M. Volf 81.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 10:30

4.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec uspěl v Přepeřích


Branky


81. M. Volf - 38. J. Havel , 51. T. Bastin , 71. T. Bastin
14

Fotbalisté Chlumce nad Cidlinou vezou tři body z utkání v Přepeřích. Dvěma góly rozhodl Tomáš Bastin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Přepeře
Jiří Zachariáš - trenér: Mrzí nás, že jsme nezvládli domácí zápas s Chlumcem, ale musíme sportovně uznat, že Chlumec si vítězství za předvedený výkon zasloužil. Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně a diktovat tempo hry, což se nám vůbec nepodařilo, byl to naopak soupeř, který byl běhavější, agresivnější, a také nebezpečnější. Od začátku utkání bylo moje mužstvo pod obrovským tlakem, vůbec jsme nezvládli tempo hry, neudrželi míč. Hrát jsme začali až od stavu 0:3, kdy jsme hráli na 3 útočníky, podařilo se nám korigovat výsledek a nastřelit dvě tyčky. Nezbývá, než soupeři pogratulovat a začít se chystat na další zápas, který hrajeme na venkovní půdě v Ústí nad Orlicí.

FK Chlumec nad Cidlinou
Jan Kraus - trenér: Byli jsme zvědavi jak se kluci vyrovnají s únavou po středečním pohárovém utkání. Ale musím říci, že to zvládli skvěle. Naše výhra je naprosto zasloužená. Branek jsme mohli vstřelit ještě víc, ale řadu šancí jsme nedali. Domácí v závěru hodně zjednodušili hru, nakopávanými míči a standartkami nás dostali pod tlak, ale na víc než jednu branku nedosáhli. Před zápasem jsme řešili nepříjemnost v podobě zranění Kuby Jarkovského, kterého chytla záda, ale skvěle ho zastoupil Martin Kopáč. Děkuji celému kolektivu a věřím, že se dobře připravíme na příští neděli, kdy doma hostíme Duklu Praha.



Sestavy


FK Přepeře
M. Hyka [-] - J. Synek [-] , J. Díl [-] , M. Volf [-] , P. Novotný [-] (64. J. Krasnický [-] ) , F. Jarosz [-] (64. M. Ježek [-] ) , M. Pavlata [-] , P. Tvaroha [-] , J. Nesvadba [-] , V. Venc [-] , V. Novotný [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
R. Dunda [-] - T. Bastin [-] (82. M. Kosař [-] ) , J. Novotný [-] (88. J. Veselský [-] ) , J. Labík [-] , J. Kučera [-] (78. R. Korba [-] ) , P. Veselka [-] , D. Koubek [-] , O. Žahourek [-] (46. J. Špidlen [-] ) , T. Labík [-] , M. Kopáč [-] , J. Havel [-]

ŽK: 49. V. Novotný , 55. P. Novotný , 77. J. Díl - 30. J. Labík , 62. J. Havel , 77. T. Labík .
Hráči zápasu: T. Bastin , J. Havel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - MATĚJČEK Milan, KVÍTEK Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Martin Ježek
Tip experta: výhra domácích

Potřebujeme doma vyhrát, bude to velmi těžké. Hosté budou nabuzení vyřazením Příbrami z poháru, přesto věřím, že body zůstanou v Přepeřích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích