4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 10:15

2.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonec nedal Ústí nad Orlicí šanci


Branky


15

Jablonecká rezerva si připsala tři body za jasné vítězství nad Ústím nad Orlicí. Domácí tak napravili nepovedený první zápas v Chlumci nad Cidlinou a připsali si první body. To hosté nenavázaly na výhru nad Teplicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích

Jablonečtí mají stále potíže se složením stoperské dvojice. Do obrany se tak z útoku stáhnul urostlý Dočekal. Zastupující stoper se svými defenzivními kolegy však moc práce neměl, protože jeho spoluhráči Ústí přehrávali a od počátku utkání si vytvářeli gólové příležitosti. Haitl střílel z úhlu a donutil hostjícího brankáře Jeřábka střelu vyrazit. Velich střílel v dobré pozici hodně nepřesně, poté střílel opět Haitl a jeho bombu Dočekal vyrazil na další rohový kop. Ve 32. minutě ouž se domácí dostali do zaslouženého vedení. Helm vyslal do vápna nízký centr, na který si naběhl kapitán David Skuhravý a hlavou uklidil míč do sítě. Jedinou zajímavou příležitost měli hosté hned po inkasované brance. Po rohovém kopu hlavičkoval ve vyložené příležitosti Nágl pouze do středu branky. Do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení Jablonce.

Jablonec zefektivnil koncovku

Obraz hry se po přestávce nezměnil. Daníček se v první šanci ještě netrefil, když po centru z křídla přestřelil. V 52. minutě už se Nikolas Daníček prosadil, když využil signál z přímého kopu. Rozkovec rozehrál míč na vápno, kde domácí mladíček převzal míč a jeho střelu zastavila až branková síť, 2:0. V této fázi utkání domácí hosty doslova válcovali. V další příležitosti neuspěl Velich. V 57. minutě fauloval v pokutovém území Chloboun Dočekala a rozhodčí nařídil pokutový kop. Exekuce se chopil Ondřej Rozkovec a nezaváhal, 3:0. V 76. minutě přihrál Velich z brankové čáry pod sebe do míst, kde stál Ondřej Rozkovec, který zvýšil již na 4:0. Hosté se prosadili v 79. minutě, kdy akci střídajících hráčů začal Kopecký, který našel ve vápně Pazderu. Vojtěch Pazdera vyslal střelu a zaznamenal čestný úspěch hostů. 

 

Zdroje: https://www.fkjablonec.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Jablonec B
Jaroslav Vodička - trenér: Věděli jsme, že Ústí se drží v bloku a těžko se do nich dostává. Hraje se s nimi těžko, protože jsou zformovaní. Chtěli jsme i za cenu rizika hrát rychle a kolmo, což se nám povedlo. Z naší strany to byl dobrý výkon i herní projev. Jediné, co mě mrzí, je inkasovaný gól. Byl zbytečný, tam jsme trochu polevili,

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý - trenér: Soupeř byl jednoznačně lepší po všech stránkách. Neměli jsme moc šancí, jak jim konkurovat. Vítězství Jablonce je naprosto zasloužené.



Sestavy


FK Jablonec B
A. Richter [-] - D. Skuhravý [-] , V. Helm [-] , P. Haitl [-] (78. J. Buchlovský [-] ) , N. Daníček [-] , M. Černák [-] (70. M. Kinčl [-] ) , D. Breda [-] (83. S. Munzar [-] ) , T. Dočekal [-] , O. Velich [-] , O. Rozkovec [-] , F. Koblížek [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jeřábek [-] - V. Habrman [-] (74. M. Kopecký [-] ) , D. Mayer [-] (46. V. Pazdera [-] ) , A. Nágl [-] , P. Falta [-] (58. F. Grepl [-] ) , J. Souček [-] , O. Skalický [-] , P. Langer [-] , P. Chleboun [-] , J. Chleboun [-] , V. Špatenka [-]

ŽK: 40. P. Falta , 56. P. Chleboun , 63. P. Langer , 87. F. Grepl .
Hráči zápasu: D. Skuhravý , O. Rozkovec .
Počet diváků: 237. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - ŠVAGR Tomáš, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: David Petrus
Tip experta: remíza

Jako v každém zápasu rezervního týmu bude záležet, jak bude posílený, ale i tak věřím, že bod si Ústí odveze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích