5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 10:15

2.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukla rozdrtila Pardubice


Branky


7. V. Veniger , 16. O. Ullman , 70. T. Lněnička (vl.) , 81. S. Kim , 90. T. Lauko - 50. D. Kovář
15

V duelu béček porazila pražská Dukla v premiéře na domácím hřišti Pardubice vysoko 5:1. Domácí byli lepším týmem a vyhráli zcela zaslouženě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky a další šance Dukly

Dukla začala aktivně a v 6. minutě si vypracovala první šanci. Po přihrávce Bezdičky Kotta vychytal Šmíd. Z následného rohu hostující obrana zblokovala střelu Studničky pouze do míst, kde byl Viktor Veniger, který z pravé strany kousek za vápnem vypálil a míč skončil v hostující síti, 1:0. Ve 12. minutě zahrával pardubický kapitán Jiroutek rohový kop, k hlavičce se na malém vápně dostal Lněnička, ale branku netrefil. V 16. minutě přišla krásná kombinace domácích po ose Kott, Bezdička a Lauko, po jehož křížné přihrávce skóroval nekrytý nabíhající Ondřej Ullman z malého vápna, 2:0. Hosté mohli snížit v rohového kopu, kdy se míč odrazil na hranici vápna a jeden z pardubických hráčů vypálil na branku, kde zaskočil za brankáře Novák a míč vykopnul z brankové čáry. Do kabin se tedy šlo za vedení Dukly 2:0.

Dukla si pohlídala vítězství

Hosté do druhé půle poslali tři nové hráče a přidali na nasazení. Aktivita se jim vyplatila hned v 50. minutě. Z levé strany centroval Sláma a na malém vápně předskočil obránce Dukly Daniel Kovář a dostal hosty na dostřel jedné branky. V 53. minutě povzbuzení hosté zahrávali rohový kop, Zelenka hlavičkoval pouze nad branku Dukly. V následujících dvou minutách dvakrát zakončoval agilní Bezdička, ale na Šmída v brance hostů si ani jednou nepřišel. Následně se hra zklidnila a hráči se do šancí nedostávali. Až v 70. minutě směřoval domácí Houha centr na Dancáka, před kterým si v nouzi hlavičkou vstřelil vlastní gól stoper Tomáš Lněnička, 3:1. Hosty tento moment srazil a Dukla převzala otěže utkání. Houha ze čtrnácti metrů branku přestřelil a Lauko těsně minul pravou tyč. Poté vypálil z dvaceti metrů nebezpečně Trávníček, ale jeho střelu vyrazil pardubický brankář na roh. V 81. minutě zakombinovali Dancák s Laukem a na malém vápně neměl problém skórovat Seung Bin Kim. V nastavení upravil na konečných 5:1 z přímého kopu střelou přes zeď přímo do šibenice Tomáš Lauko. V ofenzivním utkání plném šancí tak Dukla získala všechny body.

 

Zdroje: http://fkpardubice.cz/https://www.fkdukla.cz



Ohlasy k zápasu


FK Dukla Praha B
Pavel Mejdr - trenér: Z naší strany určitě velká spokojenost. Dali jsme pět gólů po akcích, které trénujeme. Z tréninku jsme to přenesli do zápasu. Útočníci i záložníci se prosadili. Opravdu obrovská spokojenost.

FK Pardubice B
Kamil Řezníček - trenér: Do utkání jsme neměli úplně ideální vstup a již v 7. minutě jsme inkasovali lacinou branku, kdy jsme zbytečně ztratili míč před naším pokutovým územím. Zhruba za deset minut jsme inkasovali podruhé, kdy jsme naopak nezachytili rychlý protiútok. Poté jsme hru v poli vyrovnali a vypracovali jsme i brankové příležitosti, ale v zakončení jsme nebyli důrazní. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji a domácí jsme přehrávali. Výsledkem byla kontaktní branka na 2:1, kterou po pěkné kombinační akci vstřelil hlavou Kovář. Poté jsme se tlačili za vyrovnáním, ale paradoxně v době našeho největšího tlaku, kdy branka visela ve vzduchu, Dukla podnikla rychlý protiútok a my jsme si vstřelili vlastní gól. Poté byla hra otevřená a šance byli na obou stranách. My jsme již další gól nepřidali a bohužel domácí Dukla vstřelila ještě dvě, kdy kvalitně zakončili brejkovou akci a v poslední minutě domácí hráč zahrál precizně standardní situaci z hranice pokutového území a stanovil tak skóre na konečných a pro nás možná i trochu krutých 5:1.



Sestavy


FK Dukla Praha B
J. Šťovíček [-] - A. Kovernikov [-] , O. Ullman [-] (84. D. Fišl [-] ) , T. Novák [-] , S. Dancák [-] , Š. Studnička [-] (78. D. Vyleta [-] ) , D. Bezdička [-] (58. K. Houha [-] ) , T. Kott [-] , T. Lauko [-] , V. Mentberger [-] (42. L. Trávníček [-] ) , V. Veniger [-] (55. S. Kim [-] )

FK Pardubice B
N. Šmíd [-] - T. Outrata [-] (83. J. Březina [-] ) , T. Jiroutek [-] , J. Sláma [-] , T. Lněnička [-] , S. Lee [-] (46. L. Zelenka [-] ) , L. Mužík [-] (46. F. Stýblo [-] ) , D. Kovář [-] , J. Park [-] (71. O. Pavlas [-] ) , F. Čihák [-] (46. R. Suchochleb [-] ) , P. Sokol [-]

ŽK: 89. L. Trávníček - 67. J. Sláma , 76. T. Jiroutek , 83. P. Sokol , 90. R. Suchochleb .
Hráči zápasu: L. Trávníček , T. Lauko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nedvěd Vít - ŠIMEČEK Libor, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: David Petrus
Tip experta: remíza

Těžké tipnout výsledek. Věřím, že padne dost gólů. Tipnu remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích