2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 10:15

4.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukla porazila Hradec 2:1 a je třetí


Branky


14

Fotbalisté rezervy pražské Dukly přivítali na své půdě béčko Hradce Králové. Utkání mělo vyrovnaný průběh, ale všechny body bere Dukla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil Dukle, poté hrál Hradec

Domácí měli lepší vstup do utkání, kdy byli častěji v držení míče a kombinovali. V 8. minutě vyslal domácí Mentberger kolmici za obranu, na tu si naběhl Vera William Mackleyther Palacios, který unikl obráncům a střelou ze šestnáctky překonal vyběhnutého gólmana Bráta, 1:0 pro Duklu. Hosté se k ohrožení branky dostali ve 13. minutě, kdy pálil ze sedmi metrů Bičiště, ale brankář Dukly Šťovíček mu zmenšil střelecký úhel a dokázal jeho pokus zlikvidovat. I přes šanci Hradce však byla nebezpečnější a aktivnější. Vše se začalo obracet po dvacáté minutě. Votroci začali přebírat aktivitu, ale do šance se dostali domácí. Po kombinaci s Laukem a Palaciosem se v koncovce neprosadil Mentberger. Na druhé straně střílel ze čtrnácti metrů nejaktivnější hráč hostů Bičiště, ale branku nedal. Hradečtí se do poločasu dočkali vyrovnání. Ve 42. minutě se po přihrávce Rajnocha dostal ke střele z více než dvaceti metrů Dominik Bičiště a svou aktivitu korunoval krásnou střelou do levé šibenice. Bylo vyrovnáno 1:1 a za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Dukla rozhodla deset minut před koncem

Hosté vstoupili do druhé půle povzbuzeni vyrovnáním a ani domácí se nechtěli nechat zahanbit. Šance však zůstaly na obou stranách neproměněny. Za domácí neuspěl Vyleta ani Palacios, za hosty byl nejblíže ke skórování v 67. minutě, kdy trefil Locker břevno. Po nastřelení brankové konstrukce se Dukla dostala do tlaku. Střílet z dálky zkoušel Kott, jeho ránu ale hradecký brankář lapil. Dvakrát se do úniku dral Kim, ale ani jemu se nepodařilo skórovat. V 80. minutě se do úniku dostal znovu Kim, tentokrát zvolil přihrávku a střídající Ondřej Ullman trefil odkrytou branku hostující mužstva. Hradec samozřejmě chtěl vyrovnat a otevřel hru, z čehož plynuly nebezpečné protiútoky Dukly, ale dvakrát Houha a ani jednou Kovernikov branku nevstřelili. Proto se Dukla až do závěrečného hvizdu musela o výsledek obávat. Nakonec se domácí ubránili do konce a berou všechny body.

Hodnocení hrajícího asistenta Hradce Králové Marka Plašila:

 

Zdroje: https://www.fkdukla.czhttps://www.fchk.cz/index.asp



Sestavy


FK Dukla Praha B
J. Šťovíček [-] - D. Fišl [-] , D. Souček [-] , D. Douděra [-] (76. V. Veniger [-] ) , D. Vyleta [-] (66. A. Kovernikov [-] ) , S. Dancák [-] , . Palacios [-] (56. O. Ullman [-] ) , T. Kott [-] , T. Lauko [-] , V. Mentberger [-] (78. S. Kim [-] ) , D. Bezdička [-] (56. K. Houha [-] )

FC Hradec Králové B
J. Brát [-] - D. Samko [-] , M. Plašil [-] , J. Mahr [-] , J. Locker [-] (81. M. Vítek [-] ) , J. Kadlec [-] , J. Štěrba [-] (74. T. Sokol [-] ) , M. Rajnoch [-] , D. Bičiště [-] (85. A. Nemšovský [-] ) , J. Vobejda [-] , M. Ptáček [-] (81. V. Martinec [-] )

ŽK: 39. D. Douděra , 87. A. Kovernikov - 67. J. Locker , 89. D. Samko .
Hráči zápasu: . Palacios - D. Bičiště .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dujsík Jiří - HÁJEK Robert, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Martin Ježek
Tip experta: remíza

Souboj druholigových rezerv, mít vítěze nebude. Proto volím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích