1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankový zápas Velvar s Bohemkou rozhodla až devátá série penalt


Branky


12

Souboj dvou mužstev, která měla před utkáním stejný počet bodů, i stejné skóre byl vyrovnaný. Bohemka nevyužila téměř hodinovou výhodu jednoho hráče v poli navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro domácího Tenkla

Domácí měli v úvodu utkání k dispozici několik rohových kopů, ale žádný z nich šanci nepřinesl. Obrana Bohemians s brankářem Koubou byla pozorná. Na druhé straně zahrozil střelou Vrána, ale gólman Měsíček míč chytil. Po chvíli postupoval domácí hráč sám na brankáře Koubu, který proti němu rychle vyběhl a znemožnil mu zakončení. Do dalšího úniku se hnali domácí po půlhodině hry, Kouba byl opět z branky včas a příležitost Velvar na hranici velkého vápna zneškodnil. Ve 34. minutě zajel domácí Tenkl ve středu hřiště tvrdě do Patrika Valy a od rozhodčího viděl rovnou červenou kartu za surovou hru. Klokani se ovšem ani proti deseti příliš neprosazovali a do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Šancí bylo jako šafránu

Domácí celkem logicky díky svému oslabení věnovali velkou pozornost obraně. Hosté se nemohli prosadit a hra se tak odehrávala převážně na polovině hřiště. Do velké šance se dostal domácí Vopat, ale brankář Bohemky předvedl další skvělý zákrok. Chvilku před závěrečným hvizdem zahrozili také hosté. Střelu Buneše zpoza šestnáctky zlikvidoval výborně gólman Měsiček. To bylo až do devadesáté minuty všechno a o bodu navíc tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Rozhodla až devátá série

V zahrávání penalt bylo prvních osm exekutorů na obou stranách úspěšných. O výhře domácích rozhodla série devátá, kdy obránce Bohemians Denis Vala neproměnil a dva body tak zůstaly ve Velvarech.

Zdroj: https://www.bohemians.cz

Redakčně upraveno.



Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - P. Valenta [-] (88. D. Šustr [-] ) , T. Bulíř [-] (80. D. Dolejší [-] ) , T. Tenkl [-] , J. Rubeš [-] , R. Dvořák [-] , J. Kafka [-] (38. D. Krištof [-] ) , L. Vopat [-] (78. J. Chábera [-] ) , J. Šimkovský [-] , M. Polák [-] (89. M. Müller [-] ) , P. Ippolito [-]

Bohemians Praha 1905 B
M. Kouba [-] - M. Václavík [-] , M. Vrána [-] (83. P. Osmančík [-] ) , D. Farkaš [-] , I. Keita [-] (78. T. Le [-] ) , D. Nátr [-] (69. V. Zeman [-] ) , I. Begič [-] (69. M. Ogiomade [-] ) , M. Buneš [-] , P. Vala [-] , D. Vala [-] , M. Ugwu [-] (46. D. Puškáč [-] )

ŽK: 19. J. Kafka , 45. M. Polák , 54. P. Valenta , 90. P. Ippolito - 36. P. Vala , 50. D. Nátr , 65. D. Farkaš . ČK: 34. T. Tenkl .
Hráči zápasu: J. Měsíček - M. Kouba .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - ČERNÝ Ondřej, FIŠER Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů