1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 10:30

2.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velvary vezou výhru z Teplic


Branky


15

Rezerva Teplic prohrála po vyrovnaném průběhu utkání Velvarům 1:2 a čeká na první bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Teplice měly více šancí

Již ve 2. minutě zápasu hostující brankář špatně odkopl míč a Chodora ze třiceti metrů netrefil zcela odkrytou branku. V další šanci byl domácí Šup, ale situaci, kdy šel se dvěma spoluhráči sám na brankáře, nevyužil. Vzal totiž celou akci na sebe a minul branku. V třetí možnosti Teplic zahrál dobře standardní situaci Chodora a Náhlovského teč skončila na tyči hostující branky.

Rychlý gól hostů

Parádní vstup měly do druhého poločasu Velvary. Ve 47. minutě se prosadil po pěkné akci z bezprostřední blízkosti Ivan Šollar a poslal Velvary do jednobrankového vedení. Hrál se vyrovnaný fotbal a šancí bylo jako šafránu. Až v 65. minutě byla k vidění další branka. Na 2:0 ve prospěch hostů zvýšil po nádherném samostatném průniku Tomáš Bulíř. V 69. minutě vrátil Teplice do hry Matěj Radosta, který snížil na 1:2. Hned po snížení se domácí hnali za vyrovnáním. Šup svou velkou možnost neproměnil i když překonal gólmana, ale na brankové čáře dvakrát vykopnul míč Šimkovský, a když Mustafič vstřelil branku, radost mu zkazil zvednutý praporek pomezního. V 72. minutě obdržel červenou kartu teplický Hasil a hosté měli výhodu jednoho hráče v poli. V 85. minutě dostal červenou kartu i hostující Polák. Ani stejný počet hráčů na hřišti ale Teplicím nepomohl k vyrovnání. Hosté tak odvážejí všechny body.

 

Zdroj: https://www.fkteplice.cz/index.asp



Ohlasy k zápasu


FK Teplice B
Jaroslav Kolínek - trenér: Zklamání po druhém mistrovském utkání bylo veliké. Vyrovnaný první poločas, jedna velká šance soupeře, kdy nás podržel Němeček a tři velké šance na naší straně. O poločase jsme si řekli, že rozhodne prvních 20 minut, že do závěru po zkušenostech z přípravného utkání budeme mít více sil a možností utkání rozhodnout. Ale neuplynula ani minuta z druhé půle a naše nekoncentrovanost umožnila soupeři skórovat. My měli velkou snahu utkání otočit, ale přišla další rána na naší psychiku a druhý míč v naší síti. Přesto jsme nesklonili hlavy a brzy se nám Radostou podařilo snížit. Rázem jsme byli na koni a věřili, že utkání otočíme. Vše pak ale zhatila červená karta, která nás poslala do deseti. Dále jsme sice měli snahu, a když těsně před koncem se vyrovnal stav hráčů na ploše, tak na branky vyhráli Velvary v poměru 1:2. My po utkání cítili, že dnes jsme měli vyhrát a taky jsme na to měli, ale zatím nám není dáno a budeme muset ještě více přidat v tréninku, pojmenovat si věci co dobře děláme, ale taky co neděláme a konečně už prodat v utkání veškeré své umění a vyhrát.

Slovan Velvary
Pavel Janeček - trenér: První poločas nebyl dobrý. Ztráceli jsme řadu jednoduchých přihrávek, myslím si, že domácí byli blíže ke gólu. O přestávce jsme si vysvětlili, jak bychom chtěli hrát. Hned na úvod dal po pěkné akci Šollar na 1:0. Bulíř poté zvýšil po krásné samostatné akci na 2:0. Po snížení jsme přežili šance Teplic a odvezli jsme si tři body. Po předchozí nešťastné prohře se Slovanem Liberec jsme tentokrát měli trochu štěstí.



Sestavy


FK Teplice B
L. Němeček [-] - D. Chodora [-] (57. B. Baftijar [-] ) , K. Hasil [-] , . Royo [-] , M. Radosta [-] , B. Mustafić [-] (80. M. Berešík [-] ) , V. Černý [-] (46. Z. Švejda [-] ) , D. Náhlovský [-] , V. Zárybnický [-] , D. Šup [-] , S. Soungole [-]

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - T. Bulíř [-] (88. T. Nosek [-] ) , J. Chábera [-] , D. Krištof [-] (12. T. Tenkl [-] ) , J. Rubeš [-] , I. Šollar [-] (75. M. Müller [-] ) , R. Dvořák [-] (60. J. Kafka [-] ) , M. Polák [-] , L. Vopat [-] (67. P. Valenta [-] ) , J. Šimkovský [-] , D. Šustr [-]

ŽK: 31. . Royo , 89. B. Baftijar - 56. I. Šollar , 80. M. Polák . ČK: 72. K. Hasil - 85. M. Polák .
Hráči zápasu: T. Bulíř .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, KOŽÁR Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: David Petrus
Tip experta: výhra hostů

Teplice budou chtít vyhrát, ale čeká je nepříjemný soupeř. Když si vzpomenu na minulou sezonu na náš domácí zápas proti Velvarům, vzpomínám, že soupeř hrál výborně. V tomto zápase věřím hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích