Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

5.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy nadělovaly v Brozanech a vedou tabulku


Branky


13

Brozany přivítaly na svém hřišti SK Zápy a utrpěly debakl 5:1. Hosté opět dokázali, že budou patřit k favoritům soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup hostů

Hostující hráči se od úvodního hvizdu hrnuli do šancí a domácí jim k tomu napomáhali, protože vytvářeli obrovské chyby v obranné činnosti. Ve 4. minutě se Zápy dostaly do vedení po brance, kterou vstřelil Tomáš Matějka. Ve 20. minutě mohl srovnat domácí Bubeníček, ale svou stoprocentní šanci neproměnil a z protiútoku skóroval Petr Putz, 2:0 pro Zápy. Hosté nadále kontrolovali hru a domácím se nedařilo vůbec nic. Brozany mohly být rády, že poločas skončil z jejich pohledu pouze 0:2.

Hosté navýšili vedení

I ve druhém poločase bylo na hřišti fotbalovější mužstvo Záp. Domácí hráči absolutně nechytili tempo utkání a nadále vytvářeli velké chyby a jejich hra byla plná nepřesností a nedorozumění. V 57. minutě navýšil hostující vedení na 3:0 Kristian Janko. V 64. minutě přidal čtvrtý gól do brozanské sítě Jiří Duben. Alespoň čestný úspěch jinak bezradných domácích zaznamenal Tomáš Bubeníček. Brozany nakonec nepopulárního bůra inkasovaly 83. minutě, kdy se prosadil Lukáš Koutenský. Zápy se po tomto zápase posunuly do čela tabulky, zatímco Brozany jsou na předposledním místě a měly by začít sbírat co nejrychleji body.



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Petr Čermák - trenér: Toto utkání se nedá hodnotit, protože jsme jednoduše propadli, celý mančaft zklamal hlavně v obranné činnosti. Nic víc, nic míň. Navíc jsme nechtěli rychle inkasovat a hosté šli do vedení už ve čtvrté minutě. Věděli jsme, co nás čeká. Zápy hrají tvrdě a mají výborné standardky. Věděli jsme to, akorát že jsme zaspali a oni toho dokázali využít.




Sestavy


SK Sokol Brozany
L. Raicevic [-] - M. Obrtlík [-] , D. Vojvodic [-] (66. V. Pavlíček [-] ) , D. Hovsepyan [-] , P. Výborný [-] , C. Chukwuma [-] (76. K. Jakš [-] ) , R. Cibulka [-] (36. J. Hruštinec [-] ) , . Bories [-] , A. Luzin [-] , T. Aljinovic [-] , T. Bubeníček [-]

SK Zápy
L. Soukup [-] - T. Matějka [-] (80. M. Kubů [-] ) , P. Putz [-] (61. L. Koutenský [-] ) , K. Janko [-] (66. D. Nzembi [-] ) , M. Jelínek [-] (87. R. Skuhravý [-] ) , J. Eliáš [-] , V. Hron [-] (77. . Koumba [-] ) , F. Hakl [-] , M. Pávek [-] , J. Duben [-] , P. Hašek [-]

ŽK: 24. D. Hovsepyan , 72. M. Obrtlík - 43. F. Hakl , 56. J. Duben .
Hráči zápasu: J. Duben , T. Matějka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů