K. Yu 32.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 10:15

5.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Boleslav veze z Liberce tři body


Branky


32. K. Yu - 18. P. Hampl , 34. M. Dohnalík
13

V zápase dvou rozdílných poločasů byla úspěšnější Mladá Boleslav, která porazila Liberec 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boleslav z převahy vytěžila vedení

Utkání začalo šancemi Mladé Boleslavi. Už ve 3. minutě z dobré pozice střílel Vejr, ale minul branku Liberce. V 9. minutě boleslavský Hönig předvedl pěknou akci, na jejímž konci vyzval ke skórování Vejra, který opět nezamířil mezi tři tyče. Vejr se dostal do šance i o chvíli později. To upaloval sám na gólmana, kterého přeloboval. Jenže přeloboval i domácí branku. V 18. minutě hostující Hašek předvedl dlouhý aut alá Island a Petr Hampl dostal míč do sítě a poslal Boleslav do vedení. O dvě minuty později se do zakončení dvakrát dostal Ewerton, ale ani jednu nadějnou příležitost nevyužil. Liberečtí prohrávali osobní souboje a brzdily je nepřesnosti. Mohli být rád, že prohrávali pouze o jednu branku. Postupem času se hra ale vyrovnávala. V první šanci Slovanu pálil nepřesně Dordič. O chvíli později se z nadějné pozice neprosadil Gembický. Ve 32. minutě nezachytil Kopa libereckou rozehrávku a Kanghyun Yu snadno srovnal svým třetím gólem v sezóně na 1:1. Z vyrovnání se domácí radovali pouze chvilku. Ve 34. minutě po závaru v domácím vápně skóroval Michal Dohnalík a vrátil hostům vedení zpět. O tři minuty později hlavičkoval hostující Hašek těsně vedle Vliegenovi branky. Ve 44. minutě po standardní situaci hlavičkoval Tataev do tyče, míč se odrazil k Dohnalíkovi, který trefil tu samou tyč. V nastavení ještě zakončoval Ewerton mimo, a tak šli hosté do kabin s jednobrankovým náskokem.

Převaha Liberce bez gólu

Domácí do druhého poločasu nastoupili s touhou alespoň vyrovnat. V 56. minutě se Liberec dostal do brejku, který ale nevyužil. O deset minut později se domácí dostali znovu do brejku, jejich hráč byl faulován ve vápně a byla nařízená penalta. Ta však byla v zápětí odvolána kvůli předchozímu ofsajdu. O chvilku později si boleslavský brankář Mikulec připsal dva skvělé zákroky proti možnostem Liberce a udržel svému mužstvu vedení. Do konce utkání se již nic zajímavého nestalo, a tak si hosté odvážejí tři body.

Zdroje: https://www.slovanliberec.cz/index.asphttp://www.fkmb.cz/klub

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Liberec B
Petr Myslivec - treněr: Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním byla lepší Mladá Boleslav, kvůli našemu špatnému vstupu do utkání a dvěma polovlastním gólům jsme tahali za kratší konec. Největší problém mám dělaly vysoké míče do pokutového území a dostupování hráčů. Druhý poločas jsme byli aktivnější, ale i přes tři velké šance jsme nedokázali výsledek zkorigovat.




Sestavy


FC Slovan Liberec B
O. Vliegen [-] - K. Yu [-] , M. Vrabec [-] , D. Gembický [-] - M. Dvořák [-] - P. Baláž [-] , Y. Kim [-] (73. J. Daněk [-] ) , K. Michal [-] - B. Dordič [-] , V. Kratochvíl [-] , M. Beran [-]

FK Mladá Boleslav B
P. Mikulec [-] - D. Komárek [-] , V. Vejr [-] (70. A. Angelozzi [-] ) , A. Tataev [-] , . Paixao [-] , M. Hönig [-] (88. N. Dib [-] ) , R. Kopa [-] , P. Hampl [-] (90. N. Moravčík [-] ) , D. Hašek [-] , M. Dohnalík [-] (82. D. Haladei [-] ) , O. Rudzan [-]

ŽK: 16. M. Vrabec , 39. B. Dordič , 55. K. Yu - 74. A. Tataev , 88. A. Angelozzi .
Hráči zápasu: K. Yu - M. Dohnalík , M. Hönig .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Dujsík Jiří - DRÁBEK Drahoslav, LINHART Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích