejsilnější a nejfotbalovější tým, proti kterým jsme prozatím hráli a proto si velice cením toho, že jsme dokázali otočit nepříznivý stav, kdy jsme prohrávali již 0:2. My jsme zaslouženě vyrovnali a utkání dospělo do penaltového rozstřelu, kde jsme si připsali druhý bonusový bod. Kluky musím pochválit za obětavost, nasazení a ve druhém poločase i kvalitní herní projev.




Sestavy


FK Pardubice B
N. Šmíd [-] - F. Čihák [-] , J. Miker [-] , L. Zukal [-] , T. Kepl [-] (88. F. Stýblo [-] ) , T. Lněnička [-] , P. Zifčák [-] , S. Lee [-] (59. J. Park [-] ) , L. Mužík [-] , L. Zelenka [-] , T. Jiroutek [-]

FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - J. Zákostelský [-] , D. Surmaj [-] (68. V. Přeučil [-] ) , M. Maleček [-] , J. Trýzna [-] , J. Kordiák [-] (76. M. Říha [-] ) , R. Šírl [-] , D. Kostka [-] , L. Bielesz [-] , D. Matějka [-] , M. Lička [-]

ŽK: J. Miker , 54. L. Zelenka , 85. T. Jiroutek - 62. L. Bielesz , 78. D. Kostka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kvítek Michael - MARTÍNEK Petr, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích